cezarion 27.12.01, 16:12 szukam dziewczyny z trojmiasta,woj.pomorskiego lub innych wojewodztw w wieku 17- 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: szukam dziewczyny 27.12.01, 16:13 skolko u tiebia godów???? a?! cezarion napisał(a): > szukam dziewczyny z trojmiasta,woj.pomorskiego lub innych wojewodztw w wieku 17 > - > 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: szukam dziewczyny 27.12.01, 16:15 a jak juz jestesmy przy inwigilacji zaczetej przez Jasmine:) to czy Ty jestes synem Kleopatry i Antoniusza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukam dziewczyny 27.12.01, 16:17 i gdzie byłes jak stary matce truł zycie????? co za mlodziez! anka1 napisał(a): > a jak juz jestesmy przy inwigilacji zaczetej przez Jasmine:) to czy Ty jestes > synem Kleopatry i Antoniusza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: szukam dziewczyny 27.12.01, 16:19 dobra Jasminka wynosimy sie stad bo Chlopcu watek spapramy:) Cezarion powodzenia w poszukiwanich! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a po co Ci ta................ 27.12.01, 16:22 nie płacz kitek - kiedys ktos ci to wytłumaczy!!!!! kitek1 napisał(a): > dziewczyna, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a po co Ci ta................ 27.12.01, 16:23 ja sie Cezara pytam, a nie Ciebie, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a po co Ci ta................ 27.12.01, 16:27 ale ja Ci odpowiadam! i ciesz sie, ze wogole jeszcze chce! kitek1 napisał(a): > ja sie Cezara pytam, a nie Ciebie, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a po co Ci ta................ 27.12.01, 16:29 ale sie nie ciesze, bo wole z Cezarem pogadac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a po co Ci ta................ 27.12.01, 16:32 masz sie cieszyc do cholery i koniec! kitek1 napisał(a): > ale sie nie ciesze, bo wole z Cezarem pogadac, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a po co Ci ta................ 27.12.01, 16:33 a Ty nie mozesz konsumcja swego zwiazku sie zajac i mi tu nie przeszkadzac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a po co Ci ta................ 27.12.01, 16:37 no nie moge!!!!! mąż mi kazał hehehehe kitek1 napisał(a): > a Ty nie mozesz konsumcja swego zwiazku sie zajac i mi tu nie przeszkadzac, Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: szukam dziewczyny 27.12.01, 16:29 cezarion, ja mam dopiero 16 lat, moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukam dziewczyny 27.12.01, 16:32 cezarion nie wierz jej !!! ona se dodaje hehehehe.... czort napisał(a): > cezarion, ja mam dopiero 16 lat, moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: szukam dziewczyny 27.12.01, 16:32 cha cha cha!!!:)Cezarion uwazaj tu jest slisko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: szukam dziewczyny 27.12.01, 16:37 dziekuje bardzo kolezankom!!!! jedna mi odejmuje, druga na poslizg liczy!!!!!! anka - jak siem poslizgnem, upadnem i bydem kobieto upadlo!!! i cezarion mnie wtedy nie zechce!!!!!!!!!!!!!!! poszly won, ja siem tu zalecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: szukam dziewczyny 27.12.01, 16:38 ty na kitka uwazaj! on cos zęby na cezariona ostrzy :-))) czort napisał(a): > dziekuje bardzo kolezankom!!!! > jedna mi odejmuje, druga na poslizg liczy!!!!!! > anka - jak siem poslizgnem, upadnem i bydem kobieto upadlo!!! > i cezarion mnie wtedy nie zechce!!!!!!!!!!!!!!! > poszly won, ja siem tu zalecam! Odpowiedz Link Zgłoś