nutopia 27.09.07, 09:46 www.imprezy.bstok.pl/?miejsce=1234 na ten piątek i na przyszłą środę! w piątek może mi się nie udać ale w środę ide na pewno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: patrzcie! 27.09.07, 13:21 mmagi napisała: > jak widac nikomu sie nie chce:)))) ale to nie było zaproszenie tylko informacja Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: patrzcie! 27.09.07, 14:14 O, na jakąś konsumpcję się zanosi. :D Sesja jedzenia dżemu o smaku bluesowym. Ciekawe jak smakuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: patrzcie! 27.09.07, 14:21 skoropis napisał: > O, na jakąś konsumpcję się zanosi. :D > Sesja jedzenia dżemu o smaku bluesowym. > Ciekawe jak smakuje. ;) trochę jak mirabelki z dzieciństwa trochę jak suszone śliwki jesiennie Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: patrzcie! 27.09.07, 15:21 Mi się bardziej kojarzy z dżemem z agrestu. mniam Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: patrzcie! 27.09.07, 15:38 skoropis napisał: > Mi się bardziej kojarzy z dżemem z agrestu. > mniam fuuuja:/ Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: patrzcie! 27.09.07, 15:25 nutopia napisała: > trochę jak mirabelki z dzieciństwa > trochę jak suszone śliwki > jesiennie mirabelki są kwaśne po śliwkach ma się luźny... yyy... nieważne a jesienią zawsze zaczyna się szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: patrzcie! 27.09.07, 15:38 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > trochę jak mirabelki z dzieciństwa > > trochę jak suszone śliwki > > jesiennie > > mirabelki są kwaśne > po śliwkach ma się luźny... yyy... nieważne > a jesienią zawsze zaczyna się szkoła teraz to ja nie wiem jak się ustosunkować to twoich rewelacji... > > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: patrzcie! 27.09.07, 17:03 > a jesienią zawsze zaczyna się szkoła a w knajpach zaczyna się picie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: patrzcie! 27.09.07, 18:25 w tych knajpach w których ja bywam zawsze jest picie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś