saqqara 14.08.03, 10:29 i to prawie wszedzie.... na razie sie nie odgryzam, ale doprowadzona do szalu nie recze za siebie....czy ktos wie co to jest? przewidziana nagroda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverstone szok weekendowy... 14.08.03, 10:31 ... juz by cie wygryzlo zza biurka, a tu jeszcze kilka godzin kurka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: szok weekendowy... 14.08.03, 10:33 hmmmm, co to może być?....hmmmmm wsza juz wypleniona......hmmmm wyrzuty sumienia?...eee nieeeee ty grzeczna jesteś......jakas podpowiedź? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: szok weekendowy... 14.08.03, 10:34 hehehe, jeszcze siedze za biurkiem, choc sie strasznie krece:)) bez podpowiedzi, mysl, kobieto:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szok weekendowy... 14.08.03, 10:42 Szaki :-) juz niedługo, za chwil parę, drapka się odnajdzie sama, co to w długi weekend towarzyszyć będzie, gdy sobie odpoczywać będziesz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: szok weekendowy... 14.08.03, 10:55 raczej watpie... drapki czyli 2 lapki mam przy sobie caly czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szok weekendowy... 14.08.03, 10:58 Szaki :-) co do tych 2 łapek masz rację, ale czy one koniecznie będą Twoje, to chyba się mylisz ... :-P A wątpić jest rzeczą ludzką, by potem sie mile rozczarować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: szok weekendowy... 14.08.03, 11:14 jechać? nie jechać?......a moze przejechac hahahahahaha "mysl kobieto..." Szaki przeciez jedno wyklucza drugie ha ha ha ha hah aha Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: szok weekendowy... 14.08.03, 11:42 iwusia napisała: > jechać? nie jechać?......a moze przejechac hahahahahaha > "mysl kobieto..." Szaki przeciez jedno wyklucza drugie ha ha ha ha hah aha To "kobieto" chya zle zrozumialas matus:). To nie oznaczalo zwrocenai sie do Ciebie - to miala byc podpowiedz o ktora prosilas pewnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: szok weekendowy... 14.08.03, 12:20 To co? ja nie kobieta?! i wyraźnie powiedziała, bez podpowiedzi! Synus ty sobie nie grab...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: szok weekendowy... 14.08.03, 14:00 co tak wzdychasz? kup bilet i w droge:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szok weekendowy... 14.08.03, 22:15 A jak kupię i będę? To dotrzymasz słowa? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt sprawdź... IP: cache:* 14.08.03, 11:40 gdzie ostatnio tarzał się Tygrys... *,-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: sprawdź... 14.08.03, 13:17 ba!!! oby tylko śmietniki...łubna to pikus przy jego melinach ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: sprawdź... 14.08.03, 13:34 do melin tez nie chadzam, grzeczna jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: sprawdź... 14.08.03, 14:01 jak ty jesteś grzeczna to ja mam święcenia kapłańskie;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: sprawdź... 14.08.03, 14:12 zle mnie oceniasz, oj bardzo zle cos Ci ludzie niedobrzy nagadali do uszka ale to nie tak... nie tak... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: sprawdź... 14.08.03, 14:16 jasne, szakira_gate juz dawno odwolana:)))) ktos podobno wszedl nie do tego lozka co trzeba i zapalil swiatlo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 14:20 nagroda (kara-jak kto woli) jest ..... hm.... Grooszej nie czytaj!!! taaaa daaaam!!!!! kawka z szakira!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 14:23 ja ja ja jaja ogolona owca która wdzialaś dzisiaj na siebie? ....;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 14:36 kurde, chyba musialas komus niezle zaplacic za te poufna info:)) masz u mnie kawe...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 14:40 iwusia napisała: > ja ja ja jaja ogolona owca która wdzialaś dzisiaj na siebie? ....;) Ufff, dzieki matka, ze szybko napisalas cokolwiek - wybawilas mnei byc moze od cierpienia na widok mojej ukochanej na kawie z kims, kto tez mogl wygrac konkurs;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 15:12 synku zaręczam ci że tylko ja bym zgadła, bo tylko ja mieszcze się pod jej biurkiem :))))) ps. szaki moze w przyszłym tygodniu razem z terminatorem?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 15:19 hahahaha, nie mam kamiennej twarzy:PPPPP oki, moze byc nezxt week:)))) i miesniak arnie... mniam:))) Grooszek przeciez wiesz ze tylko Ty, reszta to jak uscisniecie dloni;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 15:25 saqqara napisała: > hahahaha, nie mam kamiennej twarzy:PPPPP > oki, moze byc nezxt week:)))) i miesniak arnie... mniam:))) > > > Grooszek > przeciez wiesz ze tylko Ty, reszta to jak uscisniecie dloni;)))) tak tak tak,za to szeroki uśmiech:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 15:29 > > Grooszek > przeciez wiesz ze tylko Ty, reszta to jak uscisniecie dloni;)))) dla mnie tez. juz mnie strasznie ta dlon boli od wiecznego sciskania... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 15:32 Iwuska :DD Gruszek to sie juz niedlugo skonczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 15:33 saqqara napisała: > Iwuska :DD > > Gruszek > to sie juz niedlugo skonczy:))) > dlaczego? mzona tez "sciskac dlonie" po powrocie... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 15:34 jesli bedziesz mial na to ochote... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: czy ktos w kocnu zgadnie co mnie gryzie??? 14.08.03, 15:36 saqqara napisała: > jesli bedziesz mial na to ochote... > stop Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Cos mnie gryzie.... 14.08.03, 15:38 fuj, macocha, na delikatne weszki sie przerzuc, nie na mendy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KING Re: Cos mnie gryzie.... IP: 195.85.209.* 14.08.03, 15:36 i problem się rozwiązał Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Cos mnie gryzie.... 14.08.03, 15:49 a wcale nie! Czort ani weszki ani mendy! robactwa nie lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Cos mnie gryzie.... IP: *.arcor-ip.net 14.08.03, 22:14 Messyja cię pewnie gryzie,tak sobie myślę ale przecież nie muszę koniecznie mieć racji... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Cos mnie gryzie.... 14.08.03, 22:24 Gość portalu: leziox napisał(a): > Messyja cię pewnie gryzie,tak sobie myślę ale przecież nie muszę koniecznie > mieć racji... Leziox, nie wyzywaj imienia messyja-sza nadaremnie! Bo jeszcze raz tu przyleci... ale przeciez nie musze koniecznie miec racji...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Cos mnie gryzie.... IP: *.arcor-ip.net 15.08.03, 00:50 Apage satanas!trza by forumowe zakamarki przelecieć a potem przelecieć jeszcze raz z wodą święconą. Odpowiedz Link Zgłoś
wesszja Re: Cos mnie gryzie.... 15.08.03, 01:13 czy ktos wzywal tutaj moja siostrunie kochana? przeciez ona nie ma zebow. mama tez dla bezpieczenstwa zabrala jej sztuczna szczeke, bo chciala pogryzc psa sasiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ju Re: Cos mnie gryzie.... IP: *.acn.pl 15.08.03, 01:40 Czy ktos bral pod uwage sumienie? Odpowiedz Link Zgłoś