4sta15 01.03.08, 16:15 Foremki i Foremy :-) marzec w końcu przyszedł (ależ dłuuugi był ten luty :-)), kartka w kalendarzu przełożona, najwyższa pora by się... zagęsić*. Co Wy na to? *czyt. zagęścić w Gęsi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brudny.ucek Re: Warszawa- marcowe spotkanie 01.03.08, 20:45 W tej Zielonej?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 01.03.08, 21:20 Tak jest!:) Ta sama niezmiennie od lat Zieloniutka, jak na dziką gęś przystało:D Mam nadzieję, że przybędziesz, Łucja:)) Karla, dzięki za pamięć:)) Pozdróweczka, owad miodopędny:) Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: Warszawa- marcowe spotkanie 01.03.08, 21:49 no ba no masz! pewnie, że przybędę! :-) tylko proponuję odczekać syfilis pogodowy, ktory ma być w tym tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 To co w końcu? 04.03.08, 10:41 Co z tym spotkaniem, robimy? Jutro, czy np. za tydzień (albo w czwartek)? W Gęsi, czy czekamy, aż BSy wynajdą jakiś inny lokal? Jaka decyzja? :-) Miłego dnia wsiem! Odpowiedz Link Zgłoś
cruk termin? 01.03.08, 22:46 a jaki termin? 5/6.03.? bo to zwykle byl pierwsza sroda/czwartek miesiaca.. Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: termin? 01.03.08, 22:58 Mnie bardziej pasuje środa, ale to jest chyba dzień spotkań BS, wiec nie wiem co na to suzukowa brać... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: termin? 02.03.08, 08:51 Uuuuuu! Szkoda. Wpadłabym Was poznać (bo na Forum jestem od niedawna), ale nie zdążę odebrać motoru... Chyba, że dopuszczacie dwa dodatkowe koła... Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 W 4-kólkach też wskazane:)) 02.03.08, 20:06 riders123 napisała: > Uuuuuu! Szkoda. Wpadłabym Was poznać (bo na Forum jestem od > niedawna), ale nie zdążę odebrać motoru... Chyba, że dopuszczacie > dwa dodatkowe koła... > Pozdrawiam, Aga Absolutnie dopuszczalne są 4-kółki, zwłaszcza, że pogoda( jak zauważyła Łucja) nie rozpieszcza nas:))Tak więc Aga, pakuj się do autka i dołączaj:D Ja też jeszcze na czterech;D Owad miodopędny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Czyli środa?? 02.03.08, 21:01 Czyli środa 05.03.? Jakoś w okolicach 19.00-20.00? Kama, może przekaż BeeSkom, że jest taki pomysł... :-) Btw, macie rezerwację, czy trzeba zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Warszawa- marcowe spotkanie 02.03.08, 14:37 wiecie co mysle, że bracia i siostry z BS nie będa mieli nic przeciwko temu zebyśmy spotkały sie w środe w gęsi :))) Karola Odpowiedz Link Zgłoś
e_m_i_l Re: Warszawa- marcowe spotkanie 02.03.08, 23:53 > wiecie co mysle, że bracia i siostry z BS nie będa mieli nic > przeciwko temu zebyśmy spotkały sie w środe w gęsi :))) ja tez mysle ze siostry a przede wszystkim bracia z BS nie beda mieli nic przeciwko :] (kiedys mieli?) tym bardziej ze juz sie nie spotykaja w gesi.. :/ (moze "na okolicznosc" sie najblizsza srode wroci do gesi jesli jest taka wola ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 02.03.08, 22:01 Bardzo się cieszę, że Was poznam!! Do zobaczenia!!! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 03.03.08, 10:56 mnie prawdopodobnie nie będzie w środę (przygotowuję się na wyprawę wysokogórską - Gięwąt itp. :) ale napewno BS z miłom chenciom w Waszym towarzystwie wypije piwko/colę :) jest tylko jedna sprawa - BS szuka innej knajpy na przyszłość, bo gęś okazuje się bardzo zapominalska (nawet po zarezerwowaniu stolika, nagminnie trzeba po przyjściu walczyć o miejsce...) --- Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 03.03.08, 19:18 choc czasem wolnym akurat w najmniejszej mierze nie dysponuje...to bardzo bym chciala wpasc chociaz na troszke i w koncu pogadac...bo ostatni raz na spotkaniu bylam chyba w pazdzierniku....lub listopadzie///nawet nie wiem bo tak dawno...wiec moze uda sie...wiec do zobaczenia w razie czego.MEgi Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 03.03.08, 21:58 Podobnie jak megi847 mam nadzieję dotrzeć w końcu na spotkanie bo tylko jak na razie raz mi się udało.Do zobaczenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Warszawa- marcowe spotkanie 03.03.08, 22:20 ha ha ha BS szuka nowego miejsca... lepiej powiedz co zrobiliście, że was juz tam nie chca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 04.03.08, 11:00 dziewczyny, jest prośba tylko żebyście zarezerwowały stolik lub dwa, bo osoba która wcześniej rezerwowała dla BS, ma chwilowy uraz w rezerwowaniu ;) czyli my byśmy się dołączyli do Was jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 04.03.08, 14:47 Jest problem, Ges chce 20 zł od osoby za rezerwacje. Chyba ich olejemy. Jakieś pomysły na inną knajpę? Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Warszawa- marcowe spotkanie 04.03.08, 15:05 20 zł od osoby?? A niby za co oni chcą brać?? Za kartkę papieru z napisem "rezerwacja"? Kurcze, rezerwowałam kilka razy tam salkę i nigdy nie było problemów... ale zawsze dzwoniłam tego samego dnia co spotkanie, z samego rana. Co prawda nie będzie mnie z Wami, Kochani, ale aż mi ciśnienie skoczyło, jak przeczytałam, co ta Gęś robi. My tu im tyle kasy zostawialiśmy, a oni tak nas traktują??? Hmmm... Nie chcę nic sugerować, ale może warto byłoby przesieść się w jakieś bardziej przyjazne motocyklistom miejsce... i dawać zarabiać motonitom, a nie tym, którzy chcą brać dużą kasę za rezerwacje. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 04.03.08, 16:13 mną też "tąpneło" jak usłyszałam 20 zł od osoby, bo jak pan powiedział mi przez telefon: " żeby zagwarantować sobie minimalny rachunek na stolik", czyli przy rezerwacji na 20 osób, chciał żeby mu dzisiaj wpłacić zaliczkę 400 zł... i że jak wpłacę to rezerwacja będzie pewna, a nie że zarezerwujeny a potem nikt nie przyjdzie ... Jakieś szybkie pomysły na fajne miejsce do spotkania ? może gdzieś bliżej centrum ;) żeby było sprawiedliwiej dla osób zza Wisły ;) P.S. a może to miejsce gdzie było spotkanie po MotoExpo ? duże stoliki, dużo miejsca, jedzonko, piwo itp. itd. .... Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 04.03.08, 16:36 Pszczoła zaproponowała Migawke na Nowogrodzkiej www.restauracjamigawka.pl/kontakt.html albo Cafe66 cafe66.com.pl/index.php?go=kontakt. W Migawce nic nie mówli o zaliczce. Do 66 nie moge sie dodzwonić... Osada też była ok. Nawet Państwo Kelnerstwo mnie nie zraziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Warszawa- marcowe spotkanie 04.03.08, 18:41 Nie zapominajcie też, że istnieje Pub 2oo na Tunelowej 2, w którym odbyło się jedno z pierwszych MiDowych spotkań w stolicy :) Do dziś pamiętam te herbatki za 2 zł i piwo w cenach studencko-toruńskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 04.03.08, 19:01 2oo sa fajne (szczegolnie pod wzgledem ceny:-)) tylko daleko:( jak ktos nie jest zmotoryzowany, to dojazd jest hmmm.. kiepawy;-) moze na to najblizsze spotkanie - skoro pogoda jeszcze nie motocyklowa - to wybierzemy cos blizej cywilizacji? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Warszawa- marcowe spotkanie w MIGAWCE 04.03.08, 20:23 Ok. Zrobiłam rezerwacje w MIGAWCE (ul. Nowogrodzka 22, obok hotelu „Novotel”). Jutro (środa)od 19.00. Z tego co wiem, mamy stolik na górze, ale nigdy tam nie byłam, więc jakby co, to będzie na pszczołę :-))) Hasło: MiD Cruk, nie bedziesz i kropka, czy raczej nie będziesz, ale jednak postarasz się być? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Warszawa- marcowe spotkanie 04.03.08, 18:39 przesadzili troszkę w Gęsi jak nie chcą abyśmy przychodzili to nie... znajdziemy inny lokal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 05.03.08, 09:41 he he ! lepiej nie mogłyście trafić - kiedyś BS miało spotkania w Migawce - nawet Rostwora zdjęcia z nami i naszymi moto tam na ścianach wisiały :) miejsce ok , zamiast metra spod migawki rozjeżdzają się autobusy i tramwaje na wszystkie strony Wawy i całej Polszy :) a co najważniejsze jest tam spokojny, cichy nastrój i nie jest najarane ;) a gęsi prędko moja noga nie stanie ;) - Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Gęś potwierdziła mi dzisiaj rezerwację ;) 05.03.08, 10:37 ... wczoraj rezerwowałam telefonicznie i jednocześnie wysłałam maila ( z firmowego maila, więc może to wyglądało "poważniej", a firma ogólnie znana w Polsce ;) ) Telefonicznie usłyszałam o koniecznej wpłacie zaliczki, powiedziałam, że wysłałam jeszcze maila, ale pan stwierdził, że na maila już nie będą mi odpisywać, bo ... zaliczka i już ... a przed chwilą dostałam odpowiedź na mojego maila " Potwierdzam rezerwację" .. ha ha ha - trochę późno .... jak rozumiem nie zmieniamy miejsca spotkania, ale odpiszę, że dziękuję za rezerwację, bo zostałam zniechęcona koniecznością wpłaty zaliczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Gęś potwierdziła mi dzisiaj rezerwację ;) 05.03.08, 11:07 Świetnie. Pełny profesjonalizm. Podziękuj im i nie omieszkaj napomknąć o tym jak się zachowują... Klient nasz pan... Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Warszawa- marcowe spotkanie 05.03.08, 11:01 Prawie po dwoch miesiacach nieobecnosci na forum w koncu udalo mi sie tu zajrzec i prosze prosze bedzie spotkanko :)) czyli ta Migawka juz jest pewna? Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: Warszawa- marcowe spotkanie 05.03.08, 12:22 ja niestety dziś nie przybędę. do końca marca jestem wyłączona ze spotkań ze względu na prace :-( Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 05.03.08, 15:44 superancko....wiec postaram sie tez przybyc...cholerka ale to juz za niecale 4h....uuu moze bede troche spoźniona...do zobaczonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: Warszawa- marcowe spotkanie 05.03.08, 16:46 Wariatki wy moje kochane :-), własnie zeszłam z dyżuru.. było ciężko.. musze się skimać kilka godzin, bo inaczej wam strasznej wiochy narobię ;-) istnieje szansa, ze nie podniosę powieki do jutra... ale jak tylko podniose, to ofc zaraz przyjeżdżam! dobranoc i dozo łuc Odpowiedz Link Zgłoś
kachaad Re: Warszawa- marcowe spotkanie 05.03.08, 18:08 Czesc Dziewczyny, ja tez niestety nie przyjde - mam zapalenie oskrzeli i nawet do pracy mi zakazano przychodzic :))) milego wieczora Wam zycze. pzdr k. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 06.03.08, 09:32 Piękne dzięki za spotkanko:D Było, jak zwykle,przesympatycznie:)) Hehe...nawet ktoś tańczył..czy mi się tylko zdawało?:D:D Cudnie zobaczyć buźki, dawno niewidziane:)) Łucja - oczka wyspane?:)), Kasia (kachaad)- życzę Ci wiele zdrówka!, Kinderek, Jean_nie, Mariolka z Jerzym ,Kasienka (jossik) i reszta rebiaty- mam nadzieję, że wszyscy zjawicie się na forumowe,wielkanocne jajeczko?:)) Marzenka z HAssanem - wznieśliśmy toast za Wasze zdrowie:D Prosimy o przepis na nalewkę! Była pyszna:)) Bractwo Suzuki, jesteście super - tak na marginesie:p:D:D Sciskam, bzyyyk:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 06.03.08, 14:15 Jajeczko oczywiście, kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 06.03.08, 18:25 WItam,,,no tak wypada ze to Jajeczko juz niebawem...wiec doslownie za 2tygodnie znów sie widzimy...znaczy w środe..bo tak wstępnie ustaliłyśmy...czyli to wypada chyba 19marca...tak zeby przed Wielkim Czwartkiem sie wyrobic...rany...dopiero co Mikołaje sie kupowało...pozniej pączkami obżerało a teraz juz jajeczkami dzielic sie bedziemy.......jak tez czas zapier.....ups... a propo wczorajszego spotkania...to ja tez bardzo dziekuje za miłe powitanie i usmiech na Waszych twarzach...kurcze jak ja lubie takich zyczliwych ludzi....zresztą kto nie... a propo 2...kto był właścicielem tego wspaniałego trunku?który ....musze sie przyznac....prawie sama opędzlowałam do końca....bo tak mi smakował ze hej!!!!!gratuluje ...wyborny likierek..... mam nadzieje ze nastepnym razem spotkamy sie w wiekszym gronie.Dp zobaczenia wkrótce.Pozdrawiam Megi Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 06.03.08, 20:55 Nie wyrobiłam się!!! Tak bardzo chciałam Was poznać, ale wszystko się na mnie "uwzięło" i dopiero po 22.00 byłam luźna... Mam nadzieję, że bawiliście się super, a ja dołączę przy najbliższej okazji!!! Pozdróweczka, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 06.03.08, 21:26 Spotkanko było super i bardzo mi było miło poznać nowe osoby m.in. Agę ( Porzeczkę ) i Kasię, które były do końca spotkanka:) Dzięki temu, że dzisiaj mam urlop mogłam zostać do późna i wspierać Megi, żeby likierek, który, jako swoją nagrodę z aukcji na rzecz schroniska przyniosła Pszczółka, się nie zmarnował ;) Marzena (Hlm) - likierek pyszny ! Został rozdzielony sprawiedliwie, BS też spróbował :) Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 06.03.08, 22:10 Sprawiedliwie ?? Megi wszystko wypiła i nie dąła sobie zabrać butelki :-))). Było bardzo fajnie aż zasiedziałam się do późna i dobrze było was zobaczyć wszystkich. Podobało mi się że była taka duża grupa szczególnie wzmocniona przez BS ;-). Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na "jajeczku" czy jakkolwiek to się będzie nazywało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
badboy1001 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 06.03.08, 22:39 Cześć dziewczyny (co do Qgel'a nie jestem pewien :-) ) jako kolejny podglądacz z waszego ukochanego BS chciałem Was powitać i pochwalić przy okazji... Oj milutko z Wami było. Normalnie równe chłopy z Was :-)i wreszcie było na co popatrzec a nie jak zwykle tylko na te łyse glace :-) Coś wspominacie o jajeczku... Czy i tym razem dostąpimy zaszczytu towarzyszenia Wam? P.S. Mamy przyjść z jajkami czy bez? :-) Darek-Gixer (taki brodaty okularnik...) Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 07.03.08, 00:13 Super spotkanko. Dziękuję wsiem za miły wieczór. Niech żałują ci, co nie byli :-)) Do następnego... Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Warszawa- marcowe spotkanie 07.03.08, 01:25 Dziewczyny (i BSowi podglądacze), cieszę się, że integracja przebiega pomyślnie :) Oby tak dalej! Mam nadzieję, ze na jajeczku (tudzież czymś, co będzie w kwietniu) może będę... tylko ta środa... gdyby kiedyś w czwartek było spotkanko, to może łatwiej byłoby się urwać z Torunia ;) Nie mówiąc już o piątku czy sobocie ;) Ach, ale Wam tego likierku zazdroszę :D Oj, Megi, nieładnie tak się z butlą zaszywać i samemu opylać ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Warszawa- marcowe spotkanie 07.03.08, 12:43 Ja tez bardzo dziekuje.. Nawet stoly nam sie jakos udalo dopasowac by integracja lepiej przebiegala ;) Jak fajnie, ze najblizsze spotkanko juz wkrotce :)) Chorowitkom-duzo zdrowka zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 07.03.08, 17:59 oj dziewczyny.....uwzięłyście sie na mnie....???:):):) to wcale nie miało tak wyglądać...teraz ktoś pomyśli sobie ze taka samolubna jestem i jakas pijaczka...? hmhmh...no przyznaje ze kazdy sprobował ..ale jak widzialam ,ze później butelka samotnie stała bezużyteczna to pomyślałam ze sie nią zaopiekuje....:):):) sama starałam sie nie polewać sobie...miałam kompanke tez na ostatniego kieliszka....hehehehe.... Chętnie podelektowałabym sie jeszcze...Moze ja kiedyś coś "smakowitego" przyniose...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 07.03.08, 19:12 hehe ... :) likierek był rozdzielony sprawiedliwie - pierwsza kolejka na pewno. Pan Barman bez problemu ( po miłej prośbie ) przyniósł nam małe kieliszeczki. Potem likierek dostali ci co się upomnieli albo pilnowali butelki ;). Temat "Jajeczka" był już wspomniany na spotkaniu i jak już wspomniała Megi wypada blisko - za ok. 2 tygodnie - 19.03 ( środa ). Potem to już Wielki Czwartek i Wielki Piątek ... Joss - może Ci się uda przyjechać ? :) Mikołajki były wspólne, tłusty czwartek też, to i miło będzie wspólnie z BS podzielić się jajeczkiem. Tym bardziej, że na nasze forum oprócz Qgla i Emila ( z męskiej części BS ) zagląda już kolejny kolega - Darek Gixer :) Pozdrawiam "kompanka od 2 ostatnich kieliszków" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laryska Re: Warszawa- marcowe spotkanie 09.03.08, 17:15 ojej, ja tez chetnie bym Was w koncu poznala... Jezeli moge, to chetnie dolacze do kolejnego spotkania w Warszawie. Tylko Lonię musze zostawic z tatusiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 10.03.08, 13:40 na prośbe Pszczólki i pewnie innych dziewczyn również....postaramy sie przesunąc "dzien jajeczkowania" :):):)heheheh ze srody na czwartek...(choc prawde mówiąc może juz mnie nie być w Wawie w ten wieczór czwartkowy) ale narazie wstępnie z tego co słyszałam -wiecej osób by mogło dotrzeć.taaak??? skladajcie dziewczyny swoje propozycje ,czy rzeczywiscie wiecej nas moze w czwartek przybyc? z jednej strony to juz Wielki Czwartek....(Ostatnia Wieczerza///:) ) zalezy jaką kto wage do tych spraw przykłada...) no nie wiem...wiec określcie sie prosze czy pozostaje Sroda 19.03 czy Czwartek 20-go???? pozdrawiam..Megi Odpowiedz Link Zgłoś
elka_77 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 10.03.08, 15:55 Megi, ja dostosuję się do większosci. Odpowiedz Link Zgłoś
badboy1001 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 10.03.08, 17:26 zaciszanka30 napisała: > Mikołajki były wspólne, tłusty czwartek też, to i miło będzie > wspólnie z BS podzielić się jajeczkiem. Tym bardziej, że na nasze > forum oprócz Qgla i Emila ( z męskiej części BS ) zagląda już > kolejny kolega - Darek Gixer :) Skoro już zostałem wywołany do tablicy :-) to pozwolę sobie poczynić podejrzenie, że, z pewnością, nie tylko my trzej tu zaglądamy... a z pewnością podziwiamy Was wszyscy :-) Tak więc niech któraś z Was (odpowiedzialna za kontakty z BS) zaproponuje wspólne spotkanie przedświąteczne. Myślę, że BS przyłączy się z ochotą. Darek_Gixer Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Warszawa- marcowe spotkanie 10.03.08, 21:57 ...i ja też za czwartkiem jestem :D Btw Może nowy watek by się przydał? Odpowiedz Link Zgłoś
badboy1001 Re: Warszawa- marcowe spotkanie 11.03.08, 00:19 josss napisała: > ...i ja też za czwartkiem jestem :D > Kasiu, Ty jesteś i tu i tam. Może rzucisz propozycję Studiemu a ja swoją drogą poprę ją na środowym spotkaniu..? Odpowiedz Link Zgłoś