Gość: samanta IP: 195.117.237.* 30.12.01, 14:56 czolem,kluski pod stolem! zimno,snieg,gory zamglone,ale za to cafejka internetowa jest .Zaraz opisze swoja cuuuudowna podroz we w gory:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 14:56 cze zakało!!!!!!!!! jazda od kompa I NA NARTY!!!!!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > czolem,kluski pod stolem! zimno,snieg,gory zamglone,ale za to cafejka > internetowa jest .Zaraz opisze swoja cuuuudowna podroz we w gory:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:00 Cichaj, Jasminka, niech Samanta nadaje...My tu wszystkie ciekawe relacji som, a gory nie nawieja :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:01 pozdrawiam z Nowego Sącza - to niedaleko ,a równie pięknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: 195.117.237.* 30.12.01, 15:17 Bestia pisze już pół godziny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:20 No nie gadaj - troche przez telefunken z nami konferowala :)). A szaliczek cieply to szanowny pan ma??? To gardziolko mnie niepokoi troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: 195.117.237.* 30.12.01, 15:22 Crimenowi przedwczoraj odebralo rozum,wczoraj glos a dzisiaj sluch..Ciekawe czym jutro nas zaskoczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:25 crimen dostal dzwoneczki krowie, coby siem nam nie zgubil!!!! ma isc potrzasajac dzwonkami!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:29 a niech swoimi dzwonkami trzacha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: 195.117.237.* 30.12.01, 15:31 zamarzly mu moze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:32 A Mariowi stale to samo w glowie! A tu Crimen glos stracil, a nie klejnoty :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: 195.117.237.* 30.12.01, 15:33 Dzwoneczki były do przywołania dwu owieczek które od razu rozbiegły się po całych Krupówkach.Zamiast nich przybłąkał mi się cały obcy kierdel:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:37 do doj co sie da Crimenku!!! Na oscypkach zarobisz!!!! Owce ze Szczecine ponoc niedobre mleczko daja! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:45 Wbrew pozorom te szczecinskie są miłe, choć nawet o tym nie wiedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:46 ale slyszalem, ze wola doic niz byc dojone :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 15:50 Wisz co Mario!Pieprzysz jak niezdrowa dupa!(powiedzonko mojej babci s.p.) Co Ty za potwora mnie masz? Cuksik fajny chlop ino troche oblakany! sam to przyznal!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:55 a Ty myslisz, ze normalny by sie za Ciebie wzial??? :o)) Wole jego od zubra francuskiego, chociaz nie ma tak szorstkiego jezora :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... 30.12.01, 16:02 mario??????????????? A skad Ty wiesz jaki jezor ma Crmen??? Czy Ty...???O rany!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 16:06 wiem- ale nie z autopsji :o))) Mam nadzieje, ze mi jutro opowiesz :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 16:12 Samcia-obłąkane chłopy są najlepsze. Mam takiego w domu to wiem :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw. mina Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.turboline.skynet.be 30.12.01, 23:07 dziouszki i crimen, ciesza sie zescie dojechali, bo jak widzialam wczoraj w telewizorze ten sajgon na zakopiance to mi sie wlos na glowie zjezyl. chlejcie ile wlezie, orgietkujcie sie i uzywajcie zycia! bedzie las nie bedzie was! wiec nie ma se co zalowac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: *.abo.wanadoo.fr 30.12.01, 23:27 Gość portalu: mario2 napisał(a): > a Ty myslisz, ze normalny by sie za Ciebie wzial??? :o)) > Wole jego od zubra francuskiego, chociaz nie ma tak szorstkiego jezora :o))) Wolisz ? Twoje prawo, Mario ale przyznam, ze nie bylo mi najmilej, kiedy to przeczytalem. Nie musiales az TAK tego afiszowac............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: górska klika degeneratów IP: *.arcor-ip.net 30.12.01, 23:41 Z tego żeście babole dojechały szcześliwie,ciesze sie razem z Przeciwczołgową, tyle że nieco później.Powiedzcie mi,czy te komunikaty telewizyjno prasowe o tym,że jakiś chory psychicznie osobnik,z kalesonami na głowie,kurtką narciarską na nogach i dzwonem Zygmunta u szyi skakał z Giewontu,wrzeszcząc,że leci po gorzałe,to mają coś z wami wspólnego,czy jest to czysty przypadek? W każdym razie uganianie sie za owieczkami daje rezultaty,ktoś w waszej grupie rozkochał,jak słyszałem w sobie nie jedną owieczke,nie dwie,ale zaraz całe stado.A gaździnie kto dogodzi,jeszcze kobita pretensje mieć byndzie i do harców owieczek wiecej nie wypożyczy,tak co zadbajta o otoczenie. Na przykładzie pewnego obywatela znanego wam można przy okazji prześledzić szybko postępującą degrengoladę ludzi zadających sie z diabłami i cyrulikami skalpelowymi szczecińskimi.I kto teraz powie,że net na zdrowie nie szkodzi? Ale dobrej zabawy życze i z okrzykiem: Haaaaaaaaaaaaallllllllooooo!-żegnam sie skrycie,bo właśnie zaczeła lawina schodzić.Papatki,zwyrodnialcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: górska klika degeneratów IP: *.abo.wanadoo.fr 30.12.01, 23:53 i ja Was pozdrawiam, Kochani, przypominajac, ze niezdrowo jest zjezdzac na golej dupie po Goryczkowej, bo to, zescie portki ostatnie sprzedali na gorzale to rzecz pewna. Podlozta se, ludzikowie butelcyne pusto pod posladki i hajda nartostrado do Kuznic ! Czego zyczy Wam z calego serca - ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: górska klika degeneratów IP: *.turboline.skynet.be 31.12.01, 00:00 kurna, kiedys w tatrach - tych po wtedy jeszcze czechoslowackiej stronie - minusia i jeszcze paru cwaniaczkow stwierdzilo, ze wystarczajaco nameczylismy sie zapierdalajac w gore, zeby jeszcze teraz meczyc sie w dol. byl czerwiec, my, banda kretynow, mielismy na sobie wszyscy jak jeden maz krotkie gatki, a sniegu bylo po uda. w chuj - powiedzial nasz przywodca zwany michaelem i zdjal z siebie kurteczke, po czym zjechal tych iles tam metrow w dol na dupie. za nim drugi, kolejny, nastepna. minusia jako cykor na koncu oczywiscie. no i jak juz zaczelam zjezdzac, to oczywiscie wjebalam w jakis pierdolony kamien, trajektoria mie sie zaburzyla, i zaliczylam jazde we wszystkich mozliwych pozycjach. wyciagali mnie ze sniegu za odnoza dolne, bo leb byl w sniegu, a cala minusia zakonczyla lot wertykalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: górska klika degeneratów IP: *.abo.wanadoo.fr 31.12.01, 00:15 Brawo Mina za Twe opowiesci dziwnej tresci ! Moja trajektoria jest prosta- DO LODOWKI ! Ja musze spac a Ty takie ciekawe michalki opowiadasz ! Kiedy wylowie Cie z Sekwany ? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: górska klika degeneratów 31.12.01, 00:34 ty kurna, ale mnie maz samej na weekend do ciebie nie pusci! wez ty przyjedz do nas najpierw, co? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: górska klika degeneratów 31.12.01, 17:18 A ja caluje Was wszystkich ale jezory bede wybierac wedle swojego gustu!!!!Juz ja wiem,ktory mnie sie jezor podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: JA SEM Z ZAKOPANEGO....... IP: 195.117.237.* 31.12.01, 17:14 ZA POZDROWIENIA I ZYCZENIA ZYCZLIWE DZIEKUJEMY WSZYSTKIM, JA MAZ SAMANTY, OSWIADCZAM UROCZYSCIE, ZW ROZPIJAM JOM ILE MOGE!!! wcale nie krzyczem, ino kapsloka uzywszy nie wiadomo po co!!!!! i niech wam bedzie to, co tylko chcecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: JA SEM Z ...... 31.12.01, 17:21 ...kieliszeczkiem oszronionym. Wam rowniez zycze i pic bede zdrowie WSZYSTKICH !!! o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Nowy roczek IP: *.arcor-ip.net 31.12.01, 23:48 Kochani wszystkiego dobrego w tym zaraz nowym roczku,bawcie sie dobrze, o 12-ej spelnie uroczyście toast za wasze potepione dusze no i bede wam zyczył wszystkiego dobrego-papatki mordki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Nowy roczek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 23:50 No to szczesliwego wszystkim!! Chlup w ten głupi dziób! Odpowiedz Link Zgłoś