the_dzidka 11.10.07, 11:15 Też jesteście tacy śpiąąąąący dzisiaj? Bo ja makabrycznie. I jeszcze wampirki utoczyły ze mnie krwi całe cztery probówki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Halohalo? - hu, hu? 11.10.07, 12:05 Ja dziś generalnie jestem fuj-bue. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Halohalo? - hu, hu? 11.10.07, 13:16 Przed chwilą rozbawił mnie rzeczoznawca - dzwoni żeby się umówić na oglądanie mieszkania - termin - za pół godziny - no rozkoszny.... No ja rozumiem, ze to w moim interesie, ale bez jaj już... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Halohalo? - hu, hu? 11.10.07, 14:26 Jakoś zupełnie nie mogę się na niczym skoncentrowac. Strasznie rozproszonam dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Halohalo? - hu, hu? 12.10.07, 08:57 the_dzidka napisała: > Też jesteście tacy śpiąąąąący dzisiaj? Bo ja makabrycznie. Dość. Dziś gorzej, bo szaro. > I jeszcze wampirki utoczyły ze mnie krwi całe cztery probówki! Co to jest? Ja wczoraj chciałem iść oddać 450 ml, ale akurat szkolenie mieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś