monikaannaj 17.11.07, 23:17 tak krzyknął mój mąz po pierwszej bramce - niesamowitej zresztą. Jak myślicie, czy gdy mój syn pójdzie do szkoły to w klasie spotka kilkunastu innych Ebich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Euzebiusz - sprawa przesadzona! 18.11.07, 15:12 Bardzo mozliwe, Moniko:-) Ale to chyba wszystko jedno? W mojej klasie w liceum bylo 7 dziewczyn o imieniu Anna i 5 Andrzejow. Kiedy Euzebiusz ma przyjsc na swiat? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Biedne dziecko 18.11.07, 16:49 Niech mąż, jako obywatel pełnoletni, sam się przechrzci na Euzebiusza, a nie zmusza dziecka do noszenia takiego imienia przez całe życie. A jak będzie ona, to co? Euzebia? (No chyba że macie pewność co do płci). Jako Anna spotykam imienniczek od cholery, ale imię mam dość ładne. Euzebiusz to brzydkie i przestarzałe imię. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj spokojnie, to tylko zart - w zyciu nie pozwoliłaby 19.11.07, 10:36 m na Euzebiusza. przede wszystkim - jak toto zdrabniac? Ebi - idiotycznie, Zebek??? Brr... Poza tym ciągle nie wiem czy to na pewno syn. A urodzić ma się na poczatku lutego. PS. Oglądałyscie mecz? Euzebiusz naprawde jest swietny! Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: spokojnie, to tylko zart - w zyciu nie pozwol 19.11.07, 11:11 Fajnie. Czekamy na zdjecia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Ulżyło mi ;) 19.11.07, 11:35 Wiesz, jako człowiek, który sam o mały włos nie został Eugeniuszem, byłem lekko przerażony na myśl, że mogłabyć dać synowi imie po Smolarku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: O, steph, mogę ci mówić Geniu? 19.11.07, 17:16 Jako wielbiciel komiksow powinien byc raczej nazywany E(ryk) U (rszula) Geniusz ;-))). Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: O, steph, mogę ci mówić Geniu? 19.11.07, 20:28 No proszę proszę, ktoś tu Baranowskiego czytał :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: O, steph, mogę ci mówić Geniu? 19.11.07, 22:57 stephen_s napisał: > No proszę proszę, ktoś tu Baranowskiego czytał :)))) > Moi aussi (ja też), ale to dawno było i trochę zapomniałam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: spokojnie, to tylko zart - w zyciu nie pozwol 19.11.07, 13:06 monikaannaj napisała: > m na Euzebiusza. przede wszystkim - jak toto zdrabniac? Ebi - idiotycznie, Zebe Zibi. Ale imię cudaczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: spokojnie, to tylko zart - w zyciu nie pozwol 19.11.07, 15:27 a000000 napisała: > monikaannaj napisała: > > > m na Euzebiusza. przede wszystkim - jak toto zdrabniac? Ebi - idiotycznie > , Zebe > > Zibi. Ale Zibi to był (jest) Zbigniew Boniek! gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Pamiętam, 19.11.07, 12:20 że nawet telewizyjny skrzat Dzięcielinek nie mógł tego Euzebiusza (tak miał na imię jego telewizyjny partner, Jan Wilkowski) zapamiętać i zawsze zwracał się do niego: Wezebebiusz... A czy jeszcze ktoś pamięta skrzata Dzięcielinka...? Odpowiedz Link Zgłoś
kohei Re: Euzebiusz - sprawa przesadzona! 19.11.07, 12:25 Mój syn ma na drugie Leon. Teraz będę utrzymywał, że to na cześć Beenhakkera:) Taka antycypacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Dzięki, nieźle. 20.11.07, 09:02 choć odkrywam że jest wiele "imprez towarzyszących" ciązy o których nie miałam pojecia... W moim przypadku hitem sezonu jest nie zgaga, zylaki itp lecz - cukrzyca ciązowa. Poza tym - przerażający bezmiar dziedzin o których nie mam pojęcia. Taki wózek chociazby: czy ten za 2000 jest 2 razy lepszy od tego za 1000? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ustal Moniko 20.11.07, 14:29 jakie parametry powinien spełniać dobry wózek. Potem już żadne różnice cenowe ci niestraszne. A który miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
sunday wózek... 27.11.07, 16:30 > Poza tym - przerażający bezmiar dziedzin o których nie mam pojęcia. > Taki wózek chociazby: czy ten za 2000 jest 2 razy lepszy od > tego za 1000? Poza wózkiem polecam wiązane chusty do noszenia dziecka. Niedawno dostaliśmy taką dla naszego ośmiotygodniowego Maluszka i jesteśmy zachwyceni (i my, i Maluszek). Więcej na forum o chustach forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603 Parę przykładowych zdjęć (nie naszych) tutaj tinyurl.com/25dnec Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: wózek... 27.11.07, 16:33 Sunday!!!! gratulacje i wszystkiego dobrego dla RODZINKI!!! Jak synek ma na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza To prawda, bebesy w chustach 27.11.07, 17:39 noszą wszystkie Afrykanki w Paryżu. Bebesy są bardzo zadowolone, przeważnie śpią, a jeśli się budzą np. na upiorny zgrzyt bramki przy wyjściu z metra, to nie płaczą. Moja mama złośliwie twierdzi, że to od noszenia w chuście Afrykanki mają wydatną część tylną. ;-) Nie potrafi obronić tezy w stosunku do mężczyzn. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Euzebiusz - sprawa przesadzona! 27.11.07, 22:19 Fajny ten Euzebiusz. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś