19.10.07, 23:14
Chłopcze masz dopiero 23 lata a nie aż 23. Zajrzałam na twoje forum
przypadkowo i muszę stwierdzić, że na pewno znajdziesz dziewczynę - jak
dorośniesz. W chwili obecnej zachowujesz się jak nastolatek, więc jeszcze
długa droga przed tobą. Życzę powodzenia
Obserwuj wątek
    • izzy.85 Re: o rany 24.10.07, 07:56
      Podpisuję sie pod tym co napisała smutnaa28, bo myślę tak samo !
      • jolka.mariolka Re: o rany 21.11.07, 10:19
        ja tez sie pod tym podpisuje, bo to dsc dziecinnie brzmi. wiadomo,
        ze fizycznosc jest wazna, ale nie szukaj ideału, szczególnie pod
        wwzgledem wygladu :) musi zaiskrzyc
    • dbrunet84 nic nie rozumiesz. 21.11.07, 17:41
      dla kogos kto byl wychowywany w twardych zasadach, wmawiano mu, ze "najpierw nauka potem dziewczyna" - tak przez kilkanascie lat edukacji uwierzylem. a teraz gorzko zaluje, ze nie przezylem tej "glupiej" milosci licealnej (chociaz mialem okazje !! ale blokada byla) bo juz bym wiedzial jak to sie je i poznal choc troche kobiete.

teraz za pozno. a z moimi wymaganiami bedzie jeszcze pozniej. nie chce oszukiwac nikogo (z wyjatkiem mnie - jak zaraz pewnie napiszecie): takie dz jakie mi sie podobaja NIE ISTNIEJA wolne w wieku 21-25 bo po prostu sa na tyle atrakcyjne ze w koncu ktos bierze na nie tego "haka". zauwazylem jeszcze ciekawa rzecz: sporo takich ladnych wyksztalconych kobiet woli inne kobiety zamiast mezczyzn, wobec ktorych notebene sa agresywne i zlosliwe. potwierdza sie ze im ladniejsza tym z glowa jest cos nie tak (u mnie takze jak zaraz mi odpowiecie)

coz pewnie sie obudze w wieku 40 lat przezywajac tzw 'druga mlodosc' (a moja PIERWSZA) z jakas 18-20stka.... :((((

smutne to ale WYMAGANIA to WYMAGANIA... im idziesz dalej w zyciu, zdobywasz coraz wiecej pieniedzy w zyciu, cwiczysz swoja sylwetke tym coraz trudniej Ci jest patrzec na tzw. "przecietna" dziewczyne i zachwycac sie jej pieknem....a ja lece dalej. jeszcze pol roku studiow przede mna.
      • zoskaanka Re: nic nie rozumiesz. 27.11.07, 14:38
        jessooo, aleś Ty durny dzieciak
      • hydrolaza Re: nic nie rozumiesz. 13.09.08, 17:58
        Wiesz co, większośc facetów ma raczej odwrotny problem - podoba im się stanowczo za dużo kobiet... I to chyba jest normalne.
      • hydrolaza Re: nic nie rozumiesz. 13.09.08, 18:03
        Myślę, ze gdyby Cię naprawdę przycisnęło, to byś tak nie wybrzydzał. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka