Dodaj do ulubionych

Poznam fajne dziewczyny z Wrocławia

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.01, 21:48
Chciałbym poznać fajną dziewczynę z Wrocławia. Chciałoby się powiedzieć, że
wygląd nie ma znaczenia. Ale, chyba jednak ma. Więc miło by było, aby owe
dziewcze było dość urodne. To nie wszystko. Ta dziewczyna musi być też
inteligentna. Choć, czy takie połączenie jest możliwe ? Mądra i inteligentna ?
Hmm. Zobaczymy. Aha, i najlepiej jak będzie w wieku 18-20 lat. Hehe, ale mam
wymagania.

kameleon
Obserwuj wątek
    • Gość: kameleon Re: Mała poprawka - przeczytaj ją koniecznie !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.01, 21:57
      napisałem
      > Mądra i inteligentna ?

Hehe, w tym momencie chyba wykazałem się inteligencją troszkę niższą niz
      przeciętna. A może to tylko efekt zmęczenia ? Oczywiście miało być "piękna i
      inteligentna". Mam nadzieje, ze mi to przejęzyczenie wybaczycie.

kameleon
      • Gość: Ania 8 Re: Mała poprawka - przeczytaj ją koniecznie !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.01, 02:04
        inteligentna...w domu mi mówią, że tak, ale np na wykładach rzadko kiedy wiem o
        czym one są. Ładna...gdybym se farbnęła włosy to sama bym się lepiej poczuła,
        ale moim w domu to się nie podoba, ale jak bym się "zrobiła na bóstwo" to
        chyba tak. Zresztą wszystkie wtedy tak wyglądają.
        Tak serio to nie wiem - to wola gustu.
        A i jeszcze 1 problem - nie czytam książek, bo ich nie cierpię, ale to chyba
        nie świadczy o inteligencji.

Nie wiem tylko, czy ty sprostasz moim wymaganiom apropo :przystojny,
        inteligentny, uczysz się gdzieś?(studiujesz?)
        • Gość: kameleon Re: Mała poprawka - przeczytaj ją koniecznie !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.01, 17:21
          Właśnie skończyłem technikum i złożyłem papierki na Polibude. Równo za tydzień
          mam wyniki (nawiasem mówiąc to raczej spodziewam się, że mnie tam będą
          chcieli). Co do tego czy jestem przystojny, to kilka osob tak uwaza. Ale czy ja
          wiem. To zależy jak się patrzy. Większość ludzi mówi, że jestem inteligentny
          tylko, że inaczej (hehe), lecz zdarzają się i tacy którzy uważają, że owszem,
          jestem inteligentny. Lecz nie wiem jakie mam tu przytoczyć argumenty. Przecież
          nie będe się chwalił :-) (hehe)
          Ja też raczej nie czytuje książek. Wolę gazety :-)
          A Ty co studiujesz ? Napisz coś o sobie.

kameleon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka