goha66 08.02.08, 07:33 proponuję wykorzystać "dodatkowy" dzień roku, a właściwie jego wieczór na spotkanie. będzie ktoś oprócz mnie 29.02 (pt.) o 20tej w 21 ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domino3311 Re: team Śląsk-spotkanie 08.02.08, 14:14 Witam. Najwyższy czas abym ruszyła to dupsko i zaczęła odświeżać pamięć. Chętnie się pojawię. Tylko gdzie? Godzinę już znam(((-; Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: team Śląsk-spotkanie 08.02.08, 15:41 domino3311- o godz 20, w klubie 21 :)))) ja bede takze, a co, specjalnie przyjade :) Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: team Śląsk-spotkanie 08.02.08, 17:07 Będzie ktoś oprócz Ciebie . Ja mianowicie :D;D;D;D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
olaah Re: team Śląsk-spotkanie 10.02.08, 20:16 Melduje sie, juz nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
fokita Re: team Śląsk-spotkanie 13.02.08, 08:29 I ja tez się pojawię ;-) Fajnie, że się spotkamy, bo u mnie się troche pozmieniało! Pozdrawiam, AsiA Odpowiedz Link Zgłoś
rider79 Re: team Śląsk-spotkanie 13.02.08, 09:14 fokita napisała: > Fajnie, że się spotkamy, bo u mnie się troche pozmieniało! Znowu motór zmieniłaś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mery666 Re: team Śląsk-spotkanie 13.02.08, 15:01 hej ja również się zjawie Przyznam się stęskniłam się za Wami :) Goha brawo za genialny pomysł. To będzie najlepiej wykożystany dodatkowy dzień roku !!! :) Pozdrawiam do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
fokita Re: team Śląsk-spotkanie 14.02.08, 08:53 Eee tam, Kocham mojego YAMAHA, więc na razie pozostanę mu wierna, a małża na stanie na razie nima ;-), ale z tego powodu jakoś nie ubolewam bynajmniej :-) Podpowiem tylko tyle, że szykuje się parapertówa..... :-D Pozdro i do zobaczyska, AsiA Odpowiedz Link Zgłoś
visha Re: team Śląsk-spotkanie 15.02.08, 07:55 łał! muszę nad sobą popracować bo aż Ci zazdroszczę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fokita Re: team Śląsk-spotkanie 29.02.08, 10:28 Moi Kochani, Przypominam o dzisiejszym spotkaniu Teamu Śląsk ! Już nie mogę się doczekać, kiedy ujrzę Wasze buźki, dawno się nie widzieliśmy ;-) Pozdrawiam i do zobaczenia dziś wieczorkiem, AsiA Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: team Śląsk-spotkanie 03.03.08, 07:28 SIĘ DZIAŁO :D Tomek Motor postarał się o zmiędzynarodowienie spotkania przywożąc trzech Włochów ... okazuje się, że po 3 dawce promili większość z nas mówi po włosku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1pl Re: team Śląsk-spotkanie 28.05.08, 11:38 hej czy planujecie jakieś spotkanie w czerwcu? chętnie Was poznam przed zlotem :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: team Śląsk-spotkanie 29.05.08, 10:40 grazyna1pl napisała: > czy planujecie jakieś spotkanie w czerwcu? ... knajpiane to raczej napewno nie (szkoda czasu i sezonu, ale mała grupa teamu Śląsk zamiaruje spotkać się w Gliwicach na festynie w niedzielę 8.06 (powystawiamy się na widok publiczny w zamian za podpisy na rzecz bilbordów o tematyce "patrz w lusterka - motocykle są wszędzie), a potem wspólnie gdzieś przejedziemy - jeśli odpowiada Ci taka forma poznawcza odezwij się na maila gazetowego (pod koniec tygodnia będę znała szczegóły). pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: team Śląsk-spotkanie 29.05.08, 12:23 Goha napisała: >...mała grupa teamu Śląsk zamiaruje spotkać się w Gliwicach na festynie w niedzielę 8.06 ...< Kurcze, Goha, dobrze, że mi o tym przypomniałaś, bo na śmierć zapomniałam!!! Będziemy z Pluszakiem na 100 % Pozdrówki dla wszystkich :-))) AsiA & Diverka Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1pl Re: team Śląsk-spotkanie 30.05.08, 20:36 hej odpowiadałaby mi bardzo, gdyby nie data :( 8 wracam ze zlotu w Nowym Dworze. Jutro będę na zlocie u WRM na Dzierżnie. Może ktoś się tam wybiera? pozdrawiam Grazyna i moto w różyczki Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: team Śląsk-spotkanie 31.05.08, 22:16 grazyna1pl napisała: Jutro będę na zlocie u WRM na Dzierżnie. Może ktoś się tam wybiera? ...Fokita (Bytom) się wybiera i Masiwa (Wrocek). Może sie jakoś "złapiecie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: team Śląsk-spotkanie 01.06.08, 17:48 Hej, właśnie wróciłam ze zlotu WRMów i dopiero teraz przeczytałam tego posta :-(. Szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy, ale myślę, że przy jakiejś najbliższej okazji to nadrobimy :-D Pozdrawiam, AsiA foka Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1pl Re: team Śląsk-spotkanie 01.06.08, 18:45 koniecznie! szkoda, że nam się nie udało. a zlot był super pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś