bachuu 19.12.01, 23:07 nie dosc ze pada na zewnatrz jak jasna tfatfaratwa to jeszcze w tv jestescie jedyna osloda tego snieznego wieczoru w pracy. chcalem przez to rzec witam i pozdrawiam dylemat: herbata czy kawa ? uklony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta1 Re: snieg snieg snieg 19.12.01, 23:08 ja poprsze herbatke z cytryna:)Snieg...a tu deszcz,wiatr..:( Witaj Bachuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re : 19.12.01, 23:12 czekaj sam nadchodzi niz znad skandynawia jakiejs 1 1/2 h i u ciebie zima soku malinowego brak jesli herbata to pozostaje z dodatkow : cytryna, rum, wodka oooo i wino ; moze grzaniec ? stukajmy sie uklony Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Re : 19.12.01, 23:14 Ho! Mowisz ze bedzie i u mnie bialy sniegu tren???? To moze tak polece jeszcze na spacer dzisiaj bo do rana bryja bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Re : 19.12.01, 23:20 samanta1 napisał(a): > Ho! Mowisz ze bedzie i u mnie bialy sniegu tren???? To moze tak polece jeszcze > na spacer dzisiaj bo do rana > bryja bedzie:) no tak mi mowila uprzejma pani na meteo . zreszta poogladalismy razem mapki, wymieniajac fachowe uwagi i wychodzi na to ze tak byc powinno. tym niemniej spacer nawet po brei to zdrowa rzecz. Kto jak kto, ale Ty, jako pani dochtorowa wiedziec powinnas uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Re : 19.12.01, 23:14 Nich bedzie grzaniec. Czyje zdrowie. Może Mikołaja? Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Re : 19.12.01, 23:20 Jakiś ty niedokształcony. Siedzi sobie teraz gdzieś w niebie i popija... napój boski(?) ... hi hi Wypijmy za ....... forum towarzyskie i tych wszystkich nie do końca zdecydowanych i normalnych NAS. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Wypijmy za...... 19.12.01, 23:23 Wypijmy za mroz i gwiazdki sniegowe i wszystkie dni nowe I choc plyta to zdarta.. wypijmy za spiew Leonarda.... Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Wypijmy za...... 19.12.01, 23:36 moge nie pic za gwiazdki sniegowe ? za wszystko inne tak choc leonard he he dzis przyszedl do mnie hydraulik o tym dzwiecznym imieniu. sadze ze coehen jakby go poznal to chyba by je zmienil pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Wypijmy za...... 19.12.01, 23:38 A bo to panie wszedzie snieg a tu halniak tylko wieje i gowno z atramentem predzej spadnie jak snieg! hydraulik-Leonard? No nie! to juz przesada!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Wypijmy za...... 19.12.01, 23:48 troche cierpliwosci co do sniegu. bedzie. Leonard Kubaczyk. wzrostu nikczemnego, lico blade, suknia niedbala a wzrok dziki. ruchliwosci wielkiej, nieodlaczny popularny w kaciku ust, zaczal od tego ze zalal mi pol sciany, a potem juz bylo lepiej. Podobnoz zlota raczka. Mysle, ze na tyle zlota, ze potrafi naprawic to co sam zepsuje :-)))) a snieg q...de pada i pada. ide rzucac sniezkami w niebo. Kto wie moze zatkam uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Wypijmy za...... 19.12.01, 23:50 Zabierz Leonarda Kubaczyka..oblep sniegiem ,bedzie balwan jak malowany!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Wypijmy za...... 20.12.01, 00:11 samanta1 napisał(a): > Zabierz Leonarda Kubaczyka..oblep sniegiem ,bedzie balwan jak malowany!:) to ja bym wolal urzadzic na niego polowanie sniezkami he he Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Wypijmy za...... 20.12.01, 00:24 Przywiaz drania do rury i lutuj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Wypijmy za...... 20.12.01, 00:29 hm... gdzies tu byla spawarka co sie bede ograniczal! coz takiego moze zrobic mala maluska lutownica ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Wypijmy za...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:33 Jasne,palnikiem gnojka,palnikem..;) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Wypijmy za...... 20.12.01, 00:39 bok mu ze szczetem spale co, ze mna chcial sie mierzyc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Wypijmy za...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:40 Kurna,po nogach,po nogach..co by uciekac nie mogl!;) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Wypijmy za...... 20.12.01, 00:46 jak po nogach jak on, jak kuklinowski, zwiazany wisi za rece i nogi i jego wlasna czapka w gebie coby nie krzyczal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Wypijmy za...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:51 To moze piety by mu przypalic? Co, dobrze kombinuje?;) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Wypijmy za...... 20.12.01, 00:53 jestem z ciebie dumny dochtorowo moze juranda mu poczynim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Wypijmy za...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 00:55 A z ozorem co zrobim? Wyrwiem czy wytniem skalpelem? Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Wypijmy za...... 20.12.01, 01:00 samanto czyn honory domu ! prosze uprzejmie ! chwileczke tylko skalpelek stepie coby bardziej bolalo ooo... juz jest tak ostry jak pensje nauczycieli czyli dosc ostry na 2 godzinne odcinanie jezyczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Wypijmy za...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 01:01 Niech wisi do jutra!Wrzucim skalpel w snieg co by zardzewial do jutra..bedzie wiekszy bol!;))))) CDN.(jutro?) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Re : 19.12.01, 23:25 karina_17 napisał(a): > Jakiś ty niedokształcony. Siedzi sobie teraz gdzieś w niebie i popija... napój > boski(?) ... hi hi primo Sant Miki to wymysl kolesi z koncernu tfu tfu CC. jezeli napoj boski to ich produkt hm.... to ja nie chce do nieba > Wypijmy za ....... forum towarzyskie i tych wszystkich nie do końca > zdecydowanych i normalnych NAS. Jest super jako niewyksztalcony neandertalo optymista zgadzam sie. pijmy za super, niemormalnych i zdecydowanych tfu.. niezdecydowanych i moralnych tfu.... po prostu za nas uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: snieg snieg snieg mozna klac? 19.12.01, 23:21 jako dobrze wychowana, grzeszna dziewczynka, pytam ciebie, szanowny zakladco watku sniegowego, czy mozna na tym watku klac? alkohol stawiasz, a wiesz, ze za niedlugo, po kolejnym kielonku, mordy sie rozwiazuja i idzieeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: snieg snieg snieg mozna klac? 19.12.01, 23:31 a jak myslisz co ja robie stojac na zewnatrz ? zadzierajac glowe wyrazam swe mysli na w/w temat sniegu zwlaszcza ze przez niego troche sie tu pokomplikowalo koledzy twierdza ze dlatego pada bo adresaci wiadomosci sraja na mnie sniegiem uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: snieg snieg snieg mozna klac? 20.12.01, 00:26 bo, ty lotczyk, sam wiesz, ze w taki snieg jeno klac i klac trzeba, ty w dziaslo szarpany na perlowo z szlaczkiem w drobny fiuletowy rzucik!!! bachuu napisał(a): > a jak myslisz co ja robie stojac na zewnatrz ? > zadzierajac glowe wyrazam swe mysli na w/w temat sniegu zwlaszcza ze przez > niego troche sie tu pokomplikowalo > koledzy twierdza ze dlatego pada bo adresaci wiadomosci sraja na mnie sniegiem > uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: snieg snieg snieg mozna klac? 20.12.01, 00:35 prawie wszystko moge wybaczyc, puscic mimo uszu, udac ze nie slyszalem, pominac milczeniem, w ramach rewanzu zmrozic spojrzeniem ale LOTCZYK ?!!!!! to jest hm... z braku lepszego okreslenia "urocze" mowie to cedzac przez zeby. Zaczynam przeysliwac jakies wyrafinowane formy zemsty ! czort zacznij sie hm.. bac ? nie uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: snieg snieg snieg mozna klac? 20.12.01, 00:48 toz lotczyk takie pieszczotliwe jezd!!! ja na motolotni tez latalam!!!! a ja nie lubie horrorow! no, co wymyslisz nowego? az strach sie bac Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: snieg snieg snieg mozna klac? 20.12.01, 00:55 randke z uosobieniem tego wszystkiego czego nie lubisz u facetow ? he he jak na czorcia zabawe uwazam ze pomysl przedni :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: snieg snieg snieg mozna klac? 20.12.01, 01:02 lotczyk, mnie randki nie straszne, nawet z potworami!!! juz sie nie boje! bachuu napisał(a): > randke z uosobieniem tego wszystkiego czego nie lubisz u facetow ? > he he jak na czorcia zabawe uwazam ze pomysl przedni :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: snieg snieg snieg mozna klac? 20.12.01, 01:07 he he pozyjemy zobaczymy, mam w zanadrzu troche hm.... niespodzianek ? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: snieg snieg snieg mozna klac? 20.12.01, 01:12 a ja lubie niespodzianki! moze byc, poczekam. ino zeby prawdziwa niespodzianka byla dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: snieg snieg snieg 20.12.01, 00:23 hurra hurra przestal padac ale nadpadalo 7 cm teraz tylko tv naprawic biere srubtajwkreta i drzyj anteno ! cdn Odpowiedz Link Zgłoś