schizoo 29.02.08, 11:42 jestem przemek, mam tutaj parę wątków do rozmydlenia,pilnie potrzebuję dużą ilość mydła:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-takajedna Re: cześć ! 29.02.08, 11:44 czesc trollu Ja ci w tym nie pomoge Masz takich do rozmydlania Wymienilam kto jest w tym najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
e-takajedna Re: cześć ! 29.02.08, 12:02 Najczesciej mam racje Tylko sa osoby ktore boli moja racja i wysmiewaja mnie ale ja sie tym nie przejmuje. To oni wystawiaja sobie zla opinie ,nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: cześć ! 29.02.08, 12:04 e-takajedna napisała: > Najczesciej mam racje Tylko sa osoby ktore boli moja racja i wysmiewaja mnie > ale ja sie tym nie przejmuje. To oni wystawiaja sobie zla opinie ,nie ja Znaczy nadstawiasz 2 policzek. Wiele masz ich jeszcze?;) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: cześć ! 29.02.08, 12:18 e-takajedna napisała: > Najczesciej mam racje Tylko sa osoby ktore boli moja racja i wysmiewaja mnie > ale ja sie tym nie przejmuje. To oni wystawiaja sobie zla opinie ,nie ja znów masz rację,proszę uratuj to forum dla dobra nas wszystkich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: cześć ! 29.02.08, 12:22 schizoo napisał: > e-takajedna napisała: > > > Najczesciej mam racje Tylko sa osoby ktore boli moja racja i wysmiewaja > mnie > > ale ja sie tym nie przejmuje. To oni wystawiaja sobie zla opinie ,nie ja > > znów masz rację,proszę uratuj to forum dla dobra nas wszystkich:))) Sądzisz że to Milijon? Mesjasz? 44? Chuck Norris? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: cześć ! 29.02.08, 12:25 menk.a napisała: > Sądzisz że to Milijon? Mesjasz? 44? Chuck Norris? bardzo Cię proszę koleżanko nie rozmydlaj mi wątku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: cześć ! 29.02.08, 12:35 schizoo napisał: > menk.a napisała: > > Sądzisz że to Milijon? Mesjasz? 44? Chuck Norris? > > bardzo Cię proszę koleżanko nie rozmydlaj mi wątku:))) > Fakt. Należę do czołówki rozpylaczy wątków. :D Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: cześć ! 29.02.08, 12:42 normalnie przedszkole, czy może społeczność internetowa?! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: cześć ! 29.02.08, 12:44 bura.kocica napisała: > normalnie przedszkole, > czy może społeczność internetowa?! Społeczność to jakaś względnie zwarta grupa spojona jakimś celem czy celami. Tutaj tego brak. Sama zbieranina przypadków.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: cześć ! 29.02.08, 12:46 najciekawsza na tym forum jest naprawdę 17-latka! czasami tu zaglądam, ale zaczynam się bać, że i do mnie się dobierzecie,powyrywacie sierść lub cos takiego:( bo tu wojna panie, ratuj sie kto może Odpowiedz Link Zgłoś
17-latka Re: cześć ! 29.02.08, 14:09 bura.kocica napisała: > normalnie przedszkole, > czy może społeczność internetowa?! To do mnie ,ze niby ja to to przedszkole???buuuuu Hejjjj!! Odpowiedz Link Zgłoś
17-latka Re: cześć ! 29.02.08, 14:12 chcialam jeszcze dodac ze ma 18 lat!!Skonczone w lutym Juz czekam na dowod osob . Macie fajne nicki"schizoo,crimen i inne Ja musze sobie wymyśleć fajny nick Tylko pomyslow mi brak Ale moze poszperam w necie i cos znajde dla siebie Wesolego weekendu!!Ja jade z chlopakiem moim na Mazury!!!! Bedzie sie dzialo !!Mam Diane:) hahaha Heeejjjjjj paaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: cześć ! 29.02.08, 14:19 Nie wiem czy wiesz, ale od kłamstwa rośnie nos i moczy się łóżko w nocy :P Odpowiedz Link Zgłoś
17-latka Re: cześć ! 29.02.08, 14:23 ja mam krotki lekko zadarty nosek Mnie sie podoba moj nos .Ja nie klamie !!!!! Bluznisz i tyle jak to do mnie !!! Nie psuj mi humoru na wyjazd. He he i tak mi nie popsujesz. Masz chlopaka czy meza??? Szybko napisz bo musze juz isc!! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: cześć ! 29.02.08, 14:28 Pogrążasz się nadal i popłyniesz w odmęty, jeśli słaby pływak z ciebie. Leć i na druty uważaj. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
17-latka Re: cześć ! 29.02.08, 14:30 jestes!!Umiem swietnie plywac Plywam od malego dziecka Tatus chodzil ze mna na basen a teraz chodze sama Co z tym Twoim mezczyzna??? masz czy nie ?????? Uciekam bo sie zasiedzialam Heeeej buzka paaaaaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przemek wybacz: ostatni post tutaj 29.02.08, 14:34 Powtarzam: leć i uważaj na druty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
17-latka Re: przemek wybacz: ostatni post tutaj 29.02.08, 14:36 Przepraszam .Za wszystko co zle . Nigdy nie bede pisala pod Toba . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: przemek wybacz: ostatni post tutaj 29.02.08, 14:52 Zniszczyłaś bardzo ciekawy wątek- należy ci się podwójna chłosta 18 latko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
17-latka Re: cześć ! 29.02.08, 14:29 ile mam czekac?? co sobie myslisz ze ja mam czas???? nie mam . Lece juz ,baw sie dobrze !! Heeejjjjj paaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: cześć ! 29.02.08, 15:30 Ach gdyby tylko żył doktor Mengele... ile tu się mydlanego surowca marnuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: cześć ! 29.02.08, 23:32 !7-latka,zostan przy swoim nicku,bo juz ciebie sie tutaj zna.Jak zmienisz,kazdy bedzie sie zastanawial,kto ty jestes.I w sumie niekoniecznie nick najwazniejszy,tylko to co sie za nim kryje. Odpowiedz Link Zgłoś