shameeka 02.02.08, 14:14 ja winko . siedze wdomu wieczorem.. :) i mam nadzieje sobie popic troche.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalajza Re: pijemy dzis?? 02.02.08, 14:24 kurcze tez bym sobie popila:) ale sie ucze wiec nie ma mowy:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: pijemy dzis?? 02.02.08, 14:36 ja bardzo chętnie bo nie wypaliło wyjście do baru :) mam czerwone wytrawne :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: pijemy dzis?? 02.02.08, 16:32 hehehe dziewczyny psycholog powiedzialby ze to juz alkoholizm :D ostatnie zroilam sobie tescik na stronie jakiejs poradni ad. alkoholizmu. Na marginesie dodam, ze wodki nienawidze, wino od swieta, zas piwo od czasu do czasu na pol jedna puszka z W. i wiecie co....wyszlo mi ze mam poczatki alkoholizmu :D rhhrhrhhrh z reszta zrobilam sobie wszystkie tamtejsze testy, nawet takie o ktorych nie wiedzialam ze w ogole moga byc i wszedzie mi wyszlo ze ze mna jest cos ni eteges;p Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: pijemy dzis?? 02.02.08, 16:44 Coś w tym może jest?:P Też by mi pewnie wszystko nie teges wyszło:P Ahh...mam przez Was ochote się czegoś wieczorem napić:D:D Ale poczekam na P. :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: pijemy dzis?? 02.02.08, 17:06 ja mam duzy zaps win ktor znika wzniewalajacym tempie :) jeszcez ze slubu zostalo (zamiast kwiatow prosilismy o wina, ksiazeczki dla dzieci) oczywiscie dostalismyduzo kwiatow ale ich nawet do reki nie wzielm :) bo nie chcialam... mozemy zaczac od czerwnego.. potem ja czestuje rozowym... na etykiecie jest jakis slonik :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: pijemy dzis?? 02.02.08, 18:07 ja nawet teraz winko sączę... ale ponieważ alkoholizowałam się naprawdę w minioną sobotę, niedzielę, wtorek i środę, i wczoraj też, i już prawie mieszkam na Kazimierzu, to dziś subtelnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: pijemy dzis?? 02.02.08, 19:39 ja wychylę piwko pewnie w towarzystwie, ale oby nie więcej niż 2 :P Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: pijemy dzis?? 02.02.08, 21:26 tylko biedny poniedziałek sie uchował;) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: pijemy dzis?? 02.02.08, 22:45 ach. ja juz biale pije po czerwonym rozowym :D no.. kichanie mnei dopadlo. ale to nic... pijmy!!! s.ja tez pije szalenczo ostatnio.. cos tego chyba za duzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: pijemy dzis?? 04.02.08, 12:52 a ja dziś normalnie sieupiję:) Mam to wszytsko gdzieś!! Niech się dzieje co chce! To nic ze mam sesje i ze musze sie uczyć. to nic. walę to. Mam taki natrój, ze się upiję. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
azja72 Re: pijemy dzis?? 07.02.08, 15:27 a dzisiaj zadna z Was nie ma ochoty wypic "male co nieco"?? ja bede pila wlasnie dzis wieczorem a raczej opijala swoje urodziny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: pijemy dzis?? 07.02.08, 19:03 w takim razie wszytskoego najlepszego z okazji urodzin!!! Ja z TObą chętnie się napiję!!! STO LAT!! Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: pijemy dzis?? 07.02.08, 23:06 wszystkiego naj naj... :) spelnienia marzen... Odpowiedz Link Zgłoś