jasmina_tdi 28.12.01, 15:47 .....ja baaaaaaaaaaaardzo ślicznie proszę....... śliczniej juź nie potarfię....:-)))) na skrzynke moją gazetową........ jasminka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: JA FOTKI CHCĘ.....!!!!!!!!!!!! 28.12.01, 15:50 cos mi sie zdaje Jasm ze na Czorta piekne prosby nie dzialaja:) moze maly szntazyk?:) masz na Nia jakiegos haka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: JA FOTKI CHCĘ.....!!!!!!!!!!!! 28.12.01, 15:51 kurcze - wszystkie potencjalne haki czort ma w łapie!!! hehehe.... a raczej na kliszy :-))) anka1 napisał(a): > cos mi sie zdaje Jasm ze na Czorta piekne prosby nie dzialaja:) moze maly > szntazyk?:) masz na Nia jakiegos haka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: JA FOTKI CHCĘ.....!!!!!!!!!!!! 28.12.01, 15:55 na mnie nie cha cha! chyba ze mi w czwartek klipsnela aparatem szpiegowskim:) to co robimy? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: JA FOTKI CHCĘ.....!!!!!!!!!!!! 28.12.01, 15:57 cholera jak by była facetem to wiedziałabym co jej zrobic!! a tak ??? :-))) trza poczekać chwilunie...;-((( a czort nie w pociągu już??? anka1 napisał(a): > na mnie nie cha cha! chyba ze mi w czwartek klipsnela aparatem szpiegowskim:) > to co robimy? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: JA FOTKI CHCĘ.....!!!!!!!!!!!! 28.12.01, 15:59 a nie wiem kurz twarz! moze do Niej zadzwonic? ciekawe czy komory nie wylaczyla do czego ma tendencje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: JA FOTKI CHCĘ.....!!!!!!!!!!!! 28.12.01, 16:02 dzwoooooń!!!!! dzwoń!!!!!! i wypytaj co porobiła z fotkami!!!! anka1 napisał(a): > a nie wiem kurz twarz! moze do Niej zadzwonic? ciekawe czy komory nie wylaczyla > > do czego ma tendencje:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: JA FOTKI CHCĘ.....!!!!!!!!!!!! 28.12.01, 16:04 no dobra poczekaj chwile! zajrze jeszcze na wsiakij sluczaj do mojej skrzynki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: JA FOTKI CHCĘ.....!!!!!!!!!!!! 28.12.01, 16:07 ok - ja do swojej też! no chyba nie zapomniała o mnie buhuhuhu...... anka1 napisał(a): > no dobra poczekaj chwile! zajrze jeszcze na wsiakij sluczaj do mojej skrzynki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi zapomniała zapomniała!!!!! 28.12.01, 16:08 w skrzynce pusto....!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czesc:) 28.12.01, 16:11 cześć :-))))) spakowałes walizki skarbie???? :-)))) emperor napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czesc:) 28.12.01, 16:13 Zabieram tylko Ciebie. A jak sie czuje nowa gwiazdka na mym niebie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czesc:) 28.12.01, 16:14 lśni, błyszczy i jak to gwiazdka mruga oczkiem :-)))) emperor napisał(a): > Zabieram tylko Ciebie. > > A jak sie czuje nowa gwiazdka na mym niebie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czesc:) 28.12.01, 16:17 tylko troszeczkę się potłukłam...lądowanie na poduszce.... jakos przeżyłam.... tylko powiedz czym zakleimy dziurę na niebie???? emperor napisał(a): > a bardzo bolalo jak mi z nieba spadlas? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czesc:) 28.12.01, 16:21 wybierzemy kogos droga losowania! albo zostawimy puste miejsce dla potomnych :-)) emperor napisał(a): > A kogo chcesz zeby Cie zastapil? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi zjeżdżaj kitek! 28.12.01, 16:19 zdrowia na loterii nie wygrałam, żeby sie z tobą użerać! kitek1 napisał(a): > pac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: zjeżdżaj kitek! 28.12.01, 16:21 co ty do mnie masz kitek! cos Ci obiecałam i zapomniałam? wątpię hehehe kitek1 napisał(a): > trzeba bylo w helmiku spadac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: zjeżdżaj kitek! 28.12.01, 16:24 no to sie odwal póki jeszcze potrafie byc wzglednie miła! kitek1 napisał(a): > nic do Ciebie nie mam, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: zjeżdżaj kitek! 28.12.01, 16:25 wlasnie o pomiar Twojej temperatury wrzenia mi chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: zjeżdżaj kitek! 28.12.01, 16:26 nieżle musiałbys sie napracowac. za cienki bolek jestes. kitek1 napisał(a): > wlasnie o pomiar Twojej temperatury wrzenia mi chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: zjeżdżaj kitek! 28.12.01, 16:31 oj bo sie zdziwisz kitek :-)))) ja tez potrafie trzskac dziobem! zwłaszcza z takimi rewelacjami!!!!!!!! kitek1 napisał(a): > zobaczymy, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: zjeżdżaj kitek! 28.12.01, 16:33 ale po co ! w przyszłym tygodniu bedzie komplet - wtedy se potrzaskam hehehe kitek1 napisał(a): > no to trzaskaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: nie klocic sie!!! 28.12.01, 16:22 dzwonilam do Czorta! wiadomosc macie na nowym watku pt.w imieniu Czorcika ode mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: nie klocic sie!!! 28.12.01, 16:24 kitkowi nic nie wysyać - on lepiej wie jak każdy z nas wyglada hehehe.... jasnowidz kurka wodna! anka1 napisał(a): > dzwonilam do Czorta! wiadomosc macie na nowym watku pt.w imieniu Czorcika ode > mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: zjeżdżaj kitek! 28.12.01, 16:24 Kocur!!!! Bo bedzie za ogon i o sciane!!! kitek1 napisał(a): > trzeba bylo w helmiku spadac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: zjeżdżaj kitek! 28.12.01, 16:25 buziaczek.......;-* emperor napisał(a): > > Kocur!!!! > Bo bedzie za ogon i o sciane!!! > > > > > kitek1 napisał(a): > > > trzeba bylo w helmiku spadac, > Odpowiedz Link Zgłoś