mina.mina Re: KITKU, KITECZKU - ROZWODU NIE MA :))) 14.12.01, 18:00 only, powolaj lige na swiadkow w sprawie! wszyscy zeznaja, jak bylo i gowno bedzie, a nie rozwod! kitka swego na leczenie do mnie, bo cos mie sie widzi, ze on ochuajwszy nieco! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KITKU, KITECZKU - ROZWODU NIE MA :))) 14.12.01, 18:03 ciociu!!!!!!!!!!!! Na kitka takie brzydkie slowa??? toc to moje losowane szczescie, nawroci sie jeszcze..... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: KITKU, KITECZKU - ROZWODU NIE MA :))) 14.12.01, 18:05 trza będzie jeszcze raz polosować, bo ten rayoff to szkoda gadać buhuhuhuhuhu.... i to samam sobie takiego fundnęłam ...:-((( onlyania napisał(a): > ciociu!!!!!!!!!!!! > Na kitka takie brzydkie slowa??? > toc to moje losowane szczescie, nawroci sie jeszcze..... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: KITKU, KITECZKU - ROZWODU NIE MA :))) 14.12.01, 18:08 to cie jasminko kara spotkala od niebios za to, zes ty mie numerka nie przydzielila! a ja sobie za to samodzielnie zarwalam dude'a, jezdesmy juz po slubie, pozycie sie nam uklada i szczesliwi my bardzo, bleeeeeeeeeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: KITKU, KITECZKU - ROZWODU NIE MA :))) 14.12.01, 18:11 nooooo..... a tak byś wylosowała takiego, co zerwał się zaraz po losowaniu, choć w kominku do kwietnia palić obiecał i co by było?? ..a ta kara, to nie od niebios hehehe.. mina.mina napisał(a): > to cie jasminko kara spotkala od niebios za to, zes ty mie numerka nie > przydzielila! a ja sobie za to samodzielnie zarwalam dude'a, jezdesmy juz po > slubie, pozycie sie nam uklada i szczesliwi my bardzo, bleeeeeeeeeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: KITKU, KITECZKU - ROZWODU NIE MA :))) 14.12.01, 18:05 coreczko, choroba nie wybiera, ale uleczalne ochujanie jezd jako jednostka chorobowa! nie smuc sie, dziecinko! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KITKU, KITECZKU - ROZWODU NIE MA :))) 14.12.01, 18:10 ale kitka odtegowywac nie trzeba ( nie moge wymowic tego brzydkiego slowa cos tam na h...) ale mnie jakas porada sie nada psychiatryczna...... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: KITKU, KITECZKU - ROZWODU NIE MA :))) 14.12.01, 18:33 a coreczko, jakie masz objawy? tylko sie nie wstydz, cala prawde cioci powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KITKU, KITECZKU - ROZWODU NIE MA :))) 14.12.01, 18:38 ciociu, widze ciemnosc..... teraz nie, cos sie z ciemnosci wylania... poznaje chyba, zaczynam poznawac.... o kurde, to men...... ciociu, prosze o jakies leki przeciwlekowe!!!!!!!!!! :o Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: KITKU, KITECZKU - ROZWODU NIE MA :))) 14.12.01, 18:42 jak ciemnosc, to ty sie dziecinko metanolu napila, ni ma chuja. jak mena widzisz to w metanolu byla rtec. na to mnedycznej rady nie ma, ino kitek moze cie uratowac sila swojej milosci! ty nie wierz w cud, ty licz tylko na cud! Odpowiedz Link Zgłoś