rasgeea Re: Co za cudowne forum. 10.10.07, 22:46 prawda?! :)))) niestety chyba zostało nieco zaniedbane... aleee.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zona_piwosza Re: Co za cudowne forum. 11.10.07, 13:34 To może je nieco rozruszamy? Jakie piwko ostatnio piliście? Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: Co za cudowne forum. 23.10.07, 12:40 Wczoraj Żywca 0,66. PYYYYYYYYYCHA. W lodówce czeka na dzisiaj jeszcze jedno. A mięsień piwny rośnie, ale co tam, mąż i tak mnie kocha...jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_piwosza Re: Co za cudowne forum. 23.10.07, 23:36 Echna,nie wiem co napisać... Bo napisałaś: > Wczoraj Żywca 0,66. PYYYYYYYYYCHA. Tylko to nie jest piwo w prawdziwym tego słowa znaczeniu... Koncentrat zmieszny z uzdatniną i odmineralizowną wodą w odpowiednich proporcjach. Niestety...Tego się z etykiety nie dowiesz. A co wczoraj piłam? Pewne piwko z Macedonii.Żadna rewelacja,ale czego się spodziewać po piwach z krajów cieplejszych niż nasz? Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: Co za cudowne forum. 24.10.07, 13:33 Byłam tak wygłodniała, a właściwie spragniona po 4 dniach nie delektowania się piwkiem, że PYYYYYYYYYYYYCha. Ale już mam moje ulubione. Czuje do Niego wielki sentyment, to dzięki niemu "uzależniłam się" od piwa. Tadaaaam: Pilsner Urquell !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
timiy2 Re: Co za cudowne forum. 29.01.08, 00:25 ostatnio Dębowe i Okocim Mocne :D Odpowiedz Link Zgłoś
yeschef.blog Re: Co za cudowne forum. 12.06.17, 22:31 Myślę, że forum jest tak cudowne jak jego uczestnicy😂 najlepsze piwa piłem w Wilnie. Ostatnio Utenos😉 Odpowiedz Link Zgłoś