Dodaj do ulubionych

Co za brednie!!!!!!!!!!!!!

25.10.07, 00:15

"Timothy Bates, profesor psychologii na uniwersytecie w Edynburgu stwierdził-
Wśród dwóch procent społeczeństwa o najwyższej inteligencji jest dwa razy
więcej mężczyzn niż kobiet.
Chłopców wychowuje się inaczej niż dziewczynki. Joan Harvey z uniwersytetu w
Newcastle tak to skomentowała: – Mężczyzn i chłopców samo społeczeństwo
ukierunkowuje na wyższe osiągnięcia."""

Co Oni bredza!!????Przecież wiadomo , że najinteligentniejsze są,od początku
świata , Kobiety!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • best_gigi88 Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 06:40
      Przecież to jasne jak słońce!!!!! no ,to że kobiety są
      inteligentniejsze!
      • dziadek_54 Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 08:20
        Gdy widze jak Panie , bez trudu zawojowaly wszystkie fora, tez
        dochodze do tego wniosku.
        Zwycieza inteligentniejszy :)))
        Pozdrawiam z rana.
        • grzech_o_1 Tak na marginesie tematu. 25.10.07, 08:31
          Od wielu już lat w US Air Force i US Navy pilotami samolotów
          bojowych są także kobiety. Wszystkie dotychczasowe coroczne analizy
          i raporty wyraźnie wskazują, że kobiety są lepszymi pilotami od
          mężczyzn. Dlaczego? Konkretnie nie wiadomo. Bo stwierdzenie, że są
          od facetów inteligentniejsze jest mało znaczące. Przypuszcza się, że
          decyduje o tym jakaś wrodzona kobieca intuicja. Więkasza zdolność
          poprawnego przewidzenia, co za chwilę się może zdarzyć i co za
          chwilę zrobi przeciwnik.
        • psiakrewniebieska Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 08:45
          i herkules dupa, kiedy ludzi kupa.
          vide Nietzsche
          • grzech_o_1 Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 08:49
            Herkules Herkulesem, ja tam wolę trzymać z kobitkami. Lepiej się na
            tym wychodzi.
            • ejakulat Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 09:13
              a najlepiej wychodzą ci, ktorym kobitka trzyma herkulesa
        • 1.25d Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 17:27
          dziadek_54 napisał:

> Gdy widze jak Panie , bez trudu zawojowaly wszystkie fora, tez
          > dochodze do tego wniosku.
          > Zwycieza inteligentniejszy :)))
          > Pozdrawiam z rana.
          NO!!dziadek spisal sie na medal!!tez pozdrawiam!
    • spotkanie_z_diablem Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 11:42
      1.25d napisała:

> Co Oni bredza!!????Przecież wiadomo , że najinteligentniejsze są,od początku
      > świata , Kobiety!!!!!!!!!!!!

kto inteligentniejszy...baba czy chłop...???...hehe...dobry temat na kłótnię
      damsko/męską, w sumie każda nacja będzie obstawać przy swoim...hehe...no, to
      wrzucę coś na początek...na stacji paliw inteligentna blondynka leje ropę do
      malucha, bo na dystrybutorze jest napisane ON, czyli dystrybutor działa,
      sprawny...hehe...gdyby było napisane OFF, wiedziała by, że nie sprawny i musi
      podjechać do innego...hehe...
      • karol36-net Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 12:39
        Inteligencja Bab to jest chyba miedzy nogami Szczegolnie Blondynek Blondynki nie
        nadają sie do niczego!!!!!
        Jedynie w czym są dobre to w sportach łóżkowych .Na tym mogą zarobić niezłą kase!!
        Blondynka za kierownicą to SZOK!!!Każda mysli , że samochód ma lusterka po to
        żeby się w nich przeglądać, a nie po to zeby śledzić to co się dzieje na
        około!dzisiaj strasznie się zagotowałem jeżdząc po mieście.Baby są po prostu
        beznadziejne za kierownicą !

Policjant zatrzymuje blondynkę jadącą pod prąd ulicy jednokierunkowej.
        Policjant: "Czy pani wie, GDZIE pani jedzie?"
        Blondynka: "Nie wiem, ale gdziekolwiek by to nie było, to muszę być solidnie
        spóźniona, bo wszyscy już wracają!"
        • pat-i27 Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 14:03
          chociażby między nogami ale mają!
          Ktoś powiedział, że kochaniesię jest teraz nieomal tak trudne
          technicznie jak pilotowanie helikoptera.Tymczasem pilotowanie helikoptera jest
          nieco łatwiejsze, bo drążki sterownicze
          nie wiotczeją nagle w najmniej spodziewanym momencie!!!!!
          • 1.25d Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 17:30
            pat-i27 napisałała:
            > Ktoś powiedział, że kochaniesię jest teraz nieomal tak trudne
            > technicznie jak pilotowanie helikoptera.Tymczasem pilotowanie helikoptera jest
            > nieco łatwiejsze, bo drążki sterownicze
            > nie wiotczeją nagle w najmniej spodziewanym momencie!!!!!

Hihihihih dooobre!!!! pozdrawiam pati!!
      • 1.25d Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 17:29
        nie jestem blondynka ale jestescie durni faceci i tyle ! dajcie spokoj ja znam
        wiele bardzo madrych blondynek ktore wszystko potrafia zrobic i sa dobrymi
        zonami i matkami!
    • menk.a Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 12:57
      Bez irytacji.;)))
    • asterix-2 Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 17:53
      "Uwierz mi na słowo: najgłupsza kobieta potrafi kierować mądrym mężczyzną, ale
      trzeba bardzo mądrej kobiety by kierować głupcem." - Rudyard Kipling
      • dziadek_54 Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 18:43
        Dobre!
        • 1.25d Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 25.10.07, 22:05
          malo dobre- BARDZO DOBRE!!!!!!!!!
          • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 00:42
            1.25d napisała:

> malo dobre- BARDZO DOBRE!!!!!!!!!

Co - bardzo dobre - ?,słowo - kierować -?,i to że ktoś głupi potrafi kierować?

jeszcze nigdy głupiego/jej kierowanie,
            nie dopomogło współżycia dobrego wianie:)
            • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 00:49
              polemizowałabym z ta mądrością u kobiet,chociaż sama nią jestem ,to
              z cała stanowczoscią stwierdzam,że potrafią być durne jak noga od
              stołu.Troche więcej krytycyzmu Drogie Panie.
              • c.nr.5 Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:01
                pysskata napisała:

> z cała stanowczoscią stwierdzam,że potrafią być durne jak noga od
                > stołu.

no wreszcie zrozumiałas jaki masz mini mozg ________ taki sam tyci jak
                wiekszosc bab z tego forum hehe
                • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:14
                  c.nr.5 napisał:

> pysskata napisała:
                  >
                  > > z cała stanowczoscią stwierdzam,że potrafią być durne jak noga od
                  > > stołu.
                  >
                  > no wreszcie zrozumiałas jaki masz mini mozg ________ taki sam tyci jak
                  > wiekszosc bab z tego forum hehe

Twój mózg,z pewnością i bez oporów,zmieści się - i to bez problemów - pod nogą
                  krzesełka turystycznego.
                • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:18
                  jednak wiekszy jak twoj-nie załapałeś ironii...buhahahaa:)
                  • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:19
                    ˛Do mnie?
                    • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:20
                      do tego błazna wyzej
                      • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:21
                        Ja mam go u dołu;))
                        • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:24
                          Ciebie rico''oszczędziłam'',bo czasem uda Ci się coś mądrego
                          napisać;p:))
                          • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:25
                            Gryfny podziynk,Buana:))
                            • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:28
                              szkoda,ze nie specjalizuję się w dialekcie:)))
                              • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:31
                                To nie dialekt,tylko narzecze języka śląskiego,przetłumaczyć?:)
                                • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:33
                                  Sląski,to czarna magia dla mnie.Proszę-tłumacz:)
                                  • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:37
                                    Ładnie dziękuję,ładne podziękowanie,Buana pochodzi z afrykańskiego odnoszenia
                                    się do biały = pani,panie:)

-ładnie dziękuję,pani-

Ps.za oszcządzenie;))
                                    • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:42
                                      Proszę;-)
                                      znając Twój cięty język i swój charakterek wolałam odpuścić naszą
                                      słowną potyczkę:)
                                      • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:43
                                        Nie jestem z ciętym językiem;))
                                        • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:45
                                          Nie łap rico za słowa:)a jaki zatem jesteś?:)
                                          • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:47
                                            Łagodno-cięty:))
                                            • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:49
                                              Brzmi nawet zachęcająco:))
                                              • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:51
                                                Ale i bez łagodności dla zaciętych:)
                                                • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:52
                                                  Podobno nawet tygrysa można oswoić:)
                                                  • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:55
                                                    Ja?,nic mi o tym nie wiadomo,tygrys ma naturę,instynkt,i jak ja sądzę, intelekt:)
                                                  • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:57
                                                    :)))To nie pozostaje mi nic innego jak podrapać Cię Tygrysku za
                                                    uszkiem na dobranoc:)))
                                                  • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 02:02
                                                    Tja,uszy to moje bardzo czułe miejsce,nie mam do każdej/go zaufania;))
                                                  • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 02:06
                                                    Możesz zaufać:)
                                                    Te,które mi dziś na dyzurze zaufały są już szczęśliwyni mamusiami:))
                                                  • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 02:09
                                                    pysskata napisała:

> Możesz zaufać:)
                                                    > Te,które mi dziś na dyzurze zaufały są już szczęśliwyni mamusiami:))

Oddałaś je tygrysom?:)
                                                  • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 02:11
                                                    Nie,mamuśkom,które czekały dłuuugie 9 m-cy na tę chwilę:)
                                                  • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 02:13
                                                    pysskata napisała:

> Nie,mamuśkom,które czekały dłuuugie 9 m-cy na tę chwilę:)

Jesteś pewna,że czekały na tę - chwilę -?,ja nie jestem pewien.
                                                  • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:56
                                                    pysskata napisała:

> Podobno nawet tygrysa można oswoić:)

Jeżeli mogę być ciekawy,kto to Tobie powiedział?;)
                                                  • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 01:59
                                                    Nikt:)sama doszłam do takiego wniosku:))udało mi się porozmawiać z
                                                    Tobą bez ''rękoczynów''co jest nie lada sztuką:)
                                                  • rico-chorzow Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 02:07
                                                    pysskata napisała:

> Nikt:)sama doszłam do takiego wniosku:))udało mi się porozmawiać z
                                                    > Tobą bez ''rękoczynów''co jest nie lada sztuką:)

Kot jest też miły,jak przestanie myśleć,że jest tygrysem:),może przestałaś;))
                                                  • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 02:09
                                                    kolorowych snów rico:)..;p
                                                  • c.nr.5 Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 15:49
                                                    dzis tez bedziesz pysskata , moherowy berecie za nim jeczala do
                                                    rana???
                                                  • pysskata Re: Co za brednie!!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 18:43
                                                    to, co robię,to moja sprawa prostaku ,a tobie g....o do tego
                                                    pieprzony impotencie,napinaczu netowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka