Dodaj do ulubionych

KOTY - do raportu!!!!

27.12.01, 09:38
coscie sie tak rozbrykaly, sciersciuchy?!? ;-)))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrysek Re: KOTY - do raportu!!!! IP: 9.67.96.* 27.12.01, 09:40
      ja jestem grzeczny..!:))
      brykam tylko po moim wrzosowisku...

tygrysek...
    • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 09:43
      a ja malo grzeczny, wszedzie swoja kitke wciskam, ale najgorszy jest kocur,
      jeszcze spi,
      • Gość: tygrysek Re: KOTY - do raportu!!!!/kitek IP: 9.67.96.* 27.12.01, 09:46
        to jest nas trzech? a co to za kocur?
        taki śmietnikowiec czy salonowiec?

tygrysek...
        PS>: ale ja jestem największy i najsilniejszy:))
        macie szczęście że jestem grzeczny i wesoły!:))
        • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!!/kitek 27.12.01, 10:02
          kolejowiec, przez cale swieta miauczaco jeczal szukajac swojej myszki z
          warszawy centralnej,
          • yess Re: KOTY - do raportu!!!!/kitek 27.12.01, 10:11
            kitek1 napisał(a):

> kolejowiec, przez cale swieta miauczaco jeczal szukajac swojej myszki z
            > warszawy centralnej,
            myszka z centralnego? a to chyba jakas bedzie mocno wyleniala i przybrudzona...

• kociatko Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 10:03
      mialuuuuuuuuuuu
      mnie sie myszka gdzies zapodziala i nie moge z komputerka pisac
      miauuuuuuuuuuuu
      Mikojaj nie przyszedl i nie przyniosl mi nowej myszki
      mialuuuuuuuuuuu
      moze ktos ma serek i nowa mi zlapie
      mialuuuuuuuuuuu
      • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 10:07
        kociatko, najwyzej laciatego2% moge Ci nalac;-) gdzie Twoja miska?
      • Gość: tygrysek Re: KOTY - do raportu!!!! IP: 9.67.96.* 27.12.01, 10:07
        ja ci nie złapię ... niestety...jestem za duży:))
        może antylopę??

a ty to On czy Ona??

tygrysek...
        • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 10:09
          mysle ze kociatko to raczej samczyk...
          • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 11:06
            nie wazne; samczyk czy samiczka. przede wszystkim kociatko zagubione jakies,
            nie rozgarniete, poszlo po miske i co?
      • qocur Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:02
        kociątko, myszkę to trzeba sobie po prostu upolować, a nie kombinować z
        serkiem... ;-)
        • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:06
          kociatko jest jeszcze lekka niemota wiec nie da rady nic upolowac
          • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:09
            czyli ..... trzeba kociatku jakas szkole przetrwania zorganizowac! wywiezc do
            puszczy i zostawic, jak wroci, tzn. ze beda z niego jeszcze ludz... pardon!
            koty.
            • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:14
              calkiem dobry pomysl. wywozimy wszystkie trzy? bo tyle chyba ich jest
              • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:17
                zaraz, nie wszystkich na raz !!!
                Ja już swoją Myszkę złapałem :)
              • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:17
                zebym ja Cie gdzies nie wywiozl, patrzccie jaka pomyslowa, na Sybir nas wysyla,
                • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:20
                  kitek1 napisał(a):

> zebym ja Cie gdzies nie wywiozl, patrzccie jaka pomyslowa, na Sybir nas wysyla,

Ona tak z zadrości, że nie znalazła Kotka swojego

• yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:20
                  ale sie koty ozywily. kocur nie zaszkodzi sie podszkolic.
                  Kitek rozumiem ze wolisz hawaje?
                  • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:23
                    i Ciebie tam tanczaca, w same listki ubrana,
                    • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:25
                      kitek......hmmm....bo siem zaczerwienie
                      • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:26
                        jeszcze nigdy w listkach nie tanczylas,
                        • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:27
                          wstyd sie przynac ale nigdy
                          • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:29
                            to dla mnie pierwszego zatanczysz, az mi sie kitka wywinela do gory z dumy, tez
                            • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:30
                              o jej to co to bedzie z kitka jak zobaczy jak bede tanczyc?
                              • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:31
                                bedzie w siodmym niebie,
                                • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:33
                                  no to chyba warto zatanczyc w tych lisciach
                                  • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:35
                                    no to daje Ci wywiez na te Hawaje, a reszte kotow niech sobie matyldka wezmie
                                    na reumatyczne skorki, jak nie umie tanczyc, tak jak Ty,
                                    • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:40
                                      a pokaz no kitku pazurki?
                                      • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:42
                                        wlasnie maniciurzystka mi na kolankach siedzie i zaraz pazurki beda gotowe,
                                        • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:46
                                          czyli pazorkow nie bedzie? beda obciete...
                                          • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:48
                                            sliczne zrobione beda, zeby Cie w tancu czule i zmyslowo draznic,
                                            • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:53
                                              ale badz tez kitku czasem drapezny ... no wiesz taki mrrrrrrr
                                              • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:56
                                                taki zdziebeczko sadystyczny, co bys wiecej wrazen miala,
                                                • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:59
                                                  ale tylko zdziebeczko no i co bys ty tez mial
                                                  • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:00
                                                    delikatne sado-maso, oki
                                                  • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:03
                                                    no nie mow ze nie lubisz...
                                                  • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:05
                                                    mowie, ze lubie.....
                                                  • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:14
                                                    oj kitku no chyba sie zakocham.......................
                                                  • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:16
                                                    ale calosciowo prosze, a nie tylko zmyslowo,
                                                  • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:25
                                                    no tylko calosciowo i tak do utraty tchu?
                                                  • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:28
                                                    chu chu chu!!!, tys mnie yessinka dzisiaj zupelnie milo rozczarowala, kiedys
                                                    myslalem, ze Ty taka sucha sekutnica,
                                                  • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:38
                                                    kitku drogi ty mnie jeszcze nie znasz..........
                                                  • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:39
                                                    no wlasnie, a pierwsze wrazenie bylo nie najlepsze, a teraz coraz bardziej Cie
                                                    lubie,
                                                  • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:43
                                                    bardziej...i coraz bardziej...
                                                  • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:46
                                                    i z minutki na minutke coraz bardziej, buziaczek kitkowy,
                                                  • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:47
                                                    bede cie smyrgac za uszkiem. bede...
                                                  • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:49
                                                    a kocura glaskac po brzuszku, Ty to masz wielkie serduszko,
                                                  • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 13:51
                                                    ale tylko dla wybrancow kitku drogi...
                        • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:28
                          yess, nie daj sie zbalamucic kitkowi! najpierw trzeba go sprawdzic, wiec ... do
                          wora z nim! ;-))
                          • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:31
                            myslisz ze tylko bajeruje ?
                            • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:36
                              ja TO wiem! powtarzam: sprawdz mu pazurki! ;-)
              • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:21
                o Wy, kociarnio zapchlona! patrz yess, jak sie szybko tlumacza.
                kocur, nie zaslaniaj sie ta zasuszona padlina! pokaz pazury!!!;-)
                kitek, zagraniczne wojaze Ci sie marza? a Kampinos, to pies?!;-))
                • yess Re: KOTY - do raportu!!!! 27.12.01, 12:23
                  ladujemy towarzystwo do wora i moze w bieszczady ? zobaczymy jakie z nich kitki
                  i kocury
                  • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! Yees 27.12.01, 12:34
                    yess napisał(a):

> ladujemy towarzystwo do wora i moze w bieszczady ? zobaczymy jakie z nich kitki
                    >
                    > i kocury

Ja tam salonowiec, przywykłem do luksusu i czestego głaskania
                    a ciebie Yeeska wolalbym tańczącą wtylko w jednym listku - figowym
                    • yess Re: KOTY - do raportu!!!! Yees 27.12.01, 12:35
                      a gdzie ma byc umiejscowiony ten listek?
                      • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! Yees 27.12.01, 12:42
                        a biblie obrazkową w dzieciństwie ogladała, a ?
                        • yess Re: KOTY - do raportu!!!! Yees 27.12.01, 12:44
                          ale ja sie pytam ciebie a bibli
                          • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! Yees 27.12.01, 12:48
                            mam wytłumaczyć, czy pokazac, gdzie ?
                            • yess Re: KOTY - do raportu!!!! Yees 27.12.01, 12:50
                              no bo ja wiem...a jak bedzie lepiej?
                • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! mathi 27.12.01, 12:38
                  A ty masz uczulenie na naszą czysciutka sierść, czy nie lubisz takich miłych
                  zwierzątek ?
                  Moja Myszka mnie czesze i pielegnuje codziennie, sierść mam jak na marzenie,
                  szczególnie na ogonku
                  • yess Re: KOTY - do raportu!!!! mathi 27.12.01, 12:39
                    jesli tak zachwalasz swoja siersc to moze z twojej skorki zrobie sobie listek
                    figowy hę?
                    • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! mathi 27.12.01, 12:44
                      sadystka - wiesz, że teraz wsadzaja do aresztu za znecanie sie nad zwierzątkami
                  • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! do kocur'a 27.12.01, 12:43
                    alez skad, siersciuchu, alez skad! nawet robie sobie czasem oklad z kocich
                    skorek;-) jesli Twoja taka czysta i zadbana, to kto wie......

• kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! do mathi 27.12.01, 12:45
                      masz reumatyzm ?
                      • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! do mathi 27.12.01, 12:47
                        starowinka juz jestem, a oklad rozgrzewa i ogrzewa.... ;-)
                        • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! do mathi 27.12.01, 12:49
                          to się bierze okłafdy z całego, żywego kotka
                          • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! do kocur'a 27.12.01, 12:51
                            czyzbys reflektowal, futrzaku?
                    • yess Re: KOTY - do raportu!!!! do kocur'a 27.12.01, 12:45
                      lapmy go bo jeszcze da noge
                      • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 12:49
                        ktorego, kochana; kocura czy kitka? podzielmy sie jakos.

• yess Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 12:51
                          no tak...mamy ich dwoch. to moze ja kitka. ale z kolei kitek ma juz inne i sam
                          nie wie ktora chce. no nie wiem kochaneczko... a ty ktorego chcesz hę ?
                          • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 12:55
                            dzielenie skórki na niedźwiedziu, tzn. na kotku
                            • yess Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 12:58
                              kocurku nie uciekaj...dam ci mleczka
                              • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 12:59
                                ja tez chce Twojego mleczka, z Twojego slicznego opakowanka,
                                • yess Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:02
                                  nie badz taki nieciepliwy kitku...dla ciebie tez sie znajdzie
                                  • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:04
                                    to ja z tego prawego opakowanka poprosze,
                                    • yess Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:05
                                      na gornej polce?
                                      • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:07
                                        a masz inne poleczki,
                                        • yess Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:15
                                          polek ci u nas dostatek
                                          • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:17
                                            to wsakuje na Twoja poleczke,
                                            • yess Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:35
                                              wygodnie ci kitku?
                                              • kitek1 Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:37
                                                a Tobie, tez milo,
                                                • yess Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:50
                                                  oj bardzo kitku...
                                      • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:08
                                        ja tam wole pobawić się myszką z myszką :)
                                        • yess Re: KOTY - do raportu!!!! do yess 27.12.01, 13:15
                                          nie wiesz co dobre
    • kitek1 ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA................ 27.12.01, 12:50
      milo mnie znowu zaskakuje,
      • kocur1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Kitek 27.12.01, 12:53
        i sadystka.
        Jestes już to niech sie toba podzielą, ja uciekam na popołudniowe głaskanie i
        zabawe (w kotka i myszkę)do mojej myszki malutkiej
      • yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA................ 27.12.01, 12:55
        no i tez mnie kitku tu zaskoczyles ...
        • kitek1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA................ 27.12.01, 12:57
          tez milo,
          • yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA................ 27.12.01, 13:00
            no teraz kitek to juz sie zaczerwienilam na amen
            • kitek1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA................ 27.12.01, 13:02
              widze, bo Ci camwidke na monitorze w nocy zainstalowalem,
              • yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA................ 27.12.01, 13:04
                no wiesz...zajmowales sie w nocy monitorem???????
                • kitek1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA................ 27.12.01, 13:06
                  zeby Cie teraz ogladac,
                  • yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA................ 27.12.01, 13:09
                    kitku ale jak mogles zajmowac sie w nocy monitorem...nie bylo lepszych zajec?
                    • kitek1 Re: ALE YESSINKA TO KITKOMANKA... 27.12.01, 13:11
                      zajecia, to zaraz beda lepsze, jak zaczniesz tanczyc,
                      • yess Re: ALE YESSINKA TO KITKOMANKA... 27.12.01, 13:26
                        na monitorze?
            • kocur1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:03
              Myszki sie nie czerwienią, a tylko myszkują, co tu nabroić ..
              • yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:06
                kocur lubi psotne myszki
                • kocur1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:09
                  lubi, co najwyżej sie je lekko skarci, jak za bardzo psocą
                  • yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:27
                    niby kocur a taki lagodny
                    • kocur1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:31
                      ale tylko wtedy, jak sie go nie chce obdzierać ze skórki
                      • yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:36
                        a pazurki masz?
                        • mathildae Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- do yess 27.12.01, 13:40
                          tak trzymaj yess, kontroluj, kontroluj;-)
                          • kitek1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- do yess 27.12.01, 13:42
                            mathildae napisał(a):

> tak trzymaj yess, nie kontroluj, nie kontroluj;-)
                            daj sie poniesc zadzom;)
                          • kocur1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Mathi 27.12.01, 13:42
                            mathildae napisał(a):

> tak trzymaj yess, kontroluj, kontroluj;-)

a Ciebie nie lubie :))
                            weź sobie kitka na okłady

• yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- do yess 27.12.01, 13:43
                            gdzie latasz kobieto ???????????
                        • kocur1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:41
                          a mam, ale umiem je też chować, i moje łapki wtedy milutkie i cieplutkie w
                          dotyku
                          • yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:45
                            czyli moge cie wziac do sobie na glaskanie?
                            • kocur1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:46
                              yess napisał(a):

> czyli moge cie wziac do sobie na glaskanie?

Będziemy sie wzajemnie głaskać ?:) mruuuuuu:)
                              Ale Ty pazurki też schowasz ?

• yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:48
                                schowam...i bede potulna jak baranek
                                • kocur1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:49
                                  yess napisał(a):

> schowam...i bede potulna jak baranek

jak owieczka czy jak myszka ?

• yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:51
                                    jak myszka miki
                                    • kocur1 Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:53
                                      yess napisał(a):

> jak myszka miki

eeeeee :(

• yess Re: ALE YESSINKA TO NIMFOMANKA.- Yees 27.12.01, 13:55
                                        a ty bedziesz moim kaczorem donaldem :)))))))
                      • mathildae Re: kocur? 27.12.01, 13:42
                        no i co, futrzaku? co bedzie z tymi okladami z mlodej(?), zywej (!) kociej
                        skorki? takis chojrak?

• kocur1 Re: kocur?-mathi 27.12.01, 13:45
                          mathildae napisał(a):

> no i co, futrzaku? co bedzie z tymi okladami z mlodej(?), zywej (!) kociej
                          > skorki? takis chojrak?

a duzo tego ciepła potrzeba, bo sie troche zmęczyłem w nocy i dzisiaj w dzień ???
                          • mathildae Re: kocur?-mathi 27.12.01, 13:51
                            zdecyduj sie, kocur, (r)o(z)grzewasz czy nie? nie interesuje mnie, ze jakas mala
                            myszka zmeczyla Cie - taki duzy kot, a myszka dala mu rade?;-) oj, cos zle to
                            rokuje na przyszlosc. wyostrzyj pazury, kocie!

• yess Re: kocur?-mathi 27.12.01, 13:53
                              pazurow brak...starosc...
                              • kocur1 Re: kocur?-yees, jak możesz ????? 27.12.01, 13:54
                                a w Ciebie co raptem wstapiło młodziutka kocico
                                • yess Re: kocur?-yees, jak możesz ????? 27.12.01, 13:56
                                  umalowalam sobie wlasnie oczy.......no i wstapilo
                                  • kocur1 Re: kocur?-yees, jak możesz ????? 27.12.01, 14:00
                                    co ?? nowe żądze ?

to teraz już z ciebie nie "dwudziestka" tylko "18-stka" - po tym malowaniu ?
                                    • yess Re: kocur?-yees, jak możesz ????? 27.12.01, 14:01
                                      no nie badzmy tacy skromni ...15 wystarczy
                                      • kocur1 Re: kocur?-yees, jak możesz ????? 27.12.01, 14:05
                                        yess napisał(a):

> no nie badzmy tacy skromni ...15 wystarczy

ale to jeszcze prokurator

• mathildae Re: kocur?-mathi 27.12.01, 13:55
                                nie dobijaj mnie yess, pliizz!!! czyli kitek ma jeszcze mleko pod wasem, a
                                kocur za stary???
                                gdzie te kocury, prawdziwe takie! orly, sokoly, herosi!
                                • yess Re: kocur?-mathi 27.12.01, 13:57
                                  ha ! w filmach amerykanskich
                            • kocur1 Re: kocur?-mathi 27.12.01, 13:57
                              Ee, co nagle to po diable !
                              A co ja koc elektryczny ?
                              Na kogo mam te pazury wysunąć ?:))

mathildae napisał(a):

> zdecyduj sie, kocur, (r)o(z)grzewasz czy nie? nie interesuje mnie, ze jakas mal
                              > a
                              > myszka zmeczyla Cie - taki duzy kot, a myszka dala mu rade?;-) oj, cos zle to
                              > rokuje na przyszlosc. wyostrzyj pazury, kocie!
                              >
                              >

• mathildae Re: kocur?-mathi 27.12.01, 14:01
                                koc nie mruczy, to po pierwsze.
                                po drugie, wazne jest, aby pazury sie nie stepily, wiec tzreba je wysuwac jak
                                najczesciej.
                                a reszte..... sam sobie kocurze domrucz;-)
                                • kocur1 Re: kocur?-mathi 27.12.01, 14:07
                                  a bedziesz czesto głaskała i za uszkiem drapała ?
                                  • mathildae Re: kocur?-mathi 27.12.01, 14:12
                                    zawsze gdy mnie ogrzejesz. czesciej wieczorem niz rano. ale, ale, czekaj! ladnie
                                    mruczysz, co kocie?

• kocur1 Re: kocur?-mathi 27.12.01, 14:28
                                      nietylko mrucze ładnie
                                      • mathildae Re: kocur?-mathi 27.12.01, 14:30
                                        lasisz sie do kolan tez ladnie?
    • yess koty to dranie 27.12.01, 14:04
      kitek mnie porzucil bez slowa !!!!!!!!! ide ciac zyly na stowke bo musze sie
      posilic przed ta czynnoscia buuuuuuuuuuuuuu
      niepocieszona yesska
      • kocur1 Re: koty to dranie 27.12.01, 14:06
        grymaś dalej ..
        • yess Re: koty to dranie 27.12.01, 14:07
          wcale nie grymasze...zdobyl i porzucil. i tyle go widzialam.
          • kocur1 Re: koty to dranie-yees 27.12.01, 14:11
            i wykorzystał ?
            • yess Re: koty to dranie-yees 27.12.01, 14:12
              hmmmmmmmmm
              • kocur1 Re: koty to dranie-yees 27.12.01, 14:24
                świnia z tego kitka, a nie kot ...
                to ty już wianka ni masz ? dobrze zrozumiałem ?
                • yess Re: koty to dranie-yees 27.12.01, 14:28
                  a ty co ? szukasz tylko z wiankiem?
                  • kitek1 Re: koty to dranie-yees 27.12.01, 14:30
                    zbiera suszki,
      • mathildae Re: koty to dranie 27.12.01, 14:07
        nie rycz, yess! kitek to golowas! chcesz kocura? moze lepszy....
        • yess Re: koty to dranie 27.12.01, 14:08
          nie chce kocura on pewnie taki sam jak kitek. bo wszystkie kocury to...
          • kocur1 Re: koty to dranie 27.12.01, 14:12
            yess napisał(a):

> nie chce kocura on pewnie taki sam jak kitek. bo wszystkie kocury to...

phi, nie miła ksiedzu ofiara ...:)

• mathildae Re: koty to dranie 27.12.01, 14:22

> phi, nie miła ksiedzu ofiara ...:)
              >

.....poszedl kocur pomruczec do ....mathildy?;-)

• kocur1 Re: koty to dranie 27.12.01, 14:27
                kocur zmierza powoli w strone dziurki ..mysiej
                • mathildae Re: koty to dranie 27.12.01, 14:29
                  bawisz sie z ta mysza jak ..... kot;-))
                  • kocur1 Re: koty to dranie 27.12.01, 14:32
                    mathildae napisał(a):

> bawisz sie z ta mysza jak ..... kot;-))

z myszką

• yess Re: koty to dranie 27.12.01, 14:30
              wiesz co... a ja cie chyba znam...te charakterystyczne phi...hmmmmmmmm
      • kitek1 yessinka 27.12.01, 14:27
        ja wiernie na Twojej poleczce dolnej komarka wale, nie czujesz,
        • kocur1 Re: yessinka-kitek 27.12.01, 14:29
          nie psuj opinii naszemu gatunkowi ...
          podobno żeś Yeeske zbałamucił i porzucił
          • kitek1 Re: yessinka-kitek 27.12.01, 14:31
            zdrzemnalem sie na jej poleczcce, bo mi sie tak dobrze zrobilo,
        • yess do balamutnego kitka 27.12.01, 14:32
          koniec milosci. lozko porabane. poszukam sobie innego kitka kotka czy tam
          kocurka
          • kitek1 Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:35
            to juz nawet po Twoich rozkoszach pieszczeniowych, przysnac chwilki w Twoim
            ciepelku nie mozna,
            • yess Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:36
              nie dam sie uwiesc teraz. widzialam jak balamuciles inne. moze kocur lepszy?
              musze o tym pomyslec...
              • kitek1 Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:38
                a to chyba przez sen, nic nie pamietam,
                • yess Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:40
                  kitek lunatyk. jeszcze tego brakuje zeby w nocy po obcych dachach sie wloczyl
                  • kitek1 Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:42
                    bo mnie za slobiutko do poleczki dotulalas, gmeraniem kocura sie zajmujac,
                    • yess Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:45
                      a ty juz na boki ??????? nastepnym razem przywiaze do lozka
                      • kitek1 Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:47
                        i pejczykiem, po grzbieciku,
                        • yess Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:48
                          i kajdaneczki na lapki
                          • kitek1 Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:50
                            i czarne skorki na lapki,
                            • yess Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 15:03
                              i czapeczke z suwaczkiem
                              • kitek1 Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 15:05
                                i tak Ciebie lubie, i mozesz mi wkladac co Ci sie podoba,
                                • yess Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 15:08
                                  i moge robic z toba wszystko co bede chciala????????
                                  • kitek1 Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 15:09
                                    tylko zebym zywy z tego wyszedl,
                                    • yess Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 15:14
                                      jak by co to ja sie bede toba opiekowac :))))))))) bedziesz mial whiskasa
                                      dozywotnio.
              • mathildae Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:39
                yess, stop! teraz ja (w odwecie, a jak!) zbalamuce hmmm, hmmm, tzn. sprawdze
                kocura. jak mruczy, oczywiscie;-))
                • yess Re: do balamutnego kitka 27.12.01, 14:41
                  i jak idzie?
                  • mathildae Re: do yess 27.12.01, 14:44
                    ma jednoczesnie mruczec i lasic sie do nog. jak mu dobrze pojdzie, bedzie mogl
                    wskoczyc na me kolana;-)
        • mathildae Re: yessinka 27.12.01, 14:32
          mala korekta do kitka; komara sie tnie, nie wali!
    • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! mathi 27.12.01, 14:49
      Bałamuć Myszko, bałamuć :)))) mrruuuuuuuuu :)))
      Tylko z tym łaszeniem sie do nóżek to lekko przesadziłaś,. ale na kolanka i
      przytulic do piersi, czemu nie ?:)) mrrrrruuuuuu
      • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! mathi 27.12.01, 14:56
        mysze masz w domu, sklerozo jedna!
        a na kolanka trzeba sobie zasluzyc. zaczynasz od "podkolan";-) porzadek musi byc!
        • yess Re: KOTY - do raportu!!!! mathi 27.12.01, 15:04
          no mowilam ze stary...kocur
          • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! yeeska 27.12.01, 15:09
            też Ci współczuję - widzisz, te malutkie kitki, kociaki to sa takie motylki, z
            kwiatka na kwiatek
            • yess Re: KOTY - do raportu!!!! yeeska 27.12.01, 15:13
              ale co po starym kocurze? jeszcze zapomni gdzie mieszka albo co gorzej
              • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! yeeska 27.12.01, 15:15
                albo trafie do dziurki innej myszki ?

Łachy bez :)
                • yess Re: KOTY - do raportu!!!! yeeska 27.12.01, 15:16
                  kocur ...mniam
        • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! mathi 27.12.01, 15:07
          E, tylko nie skleroza !
          Nie wiesz w plotki,Myszki w domu nie mam (chałupka puściutka - dzisiaj).

I nie krzycz na kocurka, bo ucieknie do .., domu
          • mathildae Re: KOTY - do raportu!!!! mathi 27.12.01, 15:11
            nieee, jak mysz tylko 'na dochodne' to OK;-)))
            tarmosze lekko za uszko i szepcze: mrrucz, mrrruuucz.....
            • kocur1 Re: KOTY - do raportu!!!! mathi 27.12.01, 15:13
              ble, ble, ble

teraz to ja musze się zastanowić
              • yess mathi 27.12.01, 15:15
                widzisz matyldziu on juz zaczyna cos kombinowac. moze go do wora?
                • kocur1 Re: mathi 27.12.01, 15:17
                  było sie szybciej decydować, o !
                  • yess Re: mathi 27.12.01, 15:23
                    wlaz kocur do wora i nie dyskutuj
                  • mathildae Re: mathi 27.12.01, 15:23
                    prawda, kocur, swieta prawda!
                    szybko wymrucz; albo JA, albo.....#%$@!!?*@&%?!!!!
                    • Gość: kocur1 Re: mathi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.12.01, 15:27
                      albo co, he ?
                      gadaj po kociemu, bo Ciebie nie rozumiem ...
                      mrruuuuuu:))
                      • mathildae Re: mathi 27.12.01, 15:29
                        kocur, Ty jeszcze masz watpliwosci?!? oj, chyba sie pogniewamy!!!
                        • kocur1 Re: mathi 27.12.01, 15:31
                          ide na popołudniowa drzemke - tylko gdzie ?
                          przemyśle to po drzemce i mleczku
                          • mathildae Re: yess! 27.12.01, 15:35
                            kochana, bierz wor i laduj do niego zwierzyniec. ja zostawie sobie przyjemnosc
                            zacisniecia sznura!
                            • kocur1 Re: yess i mathi 27.12.01, 15:38
                              juz uciekłem, miauuuuu (to było z żalu)

wyszło szydło z worka - sadystki
                              • yess Re: yess i mathi 27.12.01, 15:40
                                phi tez mi kocur
                              • mathildae Re: mathilda+yess 27.12.01, 15:42
                                odpowiem w imieniu swoim i yess (moge, prawda? dzieki, kochana);
                                sadystki czy nie, po prostu NIE ZNOSIMY NIEZDECYDOWANIA!!!!!
                                niby taki playcat, a chcialby i boi sie! no, po prostu zenada!!!

• kocur1 Re: mathilda+yess 27.12.01, 15:45
                                  mrrrruuuuuuu, juz mnie moja Pani głaszcze i drapie za uszkiem :))))
                                  I zaraz mleczka da :) I utuli, i przytuli
                                  • mathildae Re: mathilda+yess 27.12.01, 15:48
                                    sciersciuchu, Ty nie masz Pani, Ty masz tylko mala, szara myszke.....
                                    • yess Re: mathilda+yess 27.12.01, 15:48
                                      choc tu kocie dostaniesz cos lepszego...kici kici
                                      • mathildae Re: mathilda+yess 27.12.01, 15:50
                                        yess, nie badz zdrajczynia!
                                        • yess Re: mathilda+yess 27.12.01, 15:53
                                          no co ty ! to podstep. moze sie starowina nie domysli
                                    • kocur1 Re: mathilda+yess 27.12.01, 15:49
                                      z małej szarej myszki można tez zrobic księżniczke :)

mrruuuuuu, znowu to głaskanie i drapanie :))))
                                      • mathildae Re: kocurze 27.12.01, 15:52
                                        roznica miedzy urodzona ksiezniczka a zrobiona jest taka sama jak miedzy
                                        inteligencja wrodzona a nabyta.
                                        • kocur1 Re: mathi 27.12.01, 15:57
                                          zaprzeczam, z praktyki

mrruuuuuu, a teraz po brzuszku :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka