Dodaj do ulubionych

JA SEM Z ZAKOPANEGO.......

IP: 195.117.237.* 30.12.01, 14:56
czolem,kluski pod stolem! zimno,snieg,gory zamglone,ale za to cafejka
internetowa jest .Zaraz opisze swoja cuuuudowna podroz we w gory:)
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 14:56
      cze zakało!!!!!!!!! jazda od kompa I NA NARTY!!!!!!!!

Gość portalu: samanta napisał(a):

> czolem,kluski pod stolem! zimno,snieg,gory zamglone,ale za to cafejka
      > internetowa jest .Zaraz opisze swoja cuuuudowna podroz we w gory:)

• maryjo2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:00
        Cichaj, Jasminka, niech Samanta nadaje...My tu wszystkie ciekawe relacji som, a
        gory nie nawieja :o))
    • karina_17 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:01
      pozdrawiam z Nowego Sącza - to niedaleko ,a równie pięknie :)
    • Gość: crimen Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: 195.117.237.* 30.12.01, 15:17
      Bestia pisze już pół godziny:)))
      • maryjo2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:20
        No nie gadaj - troche przez telefunken z nami konferowala :)). A szaliczek
        cieply to szanowny pan ma??? To gardziolko mnie niepokoi troche.
        • Gość: samanta Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: 195.117.237.* 30.12.01, 15:22
          Crimenowi przedwczoraj odebralo rozum,wczoraj glos a dzisiaj sluch..Ciekawe
          czym jutro nas zaskoczy:)
          • czort Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:25
            crimen dostal dzwoneczki krowie, coby siem nam nie zgubil!!!!
            ma isc potrzasajac dzwonkami!!!!!!!
            • Gość: mario2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:29
              a niech swoimi dzwonkami trzacha!
              • Gość: samanta Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: 195.117.237.* 30.12.01, 15:31
                zamarzly mu moze:)
              • Gość: maryjo2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:32
                A Mariowi stale to samo w glowie! A tu Crimen glos stracil, a nie klejnoty :o))
            • Gość: crimen Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: 195.117.237.* 30.12.01, 15:33
              Dzwoneczki były do przywołania dwu owieczek które od razu rozbiegły się po
              całych Krupówkach.Zamiast nich przybłąkał mi się cały obcy kierdel:)
              • Gość: mario2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:37
                do doj co sie da Crimenku!!! Na oscypkach zarobisz!!!! Owce ze Szczecine ponoc
                niedobre mleczko daja!
                • crimen Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:45
                  Wbrew pozorom te szczecinskie są miłe, choć nawet o tym nie wiedzą:)
                  • Gość: mario2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:46
                    ale slyszalem, ze wola doic niz byc dojone :o))
                    • samanta1 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:50
                      Wisz co Mario!Pieprzysz jak niezdrowa dupa!(powiedzonko mojej babci s.p.) Co Ty
                      za potwora mnie masz? Cuksik fajny chlop ino troche oblakany! sam to przyznal!:)
                      • Gość: mario2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:55
                        a Ty myslisz, ze normalny by sie za Ciebie wzial??? :o))
                        Wole jego od zubra francuskiego, chociaz nie ma tak szorstkiego jezora :o)))
                        • samanta1 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 16:02
                          mario??????????????? A skad Ty wiesz jaki jezor ma Crmen??? Czy Ty...???O
                          rany!!!! ;)
                          • Gość: mario2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 16:06
                            wiem- ale nie z autopsji :o))) Mam nadzieje, ze mi jutro opowiesz :o)))
                            • Gość: maryjo2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 16:12
                              Samcia-obłąkane chłopy są najlepsze. Mam takiego w domu to wiem :o))
                              • Gość: sw. mina Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.turboline.skynet.be 30.12.01, 23:07
                                dziouszki i crimen, ciesza sie zescie dojechali, bo jak widzialam wczoraj w
                                telewizorze ten sajgon na zakopiance to mi sie wlos na glowie zjezyl. chlejcie
                                ile wlezie, orgietkujcie sie i uzywajcie zycia! bedzie las nie bedzie was! wiec
                                nie ma se co zalowac:))))
                        • Gość: Bizon Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.abo.wanadoo.fr 30.12.01, 23:27
                          Gość portalu: mario2 napisał(a):

> a Ty myslisz, ze normalny by sie za Ciebie wzial??? :o))
                          > Wole jego od zubra francuskiego, chociaz nie ma tak szorstkiego jezora :o)))

Wolisz ? Twoje prawo, Mario ale przyznam, ze nie bylo mi najmilej, kiedy to
                          przeczytalem. Nie musiales az TAK tego afiszowac............
                          • Gość: leziox Re: górska klika degeneratów IP: *.arcor-ip.net 30.12.01, 23:41
                            Z tego żeście babole dojechały szcześliwie,ciesze sie razem z Przeciwczołgową,
                            tyle że nieco później.Powiedzcie mi,czy te komunikaty telewizyjno prasowe o
                            tym,że jakiś chory psychicznie osobnik,z kalesonami na głowie,kurtką narciarską
                            na nogach i dzwonem Zygmunta u szyi skakał z Giewontu,wrzeszcząc,że leci po
                            gorzałe,to mają coś z wami wspólnego,czy jest to czysty przypadek?
                            W każdym razie uganianie sie za owieczkami daje rezultaty,ktoś w waszej grupie
                            rozkochał,jak słyszałem w sobie nie jedną owieczke,nie dwie,ale zaraz całe
                            stado.A gaździnie kto dogodzi,jeszcze kobita pretensje mieć byndzie i do harców
                            owieczek wiecej nie wypożyczy,tak co zadbajta o otoczenie.
                            Na przykładzie pewnego obywatela znanego wam można przy okazji prześledzić
                            szybko postępującą degrengoladę ludzi zadających sie z diabłami i cyrulikami
                            skalpelowymi szczecińskimi.I kto teraz powie,że net na zdrowie nie szkodzi?
                            Ale dobrej zabawy życze i z okrzykiem:
                            Haaaaaaaaaaaaallllllllooooo!-żegnam sie skrycie,bo właśnie zaczeła lawina
                            schodzić.Papatki,zwyrodnialcy.
                            • Gość: Bizon Re: górska klika degeneratów IP: *.abo.wanadoo.fr 30.12.01, 23:53
                              i ja Was pozdrawiam, Kochani, przypominajac, ze niezdrowo jest zjezdzac na
                              golej dupie po Goryczkowej, bo to, zescie portki ostatnie sprzedali na gorzale
                              to rzecz pewna. Podlozta se, ludzikowie butelcyne pusto pod posladki i hajda
                              nartostrado do Kuznic ! Czego zyczy Wam z calego serca - ja.
                              • Gość: mina Re: górska klika degeneratów IP: *.turboline.skynet.be 31.12.01, 00:00
                                kurna, kiedys w tatrach - tych po wtedy jeszcze czechoslowackiej stronie -
                                minusia i jeszcze paru cwaniaczkow stwierdzilo, ze wystarczajaco nameczylismy
                                sie zapierdalajac w gore, zeby jeszcze teraz meczyc sie w dol. byl czerwiec,
                                my, banda kretynow, mielismy na sobie wszyscy jak jeden maz krotkie gatki, a
                                sniegu bylo po uda. w chuj - powiedzial nasz przywodca zwany michaelem i zdjal
                                z siebie kurteczke, po czym zjechal tych iles tam metrow w dol na dupie. za nim
                                drugi, kolejny, nastepna. minusia jako cykor na koncu oczywiscie. no i jak juz
                                zaczelam zjezdzac, to oczywiscie wjebalam w jakis pierdolony kamien,
                                trajektoria mie sie zaburzyla, i zaliczylam jazde we wszystkich mozliwych
                                pozycjach. wyciagali mnie ze sniegu za odnoza dolne, bo leb byl w sniegu, a
                                cala minusia zakonczyla lot wertykalnie.
                                • Gość: Bizon Re: górska klika degeneratów IP: *.abo.wanadoo.fr 31.12.01, 00:15
                                  Brawo Mina za Twe opowiesci dziwnej tresci ! Moja trajektoria jest prosta- DO
                                  LODOWKI ! Ja musze spac a Ty takie ciekawe michalki opowiadasz ! Kiedy wylowie
                                  Cie z Sekwany ?
                                  • mina.mina Re: górska klika degeneratów 31.12.01, 00:34
                                    ty kurna, ale mnie maz samej na weekend do ciebie nie pusci! wez ty przyjedz do
                                    nas najpierw, co?
                                    • samanta1 Re: górska klika degeneratów 31.12.01, 17:18
                                      A ja caluje Was wszystkich ale jezory bede wybierac wedle swojego gustu!!!!Juz
                                      ja wiem,ktory mnie sie jezor podoba
    • Gość: czort Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: 195.117.237.* 31.12.01, 17:14
      ZA POZDROWIENIA I ZYCZENIA ZYCZLIWE DZIEKUJEMY WSZYSTKIM, JA MAZ SAMANTY,
      OSWIADCZAM UROCZYSCIE, ZW ROZPIJAM JOM ILE MOGE!!!
      wcale nie krzyczem, ino kapsloka uzywszy nie wiadomo po co!!!!!
      i niech wam bedzie to, co tylko chcecie!!!
      • o+o-o Re: JA SEM Z ...... 31.12.01, 17:21
        ...kieliszeczkiem oszronionym.
        Wam rowniez zycze i pic bede zdrowie WSZYSTKICH !!!

o:)
        • mario2 Re: JA SEM Z ...... 31.12.01, 18:28
          nie pij! i tak juz najebany jestes!
          • Gość: leziox Re: Nowy roczek IP: *.arcor-ip.net 31.12.01, 23:48
            Kochani wszystkiego dobrego w tym zaraz nowym roczku,bawcie sie dobrze, o 12-ej
            spelnie uroczyście toast za wasze potepione dusze no i bede wam zyczył
            wszystkiego dobrego-papatki mordki!!!!
            • Gość: maryjo2 Re: Nowy roczek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 23:50
              No to szczesliwego wszystkim!! Chlup w ten głupi dziób!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka