Dodaj do ulubionych

Viva "Najskromniejsi"

18.02.08, 18:21
dzisiaj zamiast mjm
kuźwa nie mogę pojac jak te wszystkie "gwiazdy" mogą brac na serio takie debilne nagrody
a już wyłazic na scene i odbierac główną nagrodę bez czerwonych uszu to wyższa sztuka
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Viva "Najskromniejsi" 18.02.08, 21:42
      Rozwalił mnie tytuł wątku :-D
      Ja też tego nie rozumiem, to ponad moje siły..
      • aga_ata Re: Viva "Najskromniejsi" 18.02.08, 22:05
        film.onet.pl/0,0,1694835,wiadomosci.html
        help...
    • vandikia Re: Viva "Najskromniejsi" 18.02.08, 22:44
      podobał mi sie dystans Szyca (prawdziwy czy też wyreżyserowany) do
      afer alko
      nie podobalo mi sie przejmowanie stylu z ŁUSAAA - gdzie to sie na
      gale zaprasza gwiazdy i sie je ze sceny obśmiewa.
      • romcia.p Re: Viva "Najskromniejsi" 18.02.08, 23:04
        OMG to Urbańska jest teraz vivanajpiękniejsza?!!!
        nie wierzę
    • figurka_z_porcelany Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 08:35
      Ludziska! Wy to naprawdę oglądaliście???!!!
      Błądząc po kanałach załapałam się na końcówkę, młody Damięcki coś
      gadał, a obok niego stała jakaś czerwonoskóra "piękność". A raczej
      pomarańczoskóra.... Kto to był ? Urbańska? Bo nie wiem jak wyglada,
      nawet gdyby była biała... Raczej nie żyję życiem celebrities.
      Najpierw pomyślałam że mój telewizor przekłamuje kolory, ale
      Damięcki miał mniej więcej normalny koloryt więc mną wstrząsło
      okrutnie. I wyłączyłam tivi. Zgroza....
      • nioma Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 08:36
        nie ogladam nigdy z zalozenia takiego szitu
        • anmanika Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 09:24
          O, to tak jak ja, wolałam sztukę na tv1.
          • mozambique Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 09:48
            do nieprzytomnosci zaskoczona nataszka az sie dławiął wzruszeniem

i nic to nei miało wspolnego z tym ze zaraz po tym szicie tv pusicł
            reklame nowego nuemru VIVY , zgadnijci kto na okładce ???
            no no kto ?
            nawet we w tej samej sukiencece, z tym samym kołtunem na łbie i
            makijazu ala Murzynka ?

a publicznie podziekowania swojej wielkeij miłosci Joziolowi na
            pewno bardzo miło to słyszec jego byłej żonei i dzieciom
            • aga_ata Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 11:24
              Ja oglądałam Balladę o kluczu :-D
              Nie wytrzymałabym chyba godziny, chociaż żałuję, że Szyca nie widziałam, bo
              podobno właśnie zachowywał się ... z dystansem.

Myślę, że tegoroczna para najpiękniejszych przebiła wszystkie poprzednie.
              • mameluch Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 12:59
                włączyłem na koniec, czekając na Brzydulę Betty:] przy okazji miałem lekcję
                poglądową, bo pod znakiem tej auli będzie stało najbliższe pół roku mojej pracy
                prawdopodobnie.
                • aga_ata Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 13:46
                  Będziesz pisać doktorat z Viva!Najpiękniejsi ?
                  :-D
                  • mameluch Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 14:27
                    żeby pisać doktorat, trza mieć najpierw trochę więcej niż 10 stron magisterki;)
                    której na szczęście nie piszę w tym gmachu:)
                  • romy_sznajder Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 14:30
                    Czytałam na Pudelku relacje i coś w Tlenie poza Pudelkiem.
                    Nataszka powiedziała, ze gazety nie zostawialy na niej suchej nitki, odkad zaczela prowadzic Przebojaowa Noc (Tak to? Ona toto PROWADZILA?), więc z zaskoczeniem przyjęła fakt, ze gazety pisza swoje a ludzie wiedzą swoje. W domyśle- wiedzą, co dobre:)

Pudelek pisał o Szycu, ze Szyc sie wydurnial i glupio smial z nadużywania alkoholu i, haha, ciekawe czy jakby kogos zabil, to tez by się, haha, tak śmial. Ja Pudlowi przyznaję rację, bo mam ostra alergię na ułanów jeżdżących po pijaku.

W Pudelku jeszcze nagonka na Urbanską, chyba zasłuzona troche, czy to możliwe, zeby miala kontrakt i kasowala miesiecznie 40tys.-? Za co? TO absurd jakis, no ale cholera, ze tak wziela wszystko, ile to trzeba miec w sobie cisnienia na kariere i jaka twarda dupe...?

Co do samej urody, bo o tym był chyba konkurs, co to uważacie? Bo ja tak. Damięcki zupelnie nie spełnia kanonów przystojniaka, moim zdaniem. Nie moj typ, no i ja go niestety pamietam z "Matek, żon i kochanek". Juz mi sie zawsze bedzie kojarzył z ta rola maminsynka, chociaz zagrał dobrze. Ale asocjacja Damięcki=dziecko zostanie mi do poznej strosci (Damieckiego heheh), nie ukrywam tez, ze czarny PR Pudelka zrobil swoje:).

Natsza Urbanska ma swietną twarz, po prostu piękną. Duze rowne zęby, nawet jesli to licówki, czy inne tipsy, swietne wszystkie cześci skladowe twarzy, policzki, oczy, kolor oczu i włosów, brwi, uśmiech, no twarz śliczna. Moja bajka zupelnie w temacie urody kobiecej. Ale ciało juz nieszczegolnie. Jest umięsniona, niewyskoka i zeby to było apetyczne musi byc troche opalona. Ale troche no...
                    Jednak zawsze na jej fotki patrze, z ciekawoscia i bez niesmaku. Malo kontrowersyjna wygrana, w porownianiu z Otylia Jedrzejczak na przyklad, sprzed paru lat.
                    • mameluch Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 14:46
                      śliczna Urbańska, ale za śliczna no... rzadko mam wrażenie przesłodzenia jeśli
                      chodzi o kobiety, ale w jej przypadku właśnie coś takiego występuje.
                      a jak Damięcki chciałbym wyglądać...:P
                      • romy_sznajder Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 14:47
                        Kup se sygnet i dorysuj pieprzyk:P
                        • mozambique Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 15:18
                          a ja włąsnie mam pdwroteni

Damięckei dla mnei jest po prosatu śliczmy, własnie śliczny a nie
                          przystojny , jest tak gładki i takie ma sliczne oczki, i takie
                          sliczne brwi, i usta i ząbki , ze ,, och w ogóle śłiczny wiec na
                          okłake VIVY w sam raz

za to Nataszka - gdzie ona piękna ? - zębiska jak fortepian , małe
                          wpadnięte oczy, meskie brwi, ten kazachski zarys twarzy
                          ciało jakies takei krępe i silnie umiesnione ale nie zgrabne ( bo
                          kstzałtów to ona nie ma), włos przeciętny .

Zgadzam sie , ze gdy ją dobrze wywizazują i dobrze osiwetlą to moze
                          sie podobac , ale ... nawet Paschalską kiedys na ładną zrobili .
                          juz szcerze mówiąc - Włodarzcyk jest od niej łądniejsza , choc
                          głupia jak kalosz.
                          • romy_sznajder Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 15:40
                            > krępe i silnie umiesnione ale nie zgrabne

to jak pies pitbulterier:)
                    • figurka_z_porcelany Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 14:53
                      romy_sznajder napisała:

>
                      > Natsza Urbanska ma swietną twarz, po prostu piękną. Duze rowne
                      zęby, nawet jes
                      > li to licówki, czy inne tipsy, swietne wszystkie cześci skladowe
                      twarzy, policz
                      > ki, oczy, kolor oczu i włosów, brwi, uśmiech, no twarz śliczna.

Zaciekawiona Twoją recenzja urody Urbańskiej przejrzałam se jej
                      fotki i.... rzecz gustu. Mnie się nie podoba zupełnie. Rysy twarzy
                      faktycznie regularne, ładna, ale pięknościa bym jej nie nazwała.
                      Uderza mnie brak indywidualnych cech, jakiegoś "pazura", ktory
                      powoduje, że twarz danego człowieka staje sie natychmiast
                      zapamiętywalna. A skoro dziewczyna się tak bardzo lansuje, z
                      pewnością wiele razy widzialam jej fotki - choćby w poczekalni u
                      fryzjerki. Jednak NICZEGO nie zapamiętałam. Buzia - w mojej ocenie -
                      zupełnie bez wyrazu. Nawet teraz, po obejrzeniu kilkunastu jej
                      zdjęć, gdyby mi pokazano kolejne - nie rozpoznałabym kto to.... A
                      ponoć mam znakomitą pamięć wzrokową.
                      P.S. Ale może to dlatego, że niedługo mogę przestać rozpoznawać
                      nawet siebie, hehe
                      • romy_sznajder Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 15:03
                        > /.../Jednak NICZEGO nie zapamiętałam./.../

Tak podobno jest, wiesz? Kiedys czytalam, jak "naukowcy jednego z amerykanskich
                        uniwersytetow", ale dawno, w czasach przed-photoshopowych rozebrali na czynniki
                        pierwsze twarze ludzi pieknych i wyszlo im przelozenie: im ktos bardziej ladny,
                        tym mniej ma cech charakterystycznych, indywidualnych.
                        Wniosek: uroda ubanalnia czlowieka. Ladne jest to co co najmniej
                        charakterystyczne. A to cechy dajace sie skarykaturyzowac robia nas
                        zapamietywalnymi i niepowtarzalnymi.

Ale jeszcze gust, oczywiscie. Ja mam skrzywienie astrologiczne, i dla mnie
                        Urbanska to typowe skrzyzowanie Lwa i Byka (jakkolwiek to zabrzmialo:)). Byki
                        bywaja piekne, a Lwy sie pusza i popisuja.
                        • figurka_z_porcelany Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 15:12
                          romy_sznajder napisała:

>.
                          > Wniosek: uroda ubanalnia czlowieka. Ladne jest to co co najmniej
                          > charakterystyczne. A to cechy dajace sie skarykaturyzowac robia nas
                          > zapamietywalnymi i niepowtarzalnymi.

O, żesz kurde.... to już wiem dlaczego zaczynam mieć kłopoty z
                          rozpoznawaniem samej siebie, hehe
                        • aga_ata Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 15:14
                          Dla mnie Natasza jest taka... "ładna obiektywnie", to jest mój zupełnie
                          idiotyczny wyznacznik. W prostym tłumaczeniu chodzi mi dokładnie o to, o co Wam.
                          Ma ładną buźkę i tyle. Niczego w sobie nie ma, co przyciąga wzrok, intryguje.
                          No, ok, ja jestem dziewczyną, może na facetów to działa?
                          • mameluch Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 15:47
                            na mnie (jedyny facet na forum?:(, nie za bardzo. właśnie przez ten brak czegoś
                            wyróżniającego.

za to ja jestem chyba charakterystyczny do bólu:P
                            • romy_sznajder Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 15:53
                              o tu jest ten skrot, z fotkami wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=464510
                              a tu wywiad, ciekawe co za madre rzeczy mowia:):
                              nooo tu Urbanska wyglada genialnie, nei wiem czym ja poprawiali, ale to poziom
                              urody swiatowej gwiazdy, taki typ francuski, lata 70-te...chociaz w istocie
                              uroda anonimowa, Uroda wazniejsza niz jej posiadaczka.
                              a Damiecki ma krawat www.polki.pl/viva,10003861.html jak muzyk
                              diskopolowy lub gitarzysta z lat 80-ych. czy ta moda wraca, ratunkuuuuu!
                              • romy_sznajder Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 15:54
                                > a tu wywiad, ciekawe co za madre rzeczy mowia:):

tu
                                www.polki.pl/viva_artykul,10008054.html
                                • romy_sznajder Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 16:03
                                  Ahaaaaaa, ja prosta dziewczyna nie skojarzylam, o co chodzi, a wywiad mi rozjasnil. Oni wystepowali w jakis programach - kotwicach, W "TzG" (nie dostrzeglam) i w "Jak oni spiewaja" (nie widzialam ani jednego odcinka).
                                  Czyli plebiscyt Vivy wpisal sie po prostu w pojedynek tych gigantycznych durnych widowisk. No to jasna sprawa, pozostaje dziekowac bogu i czytelnikowm Vivy, ze nie wygrala np. Skrzynecka i Ibisz.

OT>
                                  Mowi Urbanska: "Wszystko się zmieniło, kiedy trafiłam do teatru Buffo. Zobaczyłam tam wtedy tyle pięknych dziewczyn. Od niektórych nie mogłam oderwać wzroku. Pamiętam na przykład Anię Mamczur. Była tak piękna, prawie jak nieziemskie zjawisko."
                                  Pamietacie? U Manna i Materny czasem spiewala, piekna, rzeczywiscie.
                            • romcia.p Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 15:54
                              vivy nie oglądałam wczoraj więc nie wiem jak Nataszka wyglądała na żywo
                              kiedyś mi sie podobała z urody,ale ostatnio tak jakby zmężniała
                              na tym zdjeciu np. kojarzy mi sie z hasłem "kobiety na traktory"
                              muzyka.interia.pl/plotki/news/najpiekniejsza-urbanska/zdjecie/najpiekniejsza-natasza-urbanska-fot-marek-ulatowski,2334426
                              • romy_sznajder Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 15:55
                                troche styl Agaty Passent, tylko AP mniej korzysta ze slonca urokow:)
                                • aga_ata Re: Viva "Najskromniejsi" 19.02.08, 19:26
                                  Dokładnie :-D

Damięcki wygrał, bo tańczył. Urbańska wygrała.. bo po prostu, całokształt chyba.
                                  • aasiek Re: Viva "Najskromniejsi" 22.02.08, 08:46
                                    A ja tylko się pochwalę, że Damięckiego to już dawno wyantycypowałam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka