aga_ata 05.02.08, 21:20 wyrośnięta Natalka kasztanowe ludki skacząca po kanapie Zosia przeżywający Pavulon co za tragiczny odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uma76 Re: mjm today 06.02.08, 07:49 a po co łon tą Sofijkę tak nosił na rękach? i w ogóle bym się nie wściekłą na gościa, który dał dziecku do bazgrania część mojego projektu, w ogóle...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: mjm today 06.02.08, 15:27 uma76 napisała: > a po co łon tą Sofijkę tak nosił na rękach? Właśnie? uma76 napisała: > i w ogóle bym się nie wściekłą na gościa, który dał dziecku do bazgrania część > mojego projektu, w ogóle...;))) Oczywiście ja również. Ani przez myśl by mi to nie przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: mjm today 06.02.08, 15:37 Przecież on jej nie dał tych kartek. Dał jej kredki i kazał znaleźć sobie jakieś kartki do rysowania i poszedł do sklepu. Dziecko sobie samo poradziło, choć potem wytknęło cioci, że nie miała w domu żadnych czystych kartek. Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: mjm today 07.02.08, 07:45 oj Falka, ale jak sądzisz - powinien przewidzieć że dziecię natknie się na projekt, czy nie? :P wiem, wiem, to facet ;))) Odpowiedz Link Zgłoś