az.az 27.10.07, 14:43 Nie lubie jesieni, zazwyczaj przytłaczają mnie zaległe troski, wciąż jestem zmęczona, niewyspana, wszystko jest posępne Czekam na mróz i śnieg. Pozdrawiam popołudniowo .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Ciągle pada ....deszcz,mgła... 27.10.07, 15:10 A ja już czekam na Gwiazdkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Ciągle pada ....deszcz,mgła... 27.10.07, 15:13 A nie boisz się, że Ci św. Mikołaj rózgę przyniesie? Zawsze jest takie ryzyko. Już widziałam świąteczną reklamę Ery to lekka przesada w październiku, psuje całą magię świąt:( Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ciągle pada ....deszcz,mgła... 27.10.07, 15:54 Od tygodnia już się świątecznie reklamują. A co do rózgi... wiesz zawsze można taką wykorzystać i posmagać czyjeś pośladki :P Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Ciągle pada ....deszcz,mgła... 27.10.07, 16:05 Jestem "opóźniona" bo nie oglądam telewizji, a teraz leżę chora to w oko mi wpadła reklama przypadkiem. Podoba mi się Twoje praktyczne podejście do sprawy rózgi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Ciągle pada ....deszcz,mgła... 27.10.07, 16:17 Menka rózeg wiklinowych, nawet posrebrzanych, nie dostanie. W tym roku rózgo będą dla..., jeszcze się zastanowię. Daję szansę poprawy. :))) Hejka Gingi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Ciągle pada ....deszcz,mgła... 27.10.07, 16:14 ???????????????? To jeszcze tyle czasu Marzenko. A po drodze przecież Jendrzejki i Mikołajki. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
az.az Re: Ciągle pada ....deszcz,mgła... 27.10.07, 15:12 Jest taki ,taka co nie czeka?? Będzie śnieg ,będzie mróz będzie i Gwiazdka! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Ciągle pada ....deszcz,mgła... 27.10.07, 16:19 Zimę kocham. Mroźną, śnieżną po pas. A Gwiazdka? Rób jyż rachunek sumienia. Byłaś grzeczna cały rok? Spełniałaś dobre uczynki? To dostaniesz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś