gph 04.08.03, 10:12 pajęczyny, jakieś porozbijane flaszki i ślady balangi. a sprzatnąć to nie ma kto. najlepiej to tak - zapaskudzić bramę, a potem sobie pójść. wróciłem i od razu dostałem bad newsem w łeb i tak sobie siedzę oszołomiony. fuj i fuj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: jakiz to badnews 04.08.03, 11:34 marceliszpak napisał: > co ? gadaj tu zaraz badnewz z orbity zawodowej. nie wypali projekt, na który bardzo liczyłem (nie dostaliśmy kasy). i w sumie to nie wiem, co tu teraz robić.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak szit hepens 04.08.03, 11:43 nic to gphu uszy do gory, napewno bedzie nastepny fajny projekt Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szit hepens 04.08.03, 11:50 marceliszpak napisał: > nic to gphu uszy do gory, napewno bedzie nastepny fajny projekt nu chyba właśnie nie. chyba to jest ten bodziec do zmiany roboty. a nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba ojojojoj 04.08.03, 13:58 chyba w zla brame trafiles, tu zadnych pajeczyn nie ma, balanga moze byla ale pani sprzatajaca juz posprzatala... zycue nie konczy sie na jednym nieudanym projekcie, trza schowac mrzonki na ten temat do kieszeni, rozprzestrzenic swiezo nabyte powietrze tak w ciele zeby bylo i czym oddychac i na zaspas...i do przodu idz:))) POzdrawiam, jak byla na wlajazu?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ojojojoj 04.08.03, 14:58 sabba napisała: > POzdrawiam, jak byla na wlajazu?:))) dobrze było - tylko teraz czas jakiś cięższy się zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: zatęchłe powietrze 04.08.03, 15:24 Noooo, hej, zaraz tu się rozruszamy, nie martw się, różnie dziś się wszyscy mamy oględnie rzecz ujmując, ja gromadzę w sobie siły od rana do pewnych kroków czego i Tobie życzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
gph to potwierdza tylko moją teorię... 04.08.03, 15:26 wszyscy macie kacuszki w oczach..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: to potwierdza tylko moją teorię... 04.08.03, 15:30 gph napisał: > wszyscy macie kacuszki w oczach..:)))) poniedzialek bez kaca dniem straconym :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: to potwierdza tylko moją teorię... 04.08.03, 15:34 jakie kacuszki? jakie kacuszki? ja tu o poważnych sprawach ... Może to Ty masz kaczuszki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph a gdzie byłaś 04.08.03, 15:40 wodnik74 napisała: > jakie kacuszki? jakie kacuszki? ja tu o poważnych sprawach ... > > Może to Ty masz kaczuszki :)))) wczoraj wieczorem??? o jakich poważnych sprawach mówisz?? tylko nie mów, że pracę chcesz zmienić.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a gdzie byłaś 04.08.03, 16:23 nie ma bania (albo bacia jak kto woli) lepiej wczesniej niz pozniej...a jakby co to patrz sygnaturka moja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: a gdzie byłaś 04.08.03, 16:44 sabba napisała: > nie ma bania (albo bacia jak kto woli) lepiej wczesniej > niz pozniej...a jakby co to patrz sygnaturka moja:))) > No patrzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph nie Ty jedna. 04.08.03, 16:25 wodnik74 napisała: > trochę się boję ale jak się powiedziało "A" to potem juz trzeba "be"... Odpowiedz Link Zgłoś
gph na razie nie ma za co... 04.08.03, 16:52 ale w najbliższej przyszłości? kto wie.. Odpowiedz Link Zgłoś