Dodaj do ulubionych

Właśnie wróciłam z łowów

07.08.03, 22:05
...my drapieżniki musimy polować dla zachowania dobrej kondycji
psychomotorycznej...he he he...ostatniemi czasy przerzuciłam się na młodsze
sztuki <wzbogacam emocje wyższym poziomem adrenalinki> - takie po 20...na
dziadków to będę polować na emeryturze...zresztą oni są dość ciężkostrawni i
żylaści...;)
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Właśnie wróciłam z łowów 07.08.03, 22:07
      Wielki Łowca Intelektów właśnie wkracza do akcji by zdegustować i wymolestować
      Wasze...hyhy...;)
    • pierans Re: Właśnie wróciłam z łowów 08.08.03, 09:45
      dlaczego nie rozumiem, tego co powiedzialas?
      • edzioszka Re: Właśnie wróciłam z łowów 08.08.03, 09:47
        przepraszam, a czy mogłabyś sprecyzować czego???...;)
        • pierans Re: Właśnie wróciłam z łowów 08.08.03, 09:59
          "Wielki Łowca Intelektów właśnie wkracza do akcji by zdegustować i wymolestować
          Wasze...hyhy...;)"
          • edzioszka Re: Właśnie wróciłam z łowów 08.08.03, 10:20
            idę wywołać ożywienie umysłowe solidnym kopniakiem - tak jest już bardzo
            wprost...;)
            • pierans Re: Właśnie wróciłam z łowów 08.08.03, 10:30
              o. aha, zadzialalo?
            • brezly Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymisty 08.08.03, 10:33
              Ozywienie umyslowe? W piatek przed poludniem? To sie
              nazywa chyba contradictio in adiectio, czy jakos tak.

B. zastanawial sie czy fakt ze jedynym klimatyzowanym
              pomieszczeniem na pietrze byla serwerownia nie byl czasem
              pierwsza oznaka ze komputery przejmuja wladze na ziemi.
              • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 10:48
                aha nie wiem czy nad ziemia ale nade mna przejely. nawet sie nie probowalam
                bronic..
                • brezly Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 10:53
                  aniela napisała:

> aha nie wiem czy nad ziemia ale nade mna przejely.
                  nawet sie nie probowalam
                  > bronic..

A rezim totalitarny to taki ze nie tylko trzeba mu sie we
                  wszystkim podporzadkowac, ale trzeba sie jeszcze cieszyc
                  z tego ze jest.
                  • edzioszka Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 11:09
                    trza to się w teren wybrać, ze sprawy swemi pogonić...;)
                    • edzioszka Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 11:17
                      wsiem udanego weekendziocha, owocnego w sił nowech dostatek...:)
                      • brezly Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 11:21
                        Wczesnie ci sie ten weekend zaczyna, pozazdroscic.
                        Czym sie!
                        • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 12:14
                          przyszlam krew zza paznokcia zmyc oraz fryz na sline przyklepac. uf. wszsytkie
                          wentylatory na mnie raz.
                          • maga34 Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 12:19
                            o to do rozlewu krwi doszło!
                            lecę na plażę, może jeszcze nie wsiąknęła w piasek ;)
                            • brezly Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 12:25
                              E, na plazy opera mydlana. Ktos kogos juz nie chce wiec
                              ten sie obraza, no czysta relacja rzad-elektorat.
                              Aniolku, jak tam sznury do ,kataplut? Nie przetarly sie?
                              Z rzymskich wynalakow polecalbym bym rowniez onagry i
                              balisty.
                              www.onager.net/
                              Chcoiaz zdaje sie ze tak naprawde to wynalazl je ten
                              lebski gosc od wanny i kol.
                              • maga34 Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 12:28
                                aha, wiem :)
                                telenowelę sledzę na bieżąco, ale bardziej mnie wciągają babskie potyczki na arenie;)
                                • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 12:34
                                  yhyh nene ne potykam sie. o nic. zwisam raczej z poziomu lamperii ;)
                              • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 12:33
                                aha Ty mowisz o wątku milosnym opery a ja o tym ksenofobicznym . racja ze nic
                                ciekawego, ponioslo mnie jak kazdego zwiazkowca by ponioslo. ostatni raz
                                ponioslo mnie wczoraj kiedy ukrzywdzic chciano jednego prezesika nagrody mu nie
                                dajac. ponioslo mnie do tego stopnia ze nauczylam sie czytac bilans i rachunek
                                zyskow w 5 minut w drodze z pokoju do gabinetu decydentow. a do tej pory sie
                                za "chumanistę" ([c] baloo1) mialam.
                                • maga34 Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 12:47
                                  ostatnio w ogóle "fobicznie" się zrobiło, ale to chyba wina pogody
                                  te upały z każdego mogą zrobić bestię ;)
                                  • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 12:50
                                    a nene ja sobie wyobraz do serca wzielam słowa z czasów Twojego wejscia na
                                    plaze, kiedy zarzuty czynilas ze pzystojni blondyni milej widziani sa niz
                                    piekne blondynki. zweryfikowalam swoja postawe i dostosowalam ją do dyrektyw
                                    unii europejskiej, zakazujących dyskryminacji wszelkiej.
                                    • maga34 Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 12:58
                                      o :) proszę, mile mnie zaskoczyłas
                                      już myslałam, że tam nikt nie czyta cudzych wypowiedzi;)
                                      a tak swoja drogą to ciekawe czemu tak się upierałam przy blondynkach?!
                                      • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 13:15
                                        znaczy ja czytuje czasem srodkowym okiem. z pomocą krwiobiegu biorę je sobie do
                                        serca. to raczej ja sie uprzec moglam przy blondynach, wiec prawdopodobnie
                                        zadzialala zasada symetrii
                                        • maga34 Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 13:19
                                          no to mnie uspokoiłas, bo już sie przestraszyłam, że niechcący zostałam adwokatem diabła ;)
                                          • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 13:26
                                            adwokatem zostaje sie chcący. na dodatek wiele wysilku trzeba w to zostanie
                                            wlozyc. wiec bez obaw, zauwazylabys ;)
                                        • brezly Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 13:34
                                          Astrofizyka wiele rzeczy tlumaczy spontanicznym lamaniem
                                          symetrii. Ale ona nie zajmuje sie blondynami.
                                          • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 13:52
                                            symetria jest taka harmonijna. atrofizyka to barbarzynstwo wiec.
                                            • brezly Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 14:21
                                              Symetria jest harmonijna, ale my nie jestesmy
                                              symetryczni. W lustro wystarczy spojrzec by zobaczyc
                                              kogos z sercem po prawej stronie, czyli kogos
                                              pozbawionego Wrazliwosci Spolecznej.

Zreszta to prawe/lewe zawsze artystm lubiacym symetrie
                                              zawadzalo. Np.
                                              www.etciu.com/MUSEUM/M_HTML/ARCHAIC%20%20ART/ASSIR16.html
                                              • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 14:29
                                                aha nie jestesmy rowniez doskonali choc w tym kierunku dązyc powinnismy. znaczy
                                                ja jestem ale inni nie sa, gdyz sie ode mnie roznia ;)
                                                • brezly Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 14:37
                                                  Panstwo to Ty?
                                                  • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 14:47
                                                    Szanowne Państwo to ja ;)
                                                  • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 14:48
                                                    Szanowni miało byc. a WAs jak zwą?
                                                  • brezly Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 14:48
                                                    Szanowne Panstwo, coz to byla za piosenka...

Aniolku, a gdzie masz stolice?
                                                  • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 14:50
                                                    tam gdzie narod cały ją zbudował (ps czy mam cudzoziemskie rysy na charakterze
                                                    ze pytasz?)
                                                  • brezly Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 14:55
                                                    Nene. Jezeli 'Panstwo to Aniela' to Aniela nie moze miec
                                                    stolicy tam gdzie inne Panstwa.
                                                    Byl taki, co glosil idee Ducha Czasu i dla niego
                                                    ukoronowaniem dziejow bylo panstwo pruskie ze stolcia w
                                                    Berlinie.
                                                    Mysmy juz doszli do tego zes ty bytem idealnym. A ze
                                                    bytem idealnym moze byc tylko panstwo, wiec jestes
                                                    Panstwem. Ergo, gdzie stolica?
                                                  • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 14:58
                                                    tam skarb moj gdzie serce moje. o ile stolica ma jakąs wartosc skarbową. a co
                                                    do bytow idealnych to jestem jak kazdy inny byt idealna. albowiem dostzrezono
                                                    juz dawno analogię miedzy cyberprzestrzenia a chrzescijanska koncepcja nieba.
                                                    obie przestrzenie leżą ponad swiatem materialnym a byty w nich wystepujace
                                                    wolne sa od ograniczen fizycznosci. nespa?
                                                  • brezly Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 15:10
                                                    aniela napisała:

> tam skarb moj gdzie serce moje. o ile stolica ma jakąs
                                                    wartosc skarbową. a co
                                                    > do bytow idealnych to jestem jak kazdy inny byt
                                                    idealna. albowiem dostzrezono
                                                    > juz dawno analogię miedzy cyberprzestrzenia a
                                                    chrzescijanska koncepcja nieba.
                                                    > obie przestrzenie leżą ponad swiatem materialnym a byty
                                                    w nich wystepujace
                                                    > wolne sa od ograniczen fizycznosci. nespa?

Rozumiem ze stolica jest tajna. Jasne.
                                                    Byl kiedys taki jeden co w latach 60' zauwazyl ze
                                                    wszelkie znamiona bytu idealnego ma klasa robotnicza jak
                                                    ja ujmuje marksizm.

n/t Jako byt internetowy nie czuje sie wolny od
                                                    ograniczen fizycznosci, co mozna zauwazyc np. po
                                                    regularnoci z jaka znikam z cyberspatzu na obiad i
                                                    weekend. A poza tym jak mawia pewna Joanna, niby dlaczego
                                                    fizycznosc ma byc ograniczeniem? :-)
                                                    Milego weekendu tobie tez.
                                                  • aniela Re: Właśnie wrocila/glos uswiadomionego optymist 08.08.03, 15:45
                                                    bywaj zdrów. fizycznie tez :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka