best_gigi88 04.11.07, 17:56 Wiadomo że kobiety nie bije się nawet kwiatkiem.Wiadomo,że są faceci,którzy biją swoje partnerki.Jak zareagowalibyście gdyby w waszej obecności taki drań tłukłby swoją kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_morda Re: damski bokser 04.11.07, 20:10 missssi-3 napisała: > a w morde go i tyle!! Dobrze ,ze napisałaś 'go' bo myślałam ,że mnie chcesz przyłożyć:) Przemoc w rodzinie to okrucieństwo i powinno byc tepione!!!POZDR))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.nr.5 Re: damski bokser 04.11.07, 22:01 Bo taki dupek wsród równych sobie ucieka z podwinietym ogonem a w domu pokazuje jakim to on jest zabijaka . Obcinać łapy takim to może rozumu nabiora! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: damski bokser 06.11.07, 20:17 To niekoniecznie tak,Bylem raz swiadkiem sytuacji,kiedy to facet spoliczkowal zone na przystanku.Znalazl sie obronca,chcacy bronic kobiete,a wtedy oni razem rzucili sie na obronce i zaczeli go tluc. Nigdy nie wiadomo co za sytuacja przed naszymi oczami sie odgrywa,sprawa cholernie delikatna,chociaz naturalnie facio nie powinien walic kobiety po ryjku... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: damski bokser 06.11.07, 20:35 Czy to ma znaczyć, że niektóre kobiety lubią być bite? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: damski bokser 06.11.07, 20:38 leziox napisał: > ...chociaz naturalnie facio nie powinien walic kobiety po ryjk > u... a gdzie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
pat-i27 Re: damski bokser 06.11.07, 20:51 Brr na myśl o takim dostaje dreszczy! Przemoc powinna być karana a jak jest w praktyce? Kobiety często wycofują sie z oskarżenia po to ,zeby miec w domu spokój .Na jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś