jasmina_tdi 17.12.01, 17:28 wszystko zarezerwowane (dzwoniłam przed chwilą) - sami teraz myślcie!! bo ja już nie wiem! jasmine :-((((((( POMOCY ...!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: POD KOPERNIKIEM NIE MA MIEJSC 17.12.01, 17:41 Czy w stolicy duzego panstwa w Europie srodkowej- nie ma naprawde miejsca, by 15 ludzi moglo sie ze soba przy piwie spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: POD KOPERNIKIEM NIE MA MIEJSC 17.12.01, 17:46 dwa dni przed wigilią???????? raczej kiepsko! zostaje nam nieszczęsna Winiarnia! myśl Kurczaczku myśl!!!!!!!! mario2 napisał(a): > Czy w stolicy duzego panstwa w Europie srodkowej- nie ma naprawde miejsca, by > 15 ludzi moglo sie ze soba przy piwie spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ W tym tempie do Wielkanocy :) - Jasmina 17.12.01, 17:45 Zajrzyj na stronę www.aktivist.pl !!!!!! Bardzo dobry jest Sherwood na Kredytowej, ale w piątki tłok jak cholera. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: W tym tempie do Wielkanocy :) - Jasmina 17.12.01, 17:47 niezły pomysł! z aktivistem bo Sherwood jest do bani! men_ napisał(a): > Zajrzyj na stronę www.aktivist.pl !!!!!! > > Bardzo dobry jest Sherwood na Kredytowej, ale w piątki tłok jak cholera. > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: W tym tempie do Wielkanocy :) - Jasmina 17.12.01, 17:48 Ale tam są prawie wszystkie puby i namiary na nie jasmina_tdi napisał(a): > niezły pomysł! z aktivistem bo Sherwood jest do bani! > > men_ napisał(a): > > > Zajrzyj na stronę www.aktivist.pl !!!!!! > > > > Bardzo dobry jest Sherwood na Kredytowej, ale w piątki tłok jak cholera. > > > > pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: W tym tempie do Wielkanocy :) - Jasmina 17.12.01, 17:49 wiem - zaraz wchodzę na stronę! men_ napisał(a): > Ale tam są prawie wszystkie puby i namiary na nie > > Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do- Jasminy 17.12.01, 17:57 Jasmiinka- ja sie tez porozgladam w sprawie miejsc. Moze razem nam sie uda cos znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś