Dodaj do ulubionych

LIMERYK DLA BIZONA

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 02:12
Forum juz o tym gada
ze Bizon piwny rurociag zaklada
Zeberka bedziem slac mailami
pieprzyc glupty calymi dniami
Gdy razem wpadniemy na "dziada"

Bizonku...ochlonelam.Witaj z powrotem na najwspanialszym na swecie forum!!!
Ps.jak znam te cholery to zanim tu zajrzysz watek spadnie na sam dol!
Trudno..czasami musze spac: ) Milej pracy a pozniej kolderki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: LIMERYK DLA BIZONA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 02:30
      wioo..do gory i czekaj grzecznie na Bizia!
      • czort Re: LIMERYK DLA BIZONA 14.12.01, 09:59
        czekaj, niech przeczyto to, zubr jeden, o!
    • czort Re: LIMERYK DLA BIZONA 14.12.01, 13:13
      rurociag piwny! a zeberka?
      (wegetarianin niech nie zerka))
      zubr ciagnal bedzie,
      az ludzie wszedzie
      cmokaja - ot wyzerka!!!!!!

na twoja czesc za dupe
      czort - grafoman
      • Gość: samanta Re: LIMERYK DLA BIZONA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 14:14
        samanta przed monitorem kleka
        i rozmodlonym wzrokiem w niego zerka
        Wypatruje limerykow Bizona
        i czeka juz tak dzien caly baba popieprzona
        a czekanie to dla niej straszna meka

noi kurde wyszlam z wprawy!:((( tako kicha mi wyszla!:((( Bizoooon!!!!! gdzies
        Ty???????????
        • Gość: XPover Re: LIMERYK DLA BIZONA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 14:26
          TO BE OR NOT
          TO BE ZONA
          AND
          HIM BIZONY???
          -JEGO BIŻONY.
          (THAT'S A QUESTION)

• Gość: XPkorekt Re: LIMERYK DLA BIZONA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 14:29
            Gość portalu: XPover CHCIAŁ napisaĆ(a):

> TO BE OR NOT
            > TO BE ZONA
            > AND
            > HIM BIZONA???
            > -JEGO BIŻONA.
            > (THAT'S A QUESTION)
            >

• Gość: samanta Re: LIMERYK DLA BIZONA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 16:05
              Zona to ja juz jestem Czorcika!;) na utrapienie swoje gzci fiuletowe kitrac
              musze mezusiowi i sluchac jego gderania!:)))) A Bizon???? Hmmmm...to
              jest ..Bizon......:)))) i tym sposobem limeryczek wskoczy na gorke!pewnie nie
              na dlugo!
              • Gość: xpOVER Re: LIMERYK DLA BIZONA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 16:26
                no ale "biżony" tzn. żony podwójnej!
                czyli biżona bizona
                to czort i samanta rozmodlona
                • Gość: Bizon Re: LIMERYK DLA BIZONA I DUPA IP: *.abo.wanadoo.fr 14.12.01, 19:17
                  Witajcie, Kochani, witajcie !
                  Pieeeeeeeeeeeeeeeeeeekne Wasze limeryki sa, a mnie cos ta suka, wena tfu-rcza
                  opuscila, musze w nowym gniazdku moim bizonim poszukac miejsc skad fale
                  pozytywne emanuja i przez warstwe piwa oraz whisky wypelniajaca moja czache
                  dotra do tego orzeszka, ktory niby sluzy mi za mozg. Cos tam sie niby telepie,
                  ale to takie kichy, przy ktorych Twoje, Samanto ( och, Samanto !!!!!!) moglyby
                  kandydowac do Nobla.
                  Zimno Wam tam pewnie, Robaczki Wy moje, rozgrzewajcie sie zeberkami, zimnym
                  piwem i whisky a ja opowiem Wam na rozgrzewke kawal, co mi go zapodal moj
                  przyjaciel z Polski:
                  Siedzi na lawce w parku Zyd i je mace. Przysiada sie do niego niewidomy, Zyd
                  daje mu kawalek macy, tamten bierze, przebiera po niej chwile palcami a potem
                  pyta: - Kto napisal te bzdury ?
                  Caluje wszystkie Panie, Panow troche mniej. To bylem ja-Wasz Bizon pojebany
                  • Gość: samanta Re: LIMERYK DLA BIZONA I DUPA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 21:29
                    To kto mnie bedzie budzil limerykami he???? kolderke chce przed snem? To niech ladnie mnie budzi!:)))))))
                    • Gość: samanta Bizonek!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:09
                      Ty czekoj bo cos nie puszcza na czat.Wyrzuca albo nie laczy.Moze zaraz sie polepszy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka