the_dzidka 08.10.07, 14:45 Od blisko godziny siedzę na niewyobrażalnie nudnej telekonferencji... Komu pianki, komu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Komu pianki, komu? 08.10.07, 15:32 Dzidzia, nie byłaś na pocztowym szkoleniu z ochrony informacji niejawnych... to dopiero jest kosmos... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Komu pianki, komu? 08.10.07, 15:43 Kochaaana, ja takie kosmosy miewam regularnie raz na tydzien od prawie 4 lat! Uwierz mi, to co oni prezentują na TC, można by spokojnie przesłac mailem. Ale skoro jeden z drugim się zobowiązał do przeprowadzenia kilku prezentacji w ciągu roku, to nie może się NIE wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Komu pianki, komu? 08.10.07, 15:34 the_dzidka napisała: > Komu pianki, komu? Jak bita, to wolę śmietanę. Na szarlotce. Gdzie mam się zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Komu pianki, komu? 08.10.07, 15:48 Ha! Natchnąłeś mnie względem menu na parapetówkę :-) Tylko musze najpierw przetrenować pieczenie szarlotki, bo ostatnio robiłam to z 10 lat temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Komu pianki, komu? 08.10.07, 16:10 the_dzidka napisała: > Ha! Natchnąłeś mnie względem menu na parapetówkę :-) > Tylko musze najpierw przetrenować pieczenie szarlotki, bo ostatnio > robiłam to z 10 lat temu :-) Pamiętaj, żeby wziąć 2x więcej jabłek i połowę mniej cukru, niż w przepisie. Potem dużo gwoździków, cynamonu, soku z cytryny i wanilii. I będzie gut. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Komu pianki, komu? 08.10.07, 18:40 Yyy - powiedziała zszokowana Dzidka i zamilkła od wstrząsu. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Komu pianki, komu? 08.10.07, 23:07 To kiedy i gdzie ta szarlotka bo dostałam ślinotoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Komu pianki, komu? 09.10.07, 09:12 No właśnie, czas chyba ustalić termin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Komu pianki, komu? 09.10.07, 09:16 the_dzidka napisała: > No właśnie, czas chyba ustalić termin :-) Owszem, póki kalendarz się nie zapełni. Ostatnio Kamisie trenowały bilokację. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Komu pianki, komu? 09.10.07, 09:23 konradbryw napisał: > the_dzidka napisała: > > > No właśnie, czas chyba ustalić termin :-) > > Owszem, póki kalendarz się nie zapełni. Ostatnio Kamisie trenowały bilokację. ; > ) W listpoadzie :) please :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Komu pianki, komu? 09.10.07, 10:10 konradbryw napisał: > Owszem, póki kalendarz się nie zapełni. Ostatnio Kamisie trenowały > bilokację. ;) Przy czym _bi_lokacja to naprawdę małe piwo :-D Odpowiedz Link Zgłoś