debi_bebi 08.12.07, 22:13 towarzysko ze sobą rozmawiać, czy już tylko skakać sobie do oczu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meczywor Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:16 Wydrapałem?:) bo nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:43 Czyli wszystko jeszcze przed Tobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:45 A rozmawiac powinno sie umiec i chciec,to sa chyba podstawowe warunki ku temu aby mniej czy wiecej pokojowo wspolistniec.No i nasza paplanina wyroznia nas nieco w tym calym swiatowym malpim stadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:55 Nawet bardziej stawiałabym na chcieć, bo wtedy szanse na nawiązanie dialogu rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:55 Ciebie wyroznia szczegolnie !Nazywasz ludzi szmatami Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:18 A nie ?:) debi_bebi napisała: > towarzysko ze sobą rozmawiać, czy już tylko skakać sobie do oczu? > Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:38 Z Tobą to rzadziej, niż od wielkiego dzwonu, takiś zajęty! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Czy jeszcze potrafimy 09.12.07, 19:56 Obowiązki rodzinne :) A poza tym ten zazdrośnik szwenda się za Tobą po wszystkich wątkach :) debi_bebi napisała: > Z Tobą to rzadziej, niż od wielkiego dzwonu, takiś zajęty! > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 06:38 A Tobie niby to tak przeszkadza w rozmowie ze mną? :PP zgrywusik napisał: > A poza tym ten zazdrośnik szwenda się za Tobą > po wszystkich wątkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 19:41 No niby nie, ale tak czasami, idą Święta ..:) debi_bebi napisała: > A Tobie niby to tak przeszkadza w rozmowie ze mną? :PP > > zgrywusik napisał: > > > A poza tym ten zazdrośnik szwenda się za Tobą > > po wszystkich wątkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 19:45 W Święta będziesz miał więcej czasu na rozmowy, czy więcej cierpliwości? Hę? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: więcej czasu na 10.12.07, 19:56 na jedzenie :) ebi_bebi napisała: > W Święta będziesz miał więcej czasu na rozmowy, czy więcej cierpliwości? Hę? :) > ) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: więcej czasu na 10.12.07, 20:34 Żebyś tylko nie pękł, bo wtedy juz na pewno nie pogadamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 21:24 Uderz w stół, a Crimen się odezwie, O !:) debi_bebi napisała: > Żebyś tylko nie pękł, bo wtedy juz na pewno nie pogadamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 21:26 Z Crimene to nie tak.Uderz w stol,a spod niego wyczolga sie Crimen i zapyta:"To co,rozleliscie znowu czy jeszcze nie?" Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 21:32 Był czas, kiedy z Menikiem na zmianę mieliśmy dyżury pod stołem:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 21:34 No tak,ale teraz Menik spowaznial i watroba juz nie ta... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 21:37 Muszę tu zaprotestować i sprostować: nigdy nie widziałam Menika pod stołem! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 21:41 debi_bebi napisała: > Muszę tu zaprotestować i sprostować: nigdy nie widziałam Menika pod stołem! Bo nigdy nie byłaś z nami w Dekadzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 21:44 Sam widzisz w takim razie, że mówię prawdę :P Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 21:48 Tylko wybrałaś złą linię obrony. Prawda cząstkowa nie jest prawdą obiektywną;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 21:57 Bo, jak mawia poseł Kalisz, nie posiadałam uprzednio właściwej wiedzy na temat Dekady :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 22:03 Czy nie mozecie jak normalni menele pogadac o chlaniu i pieprzeniu sie?A wy tu o polityce.Wrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 22:07 Możemy, skoro masz zapotrzebowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 22:25 Po Kaliszu też widać że lubi poimprezować:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 22:28 Pewnie dlatego przegrał plebiscyt na najbrzydszego posła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: wypraszam sobie to ! 10.12.07, 22:09 Robić z ławy stół, O !:) crimen napisał: > debi_bebi napisała: > > > Muszę tu zaprotestować i sprostować: nigdy nie widziałam Menika > pod stołem! > > Bo nigdy nie byłaś z nami w Dekadzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wypraszam sobie to ! 10.12.07, 22:18 Gdy nie ma stołu, to i ława dobra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: wypraszam sobie to ! 10.12.07, 22:23 Wiedziałam, że konfabuluje, skoro sam nic nie pamięta, a ja wszystko doskonale pamiętam, ale Ciebie pod stołem nic a nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 21:39 Tylko najstarsi pamietają, że kiedyś to był facet, który potrafił wyrwać pięć Foremek w jeden wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: a nie pisałem,kurde ! 10.12.07, 22:09 Nadal Ciebie to dręczy ?:) crimen napisał: > Tylko najstarsi pamietają, że kiedyś to był facet, który potrafił > wyrwać pięć Foremek w jeden wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:47 zgrywusik napisał: > Obowiązki rodzinne :) > > A poza tym ten zazdrośnik szwenda się za Tobą > po wszystkich wątkach :) > Meniku, Kilerem go;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:01 On Ci nie odpowie, bo do świąt jest bardzo zajęty niejedzeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:06 I znowu trafi na Onlątko przy regale z pasztetem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:08 Onlatko ostatnio woli kupowac jedzenie dla kotow.Z pewnych zrodel wiem,ze przy jej domu kreci sie jakies 200 sztuk milych i gotowych na wszystko za jedzenie,kotków... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:13 "Gotowych na wszystko" brzmi złowieszczo :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:14 Onlątko nabiera staropanieńskich nawyków. Trzeba ją wysłać na kurację do starego kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: czyżby 10.12.07, 22:11 tęsknota czy stara miłość nie rdzewieje ?:) crimen napisał: > Onlątko nabiera staropanieńskich nawyków. Trzeba ją wysłać na > kurację do starego kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czyżby 10.12.07, 22:22 Onlątko mnie nie chciało, za to polowało na kogoś przy regale z pasztetem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:18 jasne, że tak. zatem - co u Ciebie debi? mam nadzieję, że spotkamy się przedwigilijnie vikingowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:28 Skakac,skakac!Jak najbardziej,adrenalinka dziala dobrze na potencje. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:40 A ja myślałam, że wtedy pięści wysuwają się do przodu, a jądra cofają do wewnątrz :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:37 Czorcie, spotkamy się jak najbardziej, wtedy się "wyspowiadam" :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:38 nie wiem jak inni,ale ja potrafię:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:39 Wiem, poczułam to na własnym ekranie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 23:27 no to "spowiedzi" bedzie wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 23:32 Hihihi,oralna przerasta ostatnio sama siebie.Ma za duzo energii,widac nikt nie chce jej namowic na dymanko-coz,tak sie zdarza z aroganckimi i zadufanymi w sobie pseudo-feministkami. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 23:35 leziutek, chuchnij! piles!!! fe! to Saveloy w wieku 43 lat dopiero dowiedzial sie, ze seks oralny nie polega na rozmowie o seksie :P Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:39 Mnie do rany przyłóż to od razu gangreny dostaniesz kochana :PPP Coś Ci ktoś złego zrobił? Powiedz kto to mu oczka... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:41 Mnie to nikt, ale jak widzę niektóre wściekłe wpisy, to pojąć ich nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:43 Ja się nawet nie staram zrozumieć i jak widzę, to omijam szerokim łukiem, po co karmić się czyjąś złością i nienawiścią. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:45 Robię tak samo, omijam - ale po przeczytaniu. Nie potrafię pojąć, skąd się w niektórych bierze tyle jadu za friko. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 22:58 Widzisz, a mawiają, że niby nic na tym świecie nie ma za darmo, a jednak! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 23:11 Jestem oralna-to do ciebie-nazywam nie bez powodu ludzi szmatami-gdybys byla bardziej lotna na umysle,wiedzialabys o co mnie chodzilo.Ale to chyba za trudne,nie?Spokojnie,nie staram sie stawiac poprzeczki za wysoko,postaram sie pozostac na twoim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 23:14 Nie widzisz ze juz lezysz na podlodze?? hahanizej sie nie da chlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 23:15 Owszem,da sie nizej.Ale o tym to ty powinnas wiedziec najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 23:21 Nic od siebie nie potrafisz napisać tylko powtarzasz moje slowa Dla mnie jestes zwyklym szarym czlowieczkiem Bez polotu Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 23:53 Naturalnie.Ale ty jestes bardzo barwna i kolorowa.Jak pawik po wielkiej wódce. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 23:55 Proponuje wrócic jeszcze raz do tematu tego wątku bo chyba nie nadajecie sie do pisania tu albo mi sie tylko tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 08.12.07, 23:59 Nezyjko,to trzeba moze by tu cos zdezynfekowac,czy co`? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Czy jeszcze potrafimy 09.12.07, 00:00 Normalni ludzie sie przepraszają a nie dezynfekują Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 09.12.07, 00:07 Nie praw mnie tu moralow bo to jakby spoznione o lat pare.A poza tym,kto tu jest niby normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 09.12.07, 00:16 A wszystko bardzo dobrze i w porzasiu,jakos sie zyje.Toz nie bede wyjasnial na forum publicznym,co mnie boli etc. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Czy jeszcze potrafimy 09.12.07, 21:10 Po dokładnym przeczytaniu odpowiedź nasunęła się sama:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 17:20 Oswiadczam , leziok ma sie świetne na tyle, ze oddał mi swoje wiadereczko z psychotropami obiecując wieksza dostawe hahahhaa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 11:32 Debi kolejny przyklad telepatii :) Ja od jakiegos czasu zadaje sobie pytanie- skad w nas tyle jadu ? Czytam znacznie wiecej niz pisuje, naprawde na roznych forach i rowniez nie moge tego pojac. Mnie tez sie juz nieraz dostalo , ot tak, dla sportu chyba. Ostatnio zajrzalam przypadkiem w( ? ) - wtorny analfabetyzm ;) ) watek W lozku z psem i znow mi szczeka opadla. Jak my sie lubimy wyzywac z KAZDEGO POWODU. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 13:39 Gdzies trzeba sie jadu pozbywac,nie mozemy,jak zmije w instytucie pozykiwania jadu wbijac zebow w gumke na sloiku.Musimy jakos inaczej sobie z tym radzic.A niby po co sa inni ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 19:23 Nie mam pojęcia, skąd w nas tyle jadu, może z braku czasu na odpowiedni odpoczynek i odstresowanie się? Przyznam, że ja sama, mimo, że mam się za osobę dosyć spokojną i zrównoważoną, często mam ochotę podstawić komuś nogę. Ten zbrodniczy zamiar napada mnie najczęściej na przystanku autobusowym, kiedy dziki tłum pasażerów leci jak opętany, żeby się napchać do autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:13 A propos przystanku autobusowego. Moje dziecie, ktore w tym roku zrobilo sobie z kolezanka 'zagraniczna' wycieczke do Polski, gdzies w Warszawie na przystanku autobusowym o malo nie dostalo w pysk, w odpowiedzi na pytanie: a gdzie jest koniec koleji:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:24 Sam widzisz, że dla normalnych ludzi owczy pęd autobusowy jest nie do zrozumienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:36 debi_bebi napisała: > Sam widzisz, że dla normalnych ludzi owczy pęd autobusowy jest nie do zrozumien > ia :) Niby tak:))) Moje dziecie nie wiedzialo' i w tym jest ojca wina' ze do autobusu w Polsce ciagle wsiada sie bez ustawiania sie wkolejce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:41 Widzisz, czego dziecko uczysz? Prawdziwego życia nie pozna i mięśni w łokciach sobie nie wyrobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:48 Poto wyslalem do Polski, zeby sobie wyrobilo. Dzieci szybko sie ucza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:52 No nie wiem, ja się uczę od dziecka, i nic! :) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:58 debi_bebi napisała: > No nie wiem, ja się uczę od dziecka, i nic! :) Ja juz pare razy myslalem, ze sie czegos nauczylem....; teraz juz nie pamietam co to bylo...ale to juz inny problem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:04 O nie, mój drogi, sklerozy to ja jeszcze nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:09 debi_bebi napisała: > O nie, mój drogi, sklerozy to ja jeszcze nie mam :) Ciagle pamietasz, ze nie pamietasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:18 Nie wiem, bo może jest akurat na odwrót? Nie pamiętam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:22 Jezeli chcielibyscie Only wyslac do starego kraju,musielibyscie najpierw przepilowac grube zelazne lancuchy ktorymi ewentualnie przykulaby sie do najblizszego mostu,gdy poznalaby wasze knowania. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:31 Kto by pomyślał, żeby taką być niewdzięczną wobec macierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:25 Debi, chciałabym zobaczyć tę akcję, jak ty komus podstawiasz nogę. Powiedz tylko o której godzinie i na którym przystanku:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:29 A co?Chcesz wyslac fotki z tej akcji do You-tube czy tez do komendy glownej policji? PS.W grudniu wylaza wampiry z nor.Dawno cie nie bylo widac,Flo. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:30 Odkopały mnie służby archeo:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:32 Czyli jest szansa, że się zobaczymy wkrótce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:33 Pozdrowienia dla sióstr z Archeo;) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:39 Siostry dziękują za pozdrowienia. Na jakim cmentarzysku dinozaurów ciebie wykopali, bracie? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:43 Mnie jeszcze nie wykopali. Jestem głosem stamtąd:) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:59 Rozumiem, że skoro cię jeszcze nie wykopali, to i nie zdążyli naturalizować? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:03 Wciąż mam wszystko na swoim miejscu i z poświęceniem kontynuuję działalność misyjną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:17 No tak, jedni to robią dla przyjemności, a inni muszą się poświęcać :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:21 Można łączyć przyjemne z pożytecznym, wiedząc, że ktoś na to czeka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:29 Nie wiem, czy kiedykolwiek się na to odważę, Flo, przecież znasz mnie nie od dziś :) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:37 Gdyby ci była potrzebna pomoc, jestem gotowa się poświęcić i ci nóżkę rozmachać:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:44 To chyba nie będzie konieczne, bo jeszcze dosyć ruchoma w stawach, natomiast wsparcie moralne jak najbardziej się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 20:59 Będę krzyczeć: debi, debi gola! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 21:05 Przestań, tak wysoko nogi nie uniosę, żeby trafić kogoś w głowę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czy jeszcze potrafimy 10.12.07, 22:42 Walym na Koszalyn...opijamy pierwsza setkie,pod ogorka kiszonego... Odpowiedz Link Zgłoś