brondom 17.10.07, 14:11 Czy pamiętacie przy jakim utworze pierwszy raz zatańczyliście z kims w parze? Ja dość długo musiałem sie przełamywać - i może dlatego do dzis to pamietam. Był to " For America " Red Box Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejakulat Re: Pierwszy taniec 17.10.07, 14:22 krakowiaka z niezlą laską w średniakach Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Pierwszy taniec 17.10.07, 14:36 ecch...nie...ja pamietam tylko mojego Pawelka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pierwszy taniec 17.10.07, 14:37 Z różanym w środku czy śliwkowym?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Pierwszy taniec 17.10.07, 18:41 The Turtles - "Happy Together" www.youtube.com/watch?v=XSV1URdtgTc Odpowiedz Link Zgłoś
witaj-smutku Re: Pierwszy taniec 18.10.07, 13:22 polam5 napisał: > The Turtles - "Happy Together" Dobrze... wkomponowany utwór...do filmu .....:) (ostatnia scena 'Happy together') Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Pierwszy taniec 20.10.07, 00:34 Facetom to juz odbija!Przecież ten Sting wyglada na 20 lat a to stary dziadek!Napewno jest po operacji plastycznej jak to bylo nagrane w 2002 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
az.az Re: Pierwszy taniec 18.10.07, 01:04 Pierwszy taniec to w przedszkolu z sympatycznym Bartkiem a kilkanascie lat pozniej z jeszcze sympatyczniejszym ale nieco starszym Zbyszkiem i to była piosenka Ani Jantar "Jambalaya'Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witaj-smutku Re: Pierwszy taniec 18.10.07, 13:54 Pierwszy taniec był z ..Tatą...i tango . z akompaniamentem gitary;:) Wspaniały nauczyciel ...tańca....:) Kilkanaście lat ...PO ...z pewnym Panem ....przy utworze ...." Save the Last Dance for Me" Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sigma.33 Re: Pierwszy taniec 19.10.07, 10:11 Marzenko Moj Tata tez probował uczyc mnie tańca w parze ale byłam nieposłuszna uczennicą. Z czasem nauczyłam sie tej trudnej dla mnie sztuki .Nauczyła mnie koleżanka:):) Pozdrawiam Cie. Miłego weekkendu!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-to-ja Re: Pierwszy taniec 21.10.07, 18:08 HejMarzenko!! Postanowilam zostać,nie wyjezdzać!On zadowolony a ja moge powieziec ,ze też.Watpliwosci minely Widzialam ze Grzech domaga sie zebys pislal na jego skrzynke Uwazaj na tego plociucha!!Udaja z Gipsy-pk_79 ze sa pogniewani a prawda jest inna- to ich stary numer.W ten sposob manipuluja ludzmi!!Nie pisz nic do grzecha na jego skrzynke bo zaraz poleci z plotami do Gipsy a ta do dziadka i caly wirtual bedzie wiedzial To sa okropni ludzie!Zajmuja sie tylko plotami!!! Spokojnego wieczorka .Wszystkiego dobrego Marzenko .Ucaluj urwiska Buziak!! Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: Pierwszy taniec 18.10.07, 14:31 Taki klasyczny to chyba bedzie pierwszy na moim slubie!! Juz sie tego boję! Odpowiedz Link Zgłoś
iga_251 podoba mi sie ten wątek 18.10.07, 15:40 jeden z normalnych :) Pierwszt taniec w parze to niestety ale dopiero Plonez po egzaminie dojrzalościPewnie wielu z Was tak miało. Lubie tanczyć w parze ale tylko wolne tańce!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wesolanutka Re: podoba mi sie ten wątek 19.10.07, 16:02 iga_251 napisała: > jeden z normalnych :) Zgadzam się .Mnie tez sie podoba. Pierwszy taniec to taniec tzw. towarzyski na kursie jak miałam 7 lat .Dzis juz nie tańczę bo coś tam ''strzeliło'' w kregosłupie i mam zabronione zawodowe ''skakanie'' Pozdrawiam wszystkich > Odpowiedz Link Zgłoś
dag-a24 Re: Pierwszy taniec 18.10.07, 16:58 Pierwszy byl z moim dziadkiem To chyba polka sie nazywa - ten taniec .Ale mnie wtedy wytrząsł!!!!!!!Nigdy tego nie zapomnę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: Pierwszy taniec 20.10.07, 22:47 dag-a24 napisała: > Pierwszy byl z moim dziadkiem To chyba polka sie nazywa Kiedys to tylko takie tance byly - jakies oberki polki ,mazurki!!Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
sigma.33 Re: Pierwszy taniec 19.10.07, 10:17 Pierwszy taniec w parze kiedy już umiałam tańczyć, ktory zapamiętalam na długo był z Mezczyzna! Utworem który towarzyszył nam do tego tańca była piosenka "Zaopiekuj sie mną" Pozdrawiam weekendowo! Odpowiedz Link Zgłoś
jekaterina27 Ala-38!jednego jestem pewna 19.10.07, 13:40 Nie masz samca!Mieć napewno nie będziesz!To jest Twój problem .Wiem ,ze nie mozesz sobie z nim poradzić ale ja Tobie nie pomogę . Odpowiedz Link Zgłoś
jekaterina27 Re: Pierwszy taniec 19.10.07, 13:51 W pierwszej klasie podstawowki z partnerem ktory tak sie wstydził ,ze sie popłakał! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Pierwszy taniec 19.10.07, 23:59 Nigdy nie tanczylam w parze!Nie chce zeby jakis facet deptal mi po palcach i trzymal tak zebym oddychac nie mogla!Faceci sa okropni! Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: Pierwszy taniec 20.10.07, 13:51 Tylko w przedszolu i juz nie pamietam tego 'pierwszego'Teraz nie tancze w parze .Lubie luzne tance bez 'trzymanki!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: Pierwszy taniec 20.10.07, 22:46 kwiato-stan29 napisała: Faceci sa okropni! Szczegolnie w sobote poznym wieczorem!! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Pierwszy taniec 21.10.07, 19:16 Tu tyle tych tancerek,zatańczyłbym i nie pamiętam mojego pierwszego tańca,gdzieś dawno,daleko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_42 Re: Pierwszy taniec 22.10.07, 23:26 Nie pamiętam kiedy był pierwszy ale ostatni był pół roku temu !!!Potańczyłoby sie tylko nie ma z kim !!!!:):) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
dag-a24 Re: Pierwszy taniec 09.11.07, 16:58 W przedszkolu z takim niedorajda ,ze mam uraz do końca zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Pierwszy taniec 09.11.07, 17:43 Nie lubie tańczyć od chwili kiedy facet mi tak nadepnal na noge ze nie moglam chodzić przez tydzien! Odpowiedz Link Zgłoś
ddd_ddd Re: Pierwszy taniec 09.11.07, 19:41 Pamiętam Pełen niepewności. Napiecia Od tego wszystko się zaczeło. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.kinia333 Re: Pierwszy taniec 14.12.07, 14:56 Pierwszy to napewno w przedszkolu i byl to krakowiaczek! Odpowiedz Link Zgłoś
meczywor Re: Pierwszy taniec 14.12.07, 21:00 Pierwszy?To byl w liceum z taka jedna kolezanka ktora strasznie wymeczylem bo nie umialem tanczyc wtedy Skonczylo sie krwawieniem duzego palca .Przy "Plonie stodola" Niemena!! Odpowiedz Link Zgłoś
c.nr.5 Re: Pierwszy taniec 15.12.07, 18:35 W przedszkolu - "rock'n'roll z Bolkiem i Lolkiem". Nie zawsze nadazałem za krokami partnerki i wtedy za mna czekała Cierpliwa była. Odpowiedz Link Zgłoś