Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 09:22 Stanal palant jeden z podkaszarka pod oknami i napier...od 7 rano.Zabic takiego to malo,wrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enancjo Re: Dzien swira 17.07.03, 09:28 .. daj mu na mocne pifko .. zmuli go ciut a Ty odpoczniesz.. .. 'lewy' brzeg pozdrawia 'prawy' brzeg Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Dzien swira 17.07.03, 09:32 nie kozakuj, wieksza jazde by Ci zrobil gdyby kalasznikowa pod oknem wyciagnal:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Dzien swira 17.07.03, 10:54 Samcia trza było mu powiedzieć: "panie gdzie pan mie tu z tą golarką!!?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dzien swira IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 11:08 Co bym draniowi nie powiedziala i co bym mu nie zrobila to i tak szlag trafil spanie.A taki fajny sen kosmiczny mialam...ech!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Dzien swira 17.07.03, 11:44 oczywizda snilas o mnie, prawda???? kochanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dzien swira IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 11:52 Oczywizda ze tak...No bo co mi pozostalo innego jak przyznac ci racje,he,he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dzien swira IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 14:12 Spokojnie,nie tak szybko....daj mi ciut czasu;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 problem jest w tym, ze nauczyciele nie powinni.... 17.07.03, 19:53 miec dwoch m-cy wakacji, wyslac ich do budowania Pol-owych autostrad, to nie beda mieli pretensji, do ludu pracujacego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: problem jest w tym, ze nauczyciele nie powinn IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 20:04 a ja pier..ten lud pracujacy ,kompletnie bezmyslny,o! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jacy nauczyciele, taki lud....................... 17.07.03, 20:07 od kogos lud sie nauczyl, tej bezmyslnosci:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: jacy nauczyciele, taki lud................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 20:20 no...jakbys sie wzial troche do pracy zamiast napierdalal w klawiature to moze mniej wariatow byloby ,co to bladym switem lataja z golarka do trawy... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 za pozno na leczenie, to sa pozne skutki.......... 17.07.03, 20:36 nauczania poczatkowego:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: za pozno na leczenie, to sa pozne skutki..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 20:38 E tam,ja ich wypuszczam w stanie rownowagi psychicznej.To sluzba zdrowia tak ich pozniej wykancza i jeszcze kaze sobie za to placic. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jakbys ich w takim dobrym stanie, jak mowisz...... 17.07.03, 20:41 wypuszczala, to nabyta od ciebie inteligencja, nie pozwolala by im, na korzystanie z polskiej chorej, sluzby zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: jakbys ich w takim dobrym stanie, jak mowisz. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 20:59 a co? znachorow im polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 tobie, juz chyba nic nie pomoze................... 17.07.03, 21:10 skoro ty nadal, zwiazku przyczynowo-skutkowego, pomiedzy poziomem polskiej edukacji, a bezmyslnoscia tegoz spoleczenstwa, nie widzisz i desperacko poruszasz, tak niebezpieczne, dla siebie tematy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: tobie, juz chyba nic nie pomoze.............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 21:14 chyba o jedna flaszke piffa za duzo wypiles i znowu jestes upierdliwy jak wsza Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 bardziej, na glupotki wyczulony.................. 17.07.03, 21:57 po cholere sie czepiasz czlowieka, ktory przy tym upale, inteligetnie wolal wczesniej wykonac prace, za ktora byc moze, kupi swoim dzieciom jedzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:dać im jeszcze z miesiąc.., 17.07.03, 21:25 i nie będzie potrzebna reforma oświaty ..:) kitek1 napisał: > miec dwoch m-cy wakacji, > wyslac ich do budowania Pol-owych autostrad, > to nie beda mieli pretensji, > do ludu pracujacego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oj meniczku, zberezniczku....................... 17.07.03, 21:55 znaczy trzy m-ce na szybki numerek, i dziewiec na donoszenie, widze, ze lubisz reformy:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ty "pierwszy forumowy" to tylko o jednym.., 17.07.03, 21:59 ja tylko o tym kaganku, którego nauczycielki muszą ciągle dmuchać i nieść na wieś, O !:) kitek1 napisał: > znaczy trzy m-ce na szybki numerek, > i dziewiec na donoszenie, > widze, ze lubisz reformy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ty o dmuchaniu, w kagancu..................... 17.07.03, 22:01 sado-masochisto, jeden:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ja filozoficznie, a ty o pier 17.07.03, 22:26 dołach :0 kitek1 napisał: > sado-masochisto, > jeden:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a wiesz, meniku co z greki philosophus znaczy..... 17.07.03, 22:30 po prostu milosnik zycia, i wszelkich seksualnych form tez, nawet z nauczycielkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a wiesz, meniku co z greki philosophus znaczy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 23:19 To Kitek podnieca sie na widok..kaganka?! A moze ty kitek jestes maso i chodzilo ci o kaganiec,obrozke i nie e wiem co ty tam jeszcze preferujesz,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:przeciez kitkowi nic co ludzkie 18.07.03, 15:19 nie jest obce :) Gość portalu: samanta napisał(a): > To Kitek podnieca sie na widok..kaganka?! A moze ty kitek jestes maso i > chodzilo ci o kaganiec,obrozke i nie e wiem co ty tam jeszcze preferujesz,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: no wiedziałem tylko, że to tak ładnie 18.07.03, 15:20 mozna nazwać :) kitek1 napisał: > po prostu milosnik zycia, > i wszelkich seksualnych form tez, > nawet z nauczycielkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no widzisz meniku, ile ty dzieki mnie............. 18.07.03, 18:29 masz:) Odpowiedz Link Zgłoś