Dodaj do ulubionych

Czy golić klatę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 11:10
Czy przed wyjściem na plażę faceci powinni golić klatę? Jeśli łysa czaszka
to i łysa klata ? :]
Mile widziane tylko odpowiedzi od kobiet
Obserwuj wątek
    • Gość: gina Re: Czy golić klatę IP: 212.33.74.* 08.08.03, 14:07
      wydepiluj, poczujesz sie niemal jak kobieta :)
      • Gość: Mańka_z_Wałów Re: Czy golić klatę IP: *.arcor-ip.net 08.08.03, 17:01
        A po co depilować?Mój Zenek to sobie nic tam nie goli,tylko się śmieje po cichu
        z tych łysych i bezwłosych chłopów,co to chcą za panienki robić,a nie wiedzą
        jak się za babę właściwie zabrać.Spotkała ja niedawno takiego ogolonego na
        łące,turysta niby znaczy był,czy jaki grom.No to pomyślała ja czemu by nie
        spróbować z takim.Podniosłam ja kiecę i wrzeszczę-no bierz mnie to sobie
        pobaraszkujem.A ten,kurwa w nogi i tyle go widziałam.
        To niby mam myśleć że te łyse to wartościowe jak im pewnie kuśka nie staje?
        A u Zenka zawsze staje i nie ucieka on przede mną nawet gdy tak najebany
        jest,że traktora nie widzi z 2ch metrów...
    • Gość: Gargamel Re: Czy golić klatę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 21:59
      tak, schodową.
      • Gość: smyrfetka Re: Czy golić klatę IP: *.kabel.telenet.be 08.08.03, 22:09
        niech uwaza na winde....
        • kitek1 golnela se only.................. 08.08.03, 22:16
          jak zawsze,
          bez sensu:)
          • Gość: dynaturat Re: golnela se only.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 22:17
            mnie ?
            • kitek1 ci po wiem................. 08.08.03, 22:19
              ze nie:)
              • Gość: etkasmyrf Re: ci po wiem................. IP: *.kabel.telenet.be 08.08.03, 22:24
                ze kogo?
              • Gość: autko- Re: ci po wiem................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 22:27
                widolka ?
                • Gość: kitko- Re: ci po wiem................. IP: *.kabel.telenet.be 08.08.03, 22:32
                  -kwas spozywczy????
                  • Gość: bizon GOLIC ?????????? IP: *.net81-67-44.noos.fr 08.08.03, 23:26
                    Nieeeeeeeee, szybko odrosnie, wypal se kwasem jakim siarkowym bedziesz mial
                    spokoj do konca zycia.
                    • Gość: wikul Re: GOLIC ?????????? IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 18:06
                      Raz pewna dama w Lubomierzu , tarzała swego gacha w pierzu ,
                      " Czemu to czynisz ? " - jęczał gach ,
                      A ona na to dictum : "Ach ,
                      Zbyt goły jesteś Kazimierzu ..."

W.Szymborska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka