Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 18:59 Znowu mnie wyrzucaja od kompa! mam nadzieje ze po 22-ej dadza mi troche luzu. Zdus komara i bedziemy siedziec do rana:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crimen Re: CRIMENKU ! 23.12.01, 19:15 Zobaczysz że Cię przetrzymam, Kochanie :-* Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: CRIMENKU ! 23.12.01, 19:17 i to jest jak na razie najprzyjemniejsze chyba miejsce....... przepraszam ze sie wpisuje, ale tak tu miluchno....... buziaki dla autora i odbiorcy........... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: CRIMENKU ! 23.12.01, 19:35 Nie przepraszaj Only.Jesteś zawsze mile widziana w naszych wątkach.Co Cię tak przygasza? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: CRIMENKU ! 23.12.01, 19:41 te dwa swinskie ryje, ktore sobie zycze przynajmniej na jutro pogodzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: CRIMENKU ! 23.12.01, 19:50 Aniu sama prowokujesz, sama podsycasz, sama wyzywasz, sama nie przestrzegasz status quo! Dalas sie zlapac na prowokacje mendy, dalas sie zlapac za miekkie serduszko. Mnie tak samo smutno! Coz- wiecej doswiadczenia zyciowego nie zaszkodzi- nauczysz sie oddzielania plew od ziarna, czego Ci zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMENKU ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 22:35 cichajcie baby!Tu sie slodzi a nie kloci!:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMENKU ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 22:40 Nio,udalo sie! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMENKU ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 22:45 To chyba jednak Tobie tylko....ja pechowiec od urodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś