Dodaj do ulubionych

Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz

IP: *.zory-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 18:59
Siemka.Poznam fajną dziewczyne, która by chciała podyskutować z 18nastoletnim
przystojnym gościem z Katowic przez email. :) Moj email tehace18@tenbit.pl .
lUBIE hIPhOP, bIGBROTHERA , iMPREZY , łADNE dZIEWCZYNY I Inne takie tam... :)

Kocham Was dziewczyny.HH górą.
Obserwuj wątek
    • kitek1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 19.12.01, 19:04
      a Ty tez masz luzy na synapsach,
      • Gość: xpOVER Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 19:08
        aleś mu powiedziała! coś a la ignotum per ignotum
        Żory są teraz w Katowicach :)
        • jasmina_tdi Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 19.12.01, 19:11
          ciekawe ile gościu ma pikseli!
    • pomeranka Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 19.12.01, 20:54
      Gość portalu: TeHAce18 napisał(a):

> Siemka.Poznam fajną dziewczyne, która by chciała podyskutować z 18nastoletnim
      > przystojnym gościem z Katowic przez email. :) Moj email tehace18@tenbit.pl .
      > lUBIE hIPhOP, bIGBROTHERA , iMPREZY , łADNE dZIEWCZYNY I Inne takie tam... :)
      >
      > Kocham Was dziewczyny.HH górą.

Siemano. Jestem z Chorzowa, mam 16 lat i lubie pisać listy do fajnych chłopaków
      przez emaila i w ogóle. Podobno jestem laska, chłopaki tak mówią ale ja im nie
      wieże, bo im chodzi tylko o sex. Dlatego mailuje bo to lepsze jest, co nie? Moim
      idolem jest Gulczas bo jest przystojny i nie wali sciemy. Impry lubie z trawą
      terz spoko. Fajne że jest z kim pogadać, bo tu same purchawy siedzom.

Nasi góra!

• kitek1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 19.12.01, 21:02
        ten chorzow, to chyba na pomordziezu lezy,
        • samanta1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 19.12.01, 21:05
          Jezdem ze wsi ale chlopoki mowia zem fajno dzioucha.Mom 17 wiosen i jakby cos to mozesz popisoc do mna! Ty
          wisz ?Jo jedyna z calej wsi mom kompiuter! Sypie sie rzech ale poemailowac z Toba mogie!
          • kitek1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 19.12.01, 21:07
            a mosz lacze stale, bo jo interuptow nie dzierze,
        • pomeranka Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 19.12.01, 21:08
          Te, kitek, Ty mi tu nie rób obory bo Cię zbetonuję tak, że nick Ci się zlasuje
          • samanta1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 19.12.01, 21:10
            A gdzie jezd ta H..literka do ktorej jo pisala? juz nie szuko czy co?
          • kitek1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 19.12.01, 21:10
            chetke masz na hip-hopka,
            • samanta1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 19.12.01, 21:19
              uuuuuuuuuuu!!!!!!nastepny Pan z listy!!!!:((((((((((((((
            • Gość: TeHAce18 Ale sie qrwa porobiło IP: *.zory-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 21:22
              prawie wszyscy sie zainteresowali tym postem.sama krytyka po prostu zajebiście.
              szukam fajnych panienek a nie krytyków. tfu!!!
              to mi nie pasi...
              • Gość: Yoanna Re: Ale sie qrwa porobiło IP: *.infocity-nrw.com 19.12.01, 21:23
                "Fajne panienki" sa zapewne na "zero siedem, zero zero..." itd...
                he, he
                • Gość: TeHAce18 Re: Ale sie qrwa porobiło IP: *.zory-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 21:26
                  fajne panienki są też w wirtualnym świecie.
                  0 700 - to dno. uwież mi.
                  zdrowka thc
                  • kitek1 Re: Ale sie qrwa porobiło 19.12.01, 21:29
                    i sa bardzo wirtualne, chyba ze sie ma luzy, jw.,
              • samanta1 Re: Ale sie qrwa porobiło 19.12.01, 21:25
                Co Ci tam synku nie pasci,he?Kobity sie zlatuja a Ty nochalem krecisz! Niegrzeczny chlopczyk!
                • Gość: TeHAce18 samanta ma zejścia... IP: *.zory-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 21:28
                  ...przynajmiej ja tak odczufam hehe..
                  • samanta1 Re: samanta ma zejścia... 19.12.01, 21:30
                    O w morde jeza! mam zaleglosci ,nie lapie tego gryspu! Podszkolilbys synek co? Co to sa zejscia! Ze niby zajobca
                    mam? To by sie zgadzalo!:)))
                    • Gość: TeHAce18 Re: samanta ma zejścia... IP: *.zory-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 21:32
                      Nie jazysz ? to w takim razie to nie jest temat dla ciebie.
                      • samanta1 Re: samanta ma zejścia... 19.12.01, 21:33
                        Widocznie tak,ale i tak Ci synku nie daruje ze mnie nie uswiadomiles!;)
                        • Gość: TeHAce18 Re: samanta ma zejścia... IP: *.zory-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 21:36
                          czemu mowisz namnie synek ? mamusiu hehe;]
                          • Gość: samanta Re: samanta ma zejścia... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 22:08
                            Widzisz synku!Juz Ty mnie sie podobasz! Bedziesz teraz pod opieka mamusi i nikt Ci tu krzywdy nie
                            zrobi Jakby co,tylko mnie zawolaj a ja juz skopie zadek komu trzeba! No,baw sie grzecznie
                            synku :)Mamusia
                            • tehace18 Re: samanta ma zejścia... 19.12.01, 22:44
                              jak narazie wszystko OKA mamuśka.
                              ODBIÓR
                              • samanta1 Re: samanta ma zejścia... 19.12.01, 22:47
                                Pamietaj synku,jak ktos bedzie Ci dokuczal-wolaj mnie! mamusia nauczy Cie jak walczyc w tej dzungli! A teraz
                                pobiegaj dziecko troszeczke po watkach,namac tu i tam i baw sie dobrze!:))) Pa,synku!
                                Ps.Synu,dlaczego jak tak dziwnie dalam Ci na imie? Pijana bylam czy co???
                                • tehace18 Re: samanta ma zejścia... 19.12.01, 23:49
                                  nie pamiętam czy byłaś pijana.miałem wtedy pare miesięcy.
                                  tehace mi sie podoba :P
                                  • samanta1 Re: samanta ma zejścia... 19.12.01, 23:52
                                    Synku!jakze sie raduje serce mamusi zes zadowolony ze sojego imienia.Masz racje ,niewazne ze w pijanym
                                    widzie nadane,wazne ze Tobie sie podoba.A wiesz synku ,Twoj tatus sie na forumie pojawil!Pamietasz tatusia
                                    synku? czort go zwa!:)
                                    • tehace18 Re: samanta ma zejścia... 19.12.01, 23:55
                                      jaki ojciec taki syn ?
                                      nie wiedziałem że mam tu ojca.
                                      jeszcze tego brakowało ;]
                                      buźka rodzinko kochana
                                      • samanta1 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:00
                                        tehace,synu! Poszukaj watku "mezu moj Czorcku" i przywitaj sie z ojcem!Toz matka Tobie go poswiecila,znaczy
                                        sie watek,nie ojca!:)))
                                    • tehace18 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:00
                                      jaki ojciec taki syn ?
                                      buźka rodzinko kochana
                                    • tehace18 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:02
                                      jaki ojciec taki syn ?
                                      buźka rodzinko kochana
                                      • samanta1 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:04
                                        jezuuu! A coz Ty sie tak powtarzasz? Matka zrozumiala Cie!Matka zawsze rozumie swoje dziecko!:))))
                                        • tehace18 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:11
                                          ale ja nie chcący ;[ pseplasam.
                                          ;]
                                          • samanta1 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:12
                                            a mozes Ty sie synku nacpal jakiego dranstwa,he? Konpii ze szklarni nie ruszol? Oj,daby Ci ojciec w skore!
                                        • tehace18 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:12
                                          ;]
                                        • tehace18 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:13
                                          ;]
                                        • tehace18 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:15
                                          ;]
                                          • samanta1 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:17
                                            qwa!jakasz sie synu! A przestanze tak powtarzac jak ta kataryna!:)
                                        • Gość: kakadoo Re: samanta ma zejścia... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:17
                                          Pomeranka jest fajna,pisalam sobie z nia listy przez emaila bo zgadałysmy sie o
                                          Gulczasie, on jest zajebisty, nie? Tylko ma dziewczynę, szkoda...
                                          A na filmie kuz byłeś?
                                          Fajnie będzie mieć kolege w innym mieście to takie ękscytujące
                                          Mam 15 lat i zadnego kolegi, chłopcy w klasie to jeszcze dzieciaki, no a ty juz
                                          jestes starszy... Jak będę miec 18 lat to będę mogła wszystko robic i rodzice
                                          nie będą mi zakazywac chodzic na imprezy całonocne bo narazie zakazują..
                                          napisz coś jeszcze a tymi zgredami nie przejmuj się :-)
                                          całuję Kakadoo
                                          • samanta1 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:18
                                            Ty se papuga uwazaj,to syn moj i w maliny wpuszczac go nie bedziesz! dawaj tu jaka laske mloda dla dziecka
                                            mego!:)
                                          • tehace18 Re: samanta ma zejścia... 20.12.01, 00:25
                                            mamuŚka dlaczego mi sie nie pozwolisz zaprzyjaznic z kakadoo ?
                                            ;]
                                          • tehace18 Kakadoo jestes GIT ;] 20.12.01, 00:26
                                            Już cie polubiłem ;]
                                            cmok ;]
                                            • Gość: samanta Re: Kakadoo jestes GIT ;] IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:30
                                              oz synku!papuge trzeba lubic ale..nie za stara dla ciebie dziecko?:)
                                          • tehace18 Kakadoo jestes GIT ;] 20.12.01, 00:30
                                            Już cie polubiłem ;]
                                            cmok ;]
                                          • tehace18 Kakadoo jestes GIT ;] 20.12.01, 00:33
                                            Już cie polubiłem ;]
                                            cmok ;]
                                          • tehace18 Kakadoo jestes GIT ;] 20.12.01, 00:35
                                            Już cie polubiłem ;]
                                            cmok ;]
                                          • tehace18 Kakadoo jestes GIT ;] 20.12.01, 00:38
                                            Już cie polubiłem ;]
                                            cmok ;]
                                        • tehace18 flood 20.12.01, 00:18
                                          cos mi sie tu psuje.wyskakuje kilka watków.
                                        • tehace18 flood 20.12.01, 00:21
                                          cos mi sie tu psuje.wyskakuje kilka watków.
                                          • samanta1 Re: flood 20.12.01, 00:22
                                            Pijesz dziecko! teroz to ja juz pewna cos ty nasz!:)
                                            • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:30
                                              alkochol jest dobry!!!!!!!
                                              zresztą po co ci to mamuska mófie jak ty w tych sprawach najlepsza jestes ;]
                                            • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:35
                                              • Gość: samanta Re: flood IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:36
                                                kuwa,prawda synku,prawda ,zeby Ty tak sie jeszcze nie powtarzal..;)
                                            • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:38
                                              • Gość: samanta Re: flood IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:39
                                                no przeca wim!zamknij ten dziob jakalo!!!;)))))
                                            • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:40
                                              • Gość: samanta Re: flood IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:41
                                                O jezuuuuuu!Toc Ty wszystkie najgorsze geny po nas zlapal synu!;)
                                            • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:42
                                            • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:45
                                              • Gość: samanta Re: flood IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:49
                                                no,dziecko ..Ty juz lepiej idz spac bo chiba kanarki Ci sie pieprza w glowie;))))
                                            • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:48
                                              • Gość: samanta Re: flood IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:49
                                                O kurwa!Toz ty wypluwasz to zdanie z predkoscia karabiny maszynowego!!!!!;))
                                                • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:53
                                                  ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
                                                • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:54
                                                  ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
                                            • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:51
                                            • tehace18 Re: flood 20.12.01, 00:55
                                              • mina.mina Re: flood 20.12.01, 02:03
                                                no toscie sie ladnego dziecka dorobili, ino pogratulowac:)
                                                • Gość: kakadoo Re: flood IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:07
                                                  zaraz umrę ze śmiechu....
                                                • Gość: kakadoo Re: flood IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:07
                                                  umre ze śmiechu zaraz
                                                • Gość: kakadoo Re: flood IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:08
                                                  śmiechem zabita umrę
                                                • Gość: kakadoo Re: flood IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:09
                                                  a poza tym nie jestem za stara
                                                  jestem w sam raz
                                                  jestem cool i chętnie popisze listy przez emaila z fajnym dorosłym chłopakiem
                                                  15 lat to za duzo?
                                                  to ile mam mieć?
                                                  12?
                                                  • samanta1 O kuwa!papuga! 20.12.01, 19:16
                                                    faktycznie,Ty bedziesz dobra partia dla mojego syna! tak samo sie jakacie!!! Ale do szklarni nie bedzie
                                                    chodzila co???????;)
                                                  • Gość: kakadoo Re: O kuwa!papuga! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:32
                                                    do jakiej cholrnej szklarni?
                                                    o szklarni nie było mowy tylko o pisaniu fajnych listów przez emaila...
                                                  • samanta1 Re: O kuwa!papuga! 20.12.01, 19:46
                                                    w szklarni konopie hoduje a synek podbiera! Myslisz ze czego on sie tak powtarza ,he??
                                                • samanta1 Re: floodMina 20.12.01, 19:14
                                                  dziekujemy ciotko,dziekujemy!:))))
                                                  • Gość: Mina Re: floodMina IP: *.turboline.skynet.be 20.12.01, 19:19
                                                    samcia, moze wam to dziecko podleczyc troche?
                                                  • samanta1 Re: floodMina 20.12.01, 19:22
                                                    eee..ciotko! jakala,cpun i na umysle nie bardzo..my go chyba z Czortem po pijaku zrobili ,to i co sie
                                                    dziwic? A da sie poprawic stan jego? moze by go wtedy jaka laska zechciala?
    • karina_17 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 20.12.01, 19:43
      DZiwny jesteś. BB?
      • samanta1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 20.12.01, 19:47
        men dziwniejszy a sie nie dziwilas!:)
        • karina_17 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 20.12.01, 21:15
          Men to men i to już wszystko tłumaczy....
      • Gość: kakadoo Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:57
        powiem ci jedno karina: sama jestes dziwna!
        • samanta1 A to... 20.12.01, 19:58
          udala mi sie przyszla synowa! Papuga ..mow mi tesciowo!
      • Gość: kakadoo Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:57
        heh , a to jej powiedziałam, na pewno jej w piety poszlo :-)
      • Gość: kakadoo Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:58
        chłopak fajny a ona sie czepia
        • samanta1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 20.12.01, 19:59
          Masz racje corciu,nalezy bronic mojego Tehace!
      • Gość: kakadoo Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:58
        BigBrother jest cool! A Gulczas jest moim idolem!
        • samanta1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 20.12.01, 20:00
          No i bardzo dobrze!
          • Gość: kakadoo Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 20:05
            ja nie za młoda aby na ozenek? pietnastka dopiero mi stuknęła.....
            • Gość: Mina Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.turboline.skynet.be 20.12.01, 20:11
              papuga! najpierw narzeczonego trza ci wyleczyc, cobys jakis pozytek z niego
              miala! proponuje lobotomie i odwyk, a na jakanie elektrowstrzasy. a wy, samcia
              i czort, jak jeszcze jednego takiego po pojoku zmajstrujecie, to bedziecie sami
              za leczenie bulic, a nie spoleczenstwo obciazac kosztami waszych pijackich
              chuci!!!! albo chlanie, albo dupczenie. albo samcia przestan sie sluchac
              ksiedza proboszcza, ze kondom to grzech!
              • Gość: kakadoo Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 20:13
                wiecie co?
                przykra sprawa...
                przypomiałam sobie coś...
                ja już podobno mam narzeczonego, cholera
                Forward mu było...
                i co wy na to?
                • Gość: Mina Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.turboline.skynet.be 20.12.01, 20:16
                  a pierdziel forwadra! sforwardowal sie do jakiejs innej pewnie... a tu
                  przynajmniej wiesz, w jaka rodzine wchodzisz! samanta za tesciowa, czort za
                  tescia, ja za ciotke - lepiej sie ustawic nie mozesz!
                  • Gość: kakadoo Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 20:29
                    koneksje rodzinne jemponują mi..... co prawda to prawda ;-)
                    • samanta1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 20.12.01, 21:44
                      O Jezuuu! A gdzie wlasciwie ten moj synus marnotrawny?? Znowu cpac poszedl????
                      kakadoo,Ty sie dziecko nie zastanawiaj pokim dobra zareczaj sie z Tehockiem!
                      • czort Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 20.12.01, 21:53
                        kurdem, to ja znowu na wodkem zbierac muszem! oj biedbna moja dola, biedna.
                        zamiast sam wypic - to innych napoic mam? ale coz, wesele bez wodki to nie
                        wesele!!!
                        • Gość: kakadoo Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 22:02
                          wy, oćce o zrękowinach juz godocie, a potencjalny narzeczony jakos się zmył....
                          • tehace18 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 21.12.01, 00:01
                            ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ
                            Fajny moj post jest thc...
                            PpPpPpPpPpPpPpPpPpPpPpPpP
                            • Gość: kakadoo Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 00:13
                              pościk pierwsza klasa.......
    • tehace18 cze dziś wszystkim. 21.12.01, 20:14
      jak leci ?
      /zdrówka thc...
      • samanta1 Re: cze dziś wszystkim. 21.12.01, 20:27
        Witaj synku,witaj..Cieniutko leci.Wszyscy chleja w Wa-wie a Twoja bidna matka popada z z zalu w dolek
        psychiczny.Nie masz tam marychy synek w zanadrzu ,he? Poczestowalbys mamunie.
        • tehace18 Re: cze dziś wszystkim. 21.12.01, 20:31
          Mamusiu:) wiedziałem że przemófisz do synka ;] maryśke będę miał za poł
          godzinki.czekam na dilera ;]
          /zdrawiam mamuŚka thc...
        • tehace18 Re: cze dziś wszystkim. 21.12.01, 20:34
          Mamusiu:) wiedziałem że przemófisz do synka ;] maryśke będę miał za poł
          godzinki.czekam na dilera ;]
          /zdrawiam mamuŚka thc...
          • samanta1 Re: cze dziś wszystkim. 21.12.01, 20:37
            No a jakze moglabym do synka sie nie odezwac ,zwlaszcza ze taki zaradny i marychy mamusce dostarczy??
            dziecko,zycie mi wracasz!!! Jak tam laseczki synku???Poderwal Ty cos?
            • tehace18 Re: cze dziś wszystkim. 21.12.01, 20:40
              tak mamo.
              ciebie poderwałem ;]
              nie wiem co na to ojciec.
              /zdrawiam thc...
              • samanta1 Re: cze dziś wszystkim. 21.12.01, 20:54
                Synku,toz to sie nie godzi!Nie mozesz mamusi podrywac,my rodzina!!! A Kakdoo ,co?Syneczku?
                • tehace18 Re: cze dziś wszystkim. 21.12.01, 21:05
                  A właśnie,gdzie kakado ?:))
                  /zdrawiam thc...

ps. ide do sklepou potem do wypożyczalni wiec bede za jakies pol godziny ;]
                  • samanta1 Re: cze dziś wszystkim. 21.12.01, 21:06
                    Dobrze synku,idz kochany!Ino czapki nie zapomnij ubrac bo zmarzniesz! moze maryche zgarnij po drodze
                    ,cioooo???
                    • Gość: kakadoo Re: cze dziś wszystkim. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 23:18
                      kakado wróciła z chlania...
    • Gość: TeHAce18 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz IP: *.zory-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 04:50
      thc wrócił ale się spoźnił ;]
      też troche popił!
      /zdrówka thc...
      • samanta1 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 22.12.01, 13:53
        fe,a mamusi nie przyniosles!:(
    • zofia9 Re: Poznam fajną dziewczyne która wie co to luz 22.12.01, 14:07
      Oj, kotku Ty chyba masz malego, jak mowisz o luzie
      • Gość: samanta Zoska IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 14:11
        Wypad zoska i odczep sie od mojego syna! Nie dla pasa kielbasa!On juz ma
        narzeczona!kakadoo!Rozumie! Co on ma to ma a Ty za to masz bardzo maly rozumek jak kubus
        Puchatek!
        • zofia9 Re: Zoska 22.12.01, 14:26
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> Wypad zoska i odczep sie od mojego syna! Nie dla pasa kielbasa!On juz ma
          > narzeczona!kakadoo!Rozumie! Co on ma to ma a Ty za to masz bardzo maly rozumek
          > jak kubus
          > Puchatek!

Czy nie chcialas aby powiedziec samantko "Nie dla psa kielbaska?

• samanta1 Re: Zoska 22.12.01, 14:29
            wiesz co to jest literowka? Nie? I wlasnie dlatego nie nadajesz sie na moja synowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka