IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 20:07
czy może mi ktoś napisać, czy mocno boli zrobienie tatuaża na kości ogonowej
lub na pachwinie.zastanawiam sie nad zrobieniem go i dlatego chciałabym sie
lepiej upewnić.i jeszcze jedno ;czy szybko sie goi?
Obserwuj wątek
    • Gość: only Re: TATUAŻ IP: *.kabel.telenet.be 31.07.03, 20:33
      to w siemiatyczach jeszcze ktos mieszka?????
    • Gość: miilka Re: TATUAŻ IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 21:42
      a czemu nie?!!a ja m.in. jestam tego dowodem,no ale pytałam sie o tatuaż...
      • kitek1 milka, daj dokonczyc only................. 31.07.03, 21:57
        wlasnie ci chciala napisac,
        ze tez chciala sobie wytatuowac na ogonie:
        "only for you, my black hero"
        ale ze ogon, ma marny jak zreszta i reszte,
        wiec lata teraz z napisem "only" na ogonie:(
        • Gość: leziox Re: milka, daj dokonczyc only................. IP: *.arcor-ip.net 31.07.03, 22:28
          To laicy,oni się nie znają więc nie bierz do głowy.Zapytaj w pierwszym tattoo
          studio ,oni beda wiedziec.
        • Gość: Ika24 Re: milka, daj dokonczyc only................. IP: *.acn.pl / 10.68.3.* 13.08.03, 21:39
          dobre, dobre!!!
    • Gość: miilka Re: TATUAŻ IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 22:43
      dzieki leziox,ale zanim będę miała jakiś kontakt ze studiem to minie trochę
      czasu,a ja jestem niecierpliwa>>>
    • Gość: sandra Re: TATUAŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 21:21
      no coz, wszystko zalezy od wielkosci wymarzonego tattoo. sam zabieg generalnie
      nie boli.

co do pierwszego wspomnianego przez Ciebie miejsa lekki bol mozesz odczuwac
      tylko przy tatuowaniu okolic samego kregoslupa. jesli chodzi o pachwine, to
      coz... tu moze byc troche gorzej. wiadomo, ze to miejsce jest bardzo unerwione,
      co zazwyczaj daje same profity ;) w przypadku robienia tattoo moze byc ciut
      gorzej, no ale.. wszystko mozna zniesc, poza tym - jaki efekt! pamietaj jednak,
      ze tatuaz w pachwinie jest ogolnie rzecz biorac trudniejszy "w utrzymaniu" -
      podobno dobrze jest przed zabiegiem wybrac sie na laser (zeby pozniej nie bylo
      problemow przy depilacji).

jesli chodzi o sam proces gojenia sie, to rowniez to jest zalezne od wielkosci.
      sredniej wielkosci tatuaz goi sie ok 2 tygodni. wiekszy/mniejszy odpowiednio
      dluzej/krocej.

powodzenia!

PS: pamietaj, zeby dokladnie przemyslec co chcesz mieC wytatuowane! (chyba, ze
      ostatecznie zdecydujesz sie na tatuaz z henny ;) )

• Gość: miilka Re: TATUAŻ IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 21:35
      dzięki Sandra.a moze wiesz coś jeszcze o tatuażach z koziego mleka(czy moze to
      tylko bajka?) albo z białego barwnika
      • Gość: samanta Re: TATUAŻ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 21:52
        Boszsz.......to dziewczynki tyz maja...ogonki?????? kurcze....wlasnie
        podejrzewalam ,ze cos ze mna nie tak,ale nie myslalam ze to chodzi o brak tego
        ogonka!! Milka!jakby co to ja mam dlutko rzezbiarskie ...;)))))
        • Gość: only Re: TATUAŻ IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 21:59
          niech sobie kupi dziewczyna gume balonowe, albo czipsy....tam czasem dolaczaja
          tatuaze niebolace.....myszke miki, albo gucia......:)
          • kitek1 TATUAŻ ONLY 01.08.03, 22:00
            only:(
      • Gość: martuha Miilka IP: *.chello.pl 02.08.03, 13:00
        kiedys interesowalam sie tatuazem ykonanym z koziego mleka. to jest bardzo
        wygodne, bo mleko kozie "wszczepiane jest pod skore" i rysunek widac jak sie
        skora opali. latwo wiec pozostaje niewidoczny w sytuacjach gdy masz skape
        wdzianko, a tatuazu nie wypada zaprezentowac. ale w tym momencie odpada
        pachwina. zanim sie zdecydujesz na ten barwnik musisz wiedziec czy nie jestes
        uczulona na kozie mleko. w tym celu musisz udac sie do alergologa. pozdrwiam i
        zycze dokonania wlasniwego wyboru.
    • Gość: KING Re: TATUAŻ IP: 195.85.209.* 01.08.03, 22:00
      zaburzenia osobowości skierowanie do psychiatry
      • Gość: only Re: TATUAŻ IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 22:01
        lekarzu lecz sie sam......oj, mamy i na to namacalny dowod.....
        • Gość: KING Re: TATUAŻ IP: 195.85.209.* 01.08.03, 22:02
          Gość portalu: only napisał(a):

> lekarzu lecz sie sam......oj, mamy i na to namacalny dowod.....
          only the lonely
          • kitek1 znowu only, sie namacala.............. 01.08.03, 22:08
            i nie wie,
            o co chodzi?
    • Gość: miilka Re: TATUAŻ IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 22:42
      a może poradzisz mi z jakich chipsów i gum są najlepsze, bo pewnie
      kolekcjonujesz takie gadżety????????!!!!!!kjm!
      • Gość: samanta Re: TATUAŻ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 22:51
        co sie milka zloscisz?Toz my zartujemy tylko!!:) Ale moze lepiej strzel ten
        tatuaz na ramionku albo lopatce ,bo przeca nie bedziesz z golym dupskiem
        chodzic po ulicy;)))
        • Gość: only Re: TATUAŻ IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 22:59
          moze nie jutro, ale wkrotce sie zacznie.......
      • Gość: only Re: TATUAŻ IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 22:55
        kmj, nie dzumiem dzum ani czipsow nie zrem....ale slyszalam tak.....a talej,
        mjk, dostalas juz jedna rade, zebys sie udala do salonu i zeby cie
        poinformowali co i jak w miejscu gdzie to robia i robia to profesjonalnie....bo
        jesli chcesz zeby ci to jeszcze zaraz za rogiem zrobili w pierwszym lepszym
        lokalu, to zapwnia cie ze nie bedziesz czula bolu nawet przy zrobieniu tatuazu
        na mozgu.....
        wiec, kjm, nie wkurwiaj sie tak bardzo, bo za przeproszeniem, jak dupy nie
        nastawisz, i sama tego nie przejdziesz to malo bedziesz wiedziala.......twoja
        decyzja, twoja decyzja...
        to tyle w celu powiedzenia ze nie trafilas na wlasciwe forum, bo to jak z nazwy
        wynika to specjalnie towarzyskie jest, i tyle.......no ktos sie tam trafil, ale
        jak to mowia, jedna sandra nie czyni jeszcze wiosny.........
        dobranoc, dobranoc bardzo, kjm
        • kitek1 nikt, tu cyta co only pisze....................... 01.08.03, 22:59
          ale prawie kazdy tak i ona nawalony,
          sobie jeste:(
          • Gość: samanta Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 23:02

Ty w kazdym razie powinienes Kitek juz dzisiaj zbastowac,bo nieczytelny sie
            robisz,he,he...

kitek1 napisał:

> ale prawie kazdy tak i ona nawalony,
            > sobie jeste:(
            • kitek1 w onlowaty styl, sie wczuwam..................... 01.08.03, 23:06
              pryz pomocy woodencji,
              pt. boris jeltzin:(
              • Gość: only Re: w onlowaty styl, sie wczuwam................. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:07
                ty juz jestes dawno "wczuty"......boris jeltzyn ci nie pomoze........
          • Gość: only Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:05
            no kitek tez juz nie czyta tylko sie wpisuje.......a specjalista.......
            nastepny kaszmirowski, co dotykiem przez monitor leczy.........

• Gość: KING Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: 195.85.209.* 01.08.03, 23:07

> no kitek tez juz nie czyta tylko sie wpisuje.......a specjalista.......
              > nastepny kaszmirowski, co dotykiem przez monitor leczy.........
              >
              only the lonely
            • kitek1 nie prowokuj, only............. 01.08.03, 23:08
              byle czego,
              nie tykam,
              i nie licz,
              na nic:(
              • Gość: only Re: nie prowokuj, only............. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:11
                ciebie kitek
                to sam BOG tyknal
                i rozum odebral.........
                • Gość: samanta Re: nie prowokuj, only............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 23:13

> ciebie kitek
                  > to sam BOG tyknal
                  > i rozum odebral.........
                  NIEPRAWDA!!!!!!!On zapomnial w ogole mu go dac!!!:))))
                  • kitek1 oki, niech samcia i only ise podziela............. 01.08.03, 23:15
                    :)))
                  • Gość: only Re: nie prowokuj, only............. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:17
                    NIEPRAWDA!
                    Bog mu nadal rozum, tyle ze kitek byl w aktach: PIERWOTNIAKI!!!!!!!!!
                    a i to Bog odebral, jak tyknal.....
                    • Gość: samanta Re: nie prowokuj, only............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 23:19

BZDURA! Bog nawet trudu sobie nawet nie zadal ,zeby go w aktach
                      umiescic...!!!!!:))))

> NIEPRAWDA!
                      > Bog mu nadal rozum, tyle ze kitek byl w aktach: PIERWOTNIAKI!!!!!!!!!
                      > a i to Bog odebral, jak tyknal.....
                      • Gość: only Re: nie prowokuj, only............. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:30
                        tak, ale papier na ktorym umieszczal kitka przy narodzinach byl papierem z
                        departamentu do spraw pierwotniakow, znaczy papierem toaletowym z tego
                        departamentu.........
                        • Gość: KING Re: nie prowokuj, only............. IP: 195.85.209.* 01.08.03, 23:31

> tak, ale papier na ktorym umieszczal kitka przy narodzinach byl papierem z
                          > departamentu do spraw pierwotniakow, znaczy papierem toaletowym z tego
                          > departamentu.........

Only the lonely
                        • Gość: samanta Re: nie prowokuj, only............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 23:41

Ty Only jak ten Kargul..sad sadem ,ale racja musi byc po twojej
                          stronie,cio????:)))A ten King to zacial sie sie czy jak????:)

> tak, ale papier na ktorym umieszczal kitka przy narodzinach byl papierem z
                          > departamentu do spraw pierwotniakow, znaczy papierem toaletowym z tego
                          > departamentu.........
                          • Gość: only Re: nie prowokuj, only............. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:44
                            no ja kinga obrazac nie chce, ale jak sie zdenerwuje, to chyba mu sie
                            dostanie....:))))
                            jak ta owieczka lazi za mna.........
                            zeby to przynajmniej jakims baranem sie okazal, a ten, nic, tylko
                            jedno.........:(((
                            • Gość: KING Re: nie prowokuj, only............. IP: 195.85.209.* 01.08.03, 23:46

> no ja kinga obrazac nie chce, ale jak sie zdenerwuje, to chyba mu sie
                              > dostanie....:))))
                              > jak ta owieczka lazi za mna.........
                              > zeby to przynajmniej jakims baranem sie okazal, a ten, nic, tylko
                              > jedno.........:(((

Only the lonely [już czuję że blisko]
                              • Gość: only Re: nie prowokuj, only............. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:47
                                etam, nie mozesz czuc zapachu moich skarpetek z tak daleka........
                                niemcu clo by nalozyli..........
                                • Gość: KING Re: nie prowokuj, only............. IP: 195.85.209.* 01.08.03, 23:48

> etam, nie mozesz czuc zapachu moich skarpetek z tak daleka........
                                  > niemcu clo by nalozyli..........

Only the lonely
                                  • Gość: only Re: nie prowokuj, only............. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:52
                                    no nie, w twoim wypadku to by akcyze widac nalozyli.........
                                    • Gość: KING Re: nie prowokuj, only............. IP: 195.85.209.* 01.08.03, 23:54

> no nie, w twoim wypadku to by akcyze widac nalozyli.........

Only the lonely[jeszcze się trzymasz?]
                                      • Gość: only Re: nie prowokuj, only............. IP: *.kabel.telenet.be 02.08.03, 00:07
                                        uzywam butaprenu.....ten klej dobrze trzyma.......
                                        • Gość: KONG Re: nie prowokuj, only............. IP: 195.85.209.* 02.08.03, 00:08

> uzywam butaprenu.....ten klej dobrze trzyma.......

Only the lonely [znalazłem Cię]
          • Gość: leziox Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: *.arcor-ip.net 01.08.03, 23:07
            Czytają czytają Only,wbrew pozorom.
            A ja tam nie rozumiem,czemu omijasz profesjonalne studia a pytasz o tatuaże
            oaoby które mogą/nie muszą/okazać się kompletnymi laikami.
            Wizyta w studio tylko ci pomoże.Chyba że zamierzasz to sobie zrobić w Warszawie
            między ulicami Brzeską,Ząbkowską i Targową.
            • Gość: only Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:41
              niestety pierwszym bledem jakim sie czyni to jest strach......
              idzie sie do studia, wie o co chodzi, ale nie mozna sie wyrazic......
              ale z profesjonalistami zawsze tak jest......zawsze tlumacza swoja mowa to co
              po przetlumaczeniu na normalny jezyk daje sie przegrysc.......jasne ze nie od
              razu sie lapie, i lepiej udac idiotke ze sie nie zrozumialo i niech to cus sie
              przetlumaczy na jezyk zrozumialy, niz wyjsc i nie wiedziec dalej.......
              ups. mam nadzieje ze z tatuazami tak nie jest, ale ja zawsze wolalam np isc do
              dentysty specjalisty zeby mi zeba wyleczyl, niz udac sie do tego za
              rogiem.....zreszta ta ideologia doprowadzila mnie do zatrzymania pewnych
              organow, ktorych latwa droga moglam sie pozbyc juz dawno.......
              • Gość: KING Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: 195.85.209.* 01.08.03, 23:43
                Only the lonely
                • Gość: only Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:46
                  ja taka lonly to nie za bardzo.....BO MAM NETA W CHALUPIE........:)))
                  • Gość: KING Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: 195.85.209.* 01.08.03, 23:47

> ja taka lonly to nie za bardzo.....BO MAM NETA W CHALUPIE........:)))

Only the lonely
                    • Gość: only Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:49
                      no ja lonly moze, ale zadowolona ze nic mnie sie po chalupie nie szwenda........
                      • Gość: KING Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: 195.85.209.* 01.08.03, 23:50

> no ja lonly moze, ale zadowolona ze nic mnie sie po chalupie nie
                        szwenda.......
                        > .
                        Only the lonely [ja nie o tym]
                        • Gość: only Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: *.kabel.telenet.be 01.08.03, 23:54
                          wrrrrrrrrrr
                          najgorsze to takie co przyjdzie, narobi balaganu i se pojdzie.......
                          • Gość: KING Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: 195.85.209.* 01.08.03, 23:55

> wrrrrrrrrrr
                            > najgorsze to takie co przyjdzie, narobi balaganu i se pojdzie.......

Only the lonely
                            • Gość: samanta Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 23:59
                              Eeeeeee...King,mozna ci jakos pomoc co? To twoje bogactwo wypowiedzi jest
                              jakies zastanawiajace....;)))
                            • Gość: leziox Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: *.arcor-ip.net 02.08.03, 00:04
                              A coś ty się Burgerking mojej córeczki uczepił jak psiego ogona rzep?Chcesz
                              pogadać,to przyśmigaj do tatusia z flaszeczką,oraz zagrychą to może i córka
                              łaskawsza deko będzie,a tak to tylko mamlesz only the lonely i nic z tego nie
                              wynika.Powiedz co ty tam od niej kcesz,numerek jaki mały może czy jak,tylko
                              powiedz też czy masz własny karton pod mostem,czy tylko pożyczony,bo to ważna
                              sprawa deko jezd...
                              • Gość: KING Re: nikt, tu cyta co only pisze.................. IP: 195.85.209.* 02.08.03, 10:24
                                Gość portalu: leziox napisał(a):

> A coś ty się Burgerking mojej córeczki uczepił jak psiego ogona rzep?Chcesz
                                > pogadać,to przyśmigaj do tatusia z flaszeczką,oraz zagrychą to może i córka
                                > łaskawsza deko będzie,a tak to tylko mamlesz only the lonely i nic z tego nie
                                > wynika.Powiedz co ty tam od niej kcesz,numerek jaki mały może czy jak,tylko
                                > powiedz też czy masz własny karton pod mostem,czy tylko pożyczony,bo to ważna
                                > sprawa deko jezd...

Tak biegałem za Only,że przegapiłem....ale dzisiaj szable wezmę w dłoń i wypije
                                Twoje zdrowie - przy łikendzie piwo będzie[a z Only to tylko tak dla...sławy
    • Gość: KING Re: TATUAŻ IP: 195.85.209.* 02.08.03, 00:02
      no i uciekła ...[only the lonely]
    • Gość: miilka Re: TATUAŻ IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 11:27
      a kto powiedział ,że ja sie wk......?a tak poza tym do najbliższego studio mam
      100km, wiec chyba lepiej zasiegnąć opinii u innych doświadczonych(może)i
      dowiedzieć się ciekawych informacji, albo poczytać wasze wypowiedzi.I jeszcze
      jedno: wcale nie zamierzałam ,ani nie zamierzam iść do pierwszego lepszego za
      rogiem ;)
      • Gość: leziox Re: TATUAŻ IP: *.ipt.aol.com 02.08.03, 21:48
        Lepiej przejechać te 100 kilosów niż dać sobie dziurawić skórę jakiemuś
        partaczowi.Notabene nie mam nic osobiście przeciwko kobietom z tatuażem,ale
        skóra kobieca jest tak niepowtarzalnie gładka i piękna,że żaden tatuaż na jej
        upiększenie nie jest potrzebny.To że taka moda-ok-ale mody przychodzą i
        odchodzą,a tatuaż usunąć to nie taka prosta sprawa jak jego zrobienie.Więc
        zastanów się 5 razy,czy tak naprawdę tego chcesz.
    • Gość: J.Z. Re: TATUAŻ IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 03.08.03, 10:50
      Gość portalu: miilka napisał(a):

> czy może mi ktoś napisać, czy mocno boli zrobienie tatuaża na kości ogonowej
      > lub na pachwinie.zastanawiam sie nad zrobieniem go i dlatego chciałabym sie
      > lepiej upewnić.i jeszcze jedno ;czy szybko sie goi?
      Nie wiem jak to jest z tatuażem na wymienionych przez Ciebie częsciach ciała -
      ja mam na plecach, bolało mniej niż golenie nóg depilatorem, goiło się przez
      tydzień (mówili że goi się 2-3 tygodnie). Pozdrawiam.
      • Gość: lubelak Re: TATUAŻ IP: w3cache:* / 192.168.0.* 03.08.03, 18:41
        Gość portalu: J.Z. napisał(a):

> Gość portalu: miilka napisał(a):
        >
        > > czy może mi ktoś napisać, czy mocno boli zrobienie tatuaża na kości ogono
        > wej
        > > lub na pachwinie.zastanawiam sie nad zrobieniem go i dlatego chciałabym si
        > e
        > > lepiej upewnić.i jeszcze jedno ;czy szybko sie goi?
        > Nie wiem jak to jest z tatuażem na wymienionych przez Ciebie częsciach ciała -

> ja mam na plecach, bolało mniej niż golenie nóg depilatorem, goiło się przez
        > tydzień (mówili że goi się 2-3 tygodnie). Pozdrawiam.
        na kosci ogonowej bol uzalezniony jest od ilosci tluszczyku :))) powaznei a na
        pachwinie boli jak cholere a i kiepsko sie utrwala ja mam parre wzorkow i
        zazwyczaj to spalem przy ich robieniu odglos maszynki mnie zaqwsze usypia a co
        do gojenia to wszystko poszlo w ciagu 5 dni pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka