dziadek_54 Re: zatem .. 01.12.07, 17:38 chetnie wypije z Toba za bledy. Zrobilem ich w zyciu ogromna ilosc. Twoje zdrowko. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: zatem .. 01.12.07, 19:38 absolutnie nie na spiewajaco :-) a kto nie wypije ... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Dobra. To było tak - 01.12.07, 20:11 'ja nie płaczę, ja śpiewam' Kto wie? Ten wie. A wieczór sobotni, więc kieliszeczek w dłoń. Raz te Andrzejki. W roku. Pozdro.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapomi-najka Re: zatem .. 02.12.07, 00:02 Moge sie z Toba stuknac ?...mily "dziadku" :) "czlowiek na bledach sie uczy" , czyli sa one potrzebne jako "pomoce naukowe" , czyli niezbedne do zycia :) Ciekawe dlaczego kocham te moje niedoskonalosci , a mam alergie na wszelkiego typu "glaskanki" ? ;):) Pozdrawiam cieplo :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: zatem .. 02.12.07, 09:51 Z ogromna przyjemnoscia z Toba tez sie napije. przykro mi ze dopiero teraz z rana , ale o polnocy to stare dziadki juz spia :)) to co napisalas o tych bledach i i nauce to bardzo madre . Takie traktowanie wlasnych ( i cudzych bledow) bardzo ulatwia zycie :))mozna przyjac ze dopiero umozliwia je, bez tego w ogole zyc sie nie daje. :)) Tylko nie mow o tym naszej Kookardce bo dostaniesz skierowanie do domu bez klamek. Ona jest bardzo stanowcza i zasadnicza, nigdy nie wybacza zadnego bledy. Ale lubie czasami poklucic sie z Nia. Jak juz napisalem na innym watku , milo sie Ciebie "czyta". dziekuje ze jestes , dziekuje za juz i niecierpliwie czekam na jeszcze. Milo by bylo gdybys kiedys zajrzala na nasze nowe forum , ktorego adres jest w sygnaturce. Milego weekendu zycze. Odpowiedz Link Zgłoś