a.z.1 02.02.08, 21:24 Jestem znudzona swoim małżeńswtem. Mój zrobił jest doskonałym tatusiem ale kiepskim kochankiem....Nie jestem szczęsliwa ale trwam w tym związku ze wzgledu na dziecko. To smutne ale prawdziwe.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlikmorozow Re: znudzona 02.02.08, 23:14 No coż, skoro mąż zapomniął o żonie... to się zdarza. Zresztą odwrotne sytuacje również ;) Pewnie dlatego tak dużo tu ludzi ;) Skąd jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
icekub1 Re: znudzona 27.02.08, 02:50 porozmawiaj z nim o tym delikatnie nie wytykaj mu błędów tylko mów o swoich potrzebach że było by ci miło gdyby coś tam zrobił zastosuj system nagradzania i po problemie :-) napisz potem jaki skutek ? Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: znudzona 27.02.08, 11:21 a z nudą... czy zamierzasz sobie z nią jakos radzić? Odpowiedz Link Zgłoś
ynlamron Re: znudzona 01.03.08, 22:49 Mam podobny problem. Szukam kobiety w wieku do 35 lat. Jestem w związku lecz nie wiem jeszcze jak długo. Szkoda mi dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaty45 Re: znudzona 06.03.08, 14:06 nie Ty jedna i nie pierwsza ani ostatnia. Wielu tak ma. Więc może dyskretnie znajdź dobrego kochanka. Wielu tak robi. Powodzenia i nie żałuj sobie...... Odpowiedz Link Zgłoś