o+o-o 15.12.01, 18:14 planeta, na ktorej cienie topia sie w swietle... o:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrew Re: marzenia IP: 10.0.4.* 15.12.01, 18:22 Chcesz wrócić do... tamtego nastroju? Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 15.12.01, 18:28 tak Nadja,ma problemy z wejsciem na strone Gazety czekam az sie upora z technika milego wieczoru zycze o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: marzenia IP: 10.0.4.* 15.12.01, 18:43 o+o-o napisał(a): > milego wieczoru zycze > > o:) Ja Wam - także! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 18.12.01, 16:27 Gość portalu: nadja napisał(a): > juz nie... > > :-) > > > n. milczaca,przytulona cieplem marzenia o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 18.12.01, 21:48 raczej... milczaca skulona krzykiem przytulona n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 19.12.01, 01:45 Gość portalu: nadja napisał(a): > raczej... > > milczaca > skulona > krzykiem przytulona > > > n. juz nie... a zreszta... serce krzyczy dusza krzyczy Ty ? serce spiewa dusza spiewa a ja ? o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia,Nadju 19.12.01, 03:00 nie krzycza nie musza przeklinac nie maja potrzeby sie wstydzic patrza prosto w oczy innym marzeniom prowokuja tam gdzie brakuje juz ciszy nadziei .....,Nadja,...... nie boj sie krzyku dzikiego ptactwa ktore szuka gniazda wsrod nagich skal smaganych lodowatym wiatrem okrutnej samotnosci bialego kontynentu o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia,Nadju IP: *.devs.futuro.pl 19.12.01, 20:27 > nie krzycza > nie musza przeklinac > nie maja potrzeby sie wstydzic > patrza prosto w oczy innym marzeniom > prowokuja tam gdzie brakuje juz ciszy nadziei > .....,Nadja,...... > > nie boj sie krzyku > dzikiego ptactwa > ktore szuka gniazda > wsrod nagich skal > smaganych lodowatym wiatrem > okrutnej samotnosci > bialego kontynentu > > o:) > "... Twoj krzyk nie ustal..." ja nie boje sie go. najwyzej - tego ptactwa. I niekonczacego sie / :-) / lodowca... n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 19.12.01, 20:28 > > juz nie... > > > > a zreszta... > > serce krzyczy > dusza krzyczy > > Ty ? > > serce spiewa > dusza spiewa > > a ja ? > > o:) > > > wciaz. jednak. a Ty? :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 19.12.01, 21:45 a ja, :))) a ja sie ciesze,zwyczajnie ze jestes przytulona do marzen ze lubisz spiew i pletwale blekitne i boisz sie zimna jak ja,zwyczajnie o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: 62.233.138.* 20.12.01, 22:03 > > a ja, :))) > a ja sie ciesze,zwyczajnie > > ze jestes > przytulona do marzen > ze lubisz > > spiew > > i > pletwale blekitne > i > > boisz sie > zimna jak ja,zwyczajnie > > o:) > Co nam po tej radosci? :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 15.12.01, 18:36 yess napisał(a): > dzien dobry zerowaty dzien dobry, takk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: marzenia IP: *.qc.sympatico.ca 15.12.01, 22:25 laura! napisał(a): > i znowu trzeba bedzie marzyć od poczatku... nie koniecznie...... znam cene marzen,place z lekkim sercem w kieszeniach wieczne pustki tam nie slowa, slowa sypia sie korcem o:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: marzenia 15.12.01, 22:40 Gość portalu: o+o-o napisał(a): > nie koniecznie...... > znam cene marzen,place z lekkim sercem > w kieszeniach wieczne pustki > tam nie > slowa, slowa sypia sie korcem > > o:) zabijając marzenia odcianam się od sensu świadomej przyszłosci.. to w słowach szukam ukrytych znaczeń marzeń.. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 15.12.01, 22:52 laura! napisał(a): > Gość portalu: o+o-o napisał(a): > > > > nie koniecznie...... > > znam cene marzen,place z lekkim sercem > > w kieszeniach wieczne pustki > > tam nie > > slowa, slowa sypia sie korcem > > > > o:) > > zabijając marzenia odcianam się od sensu świadomej przyszłosci.. > > to w słowach szukam ukrytych znaczeń marzeń.. ja przedluzam kreske waze nie dziele nosek oparty o szybke tak jak TY o:) Odpowiedz Link Zgłoś
swin Re: marzenia 15.12.01, 23:05 o+o-o napisał(a): > ja przedluzam kreske > waze > nie dziele > nosek oparty o szybke ..cudnie prosta melodie probuje mroz na szybach za koronkowa mgla misterium sie odgrywa.. za szybka ..tuz.. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: marzenia 15.12.01, 23:30 kreską lodu znaczę miejsce szkalnym kloszem ochraniam ciepło na wszelki wypadek gdy przyjdzie wiosna nie tak jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 15.12.01, 23:38 ....siwy pedzel w farbach moczy sciska mocno kluje w oczy artysta niezrownany tajemniczy i poznany Misternie Tkajacy Mroz O:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: marzenia 16.12.01, 00:09 biała kalia z mogiły zerwana doniczce ziemi ofiarowana oderwana na zawsze przystosowana na nigdy żyła i umierała Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 16.12.01, 01:33 bialy ptak o puszystych skrzydlach wysokim chmurom ofiarowany oderwany na zawsze bez ziemi bez nieba podmuchem pior glaszcze niebieska wode zrodla cierpienia o:) Odpowiedz Link Zgłoś
swin Re: marzenia 16.12.01, 01:46 ..zloto pior ptasich napelnilo ziemie plomiennie ... istnienie ... niedoscigla przestrzen milczy noc mruzy slepe oczy gwiazd.. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 16.12.01, 02:20 slepa noc zaslania oczy wstazka oblokow lekko i ...... pluska kamyk w studni bez wody wydajac aure miekka o:) O:) Odpowiedz Link Zgłoś
swin Re: marzenia 16.12.01, 21:43 ..ze mna jest woda ktora patrzy moimi oczyma usmiecha sie moimi ustami i nasluchuje ... uskrzydlone slowa ptactwo pierzaste chmury was nade mna.. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 17.12.01, 01:38 we mnie jest TA woda gesty strumien nieba ciemnego koloru chabru kaskada TA konstelacja zakleta rozrywa uspiona biel swym czarem marzacej teczy o:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: marzenia 17.12.01, 19:23 w chłodzie potoku składam ofiarę ciałem całuję gładkość istnienia mój ostry cień przy brzegu czeka w kostkę układa moje ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 20.12.01, 17:48 w ciszy zupelnej bialego skraju kali wyrwanej bialy ptak tam gdzie na zawsze zyla i na nigdy umierala ....... tak o:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: bez brukania cudzych marzeń 22.12.01, 19:58 nie zawsze białe ptaki chmur przejrzystość nade mną nie zawsze spokój złożony w ciszy zupełnej zupełnie z kotarą mroku rozjątrzone pająki czarnych myśli rozplatają swe sieci lepkich okrucieństw okaleczonego umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: bez brukania cudzych marzeń 22.12.01, 23:41 laura! napisał(a): > > nie zawsze białe ptaki > chmur przejrzystość nade mną > nie zawsze spokój > złożony w ciszy > zupełnej zupełnie > > z kotarą mroku > rozjątrzone pająki > czarnych myśli > rozplatają swe sieci > lepkich okrucieństw > okaleczonego umysłu bez brukania cudzych marzeń rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
bizon1 Re: bez brukania cudzych marzeń 22.12.01, 23:44 Ladne to, ale te pajaki.... Ja mam arachnofobie. przy okazji pozdrawiam laure i wszystkie poetki ...... Odpowiedz Link Zgłoś