konradbryw 27.08.03, 08:14 Dziś ja. Oraz kawka nr 2. ;> I już zdąrzyłem parę rzeczy w pracy załatwić. :D K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Patrzcie, patrzcie... 27.08.03, 08:18 ... jak się toto szybko uczy :-PPP > Dziś ja. Oraz kawka nr 2. ;> Ja mogłam być, ale nie chcialam biec :-P > I już zdąrzyłem parę rzeczy w pracy załatwić. :D Ja też. Wycyganiłam od Eli rurkę orzechową :-D Mniam? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Patrzcie, patrzcie... 27.08.03, 08:25 the_kami napisała: > ... jak się toto szybko uczy :-PPP Pojętny jestem, prawda? ;> > Ja mogłam być, ale nie chcialam biec :-P Och tam, żadne biegi. Nawet śniadanie w domu zjadłem. Tzn. jogurt z muesli. > Ja też. Wycyganiłam od Eli rurkę orzechową Miałem na myśli bardziej zawodowe sprawy. :P Za jedzeniem się później rozejrzę. K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Patrzcie, patrzcie... 27.08.03, 08:28 > ... jak się toto szybko uczy :-PPP Dzięki Kamisiu!! Przypomniałaś mi o kuponie totka na dzisiaj. > Ja też. Wycyganiłam od Eli rurkę orzechową :-D Mniam? No to faktycznie - o kurde, sukces zawodowy :-P Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Patrzcie, patrzcie... 27.08.03, 09:20 the_dzidka napisała: > Dzięki Kamisiu!! Przypomniałaś mi o kuponie totka na dzisiaj. Ależ najuprzejmiej proszę :-D > No to faktycznie - o kurde, sukces zawodowy :-P Lepszy taki, niż żaden :-D > Smacznego. Dzięki, dobra była ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 08:26 Jestem tu od 7:55, ale co tam. Celowo nie zaczynałam pierwsza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 08:29 the_dzidka napisała: > Jestem tu od 7:55, ale co tam. To się naprawdę nie ma czym chwalić. Ja codziennie w pracy jestem jakoś 7.36- 7.40. Czasem 7.20. A jak się nie wyrobię na autobus, to 7.50. K. P.S. Kami, ja Cię ładnie proszę - nie wypominaj mi zboczeń. :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 08:37 > To się naprawdę nie ma czym chwalić. Ja codziennie w pracy jestem jakoś 7.36- > 7.40. Czasem 7.20. Rozumiem, takie hobby. Ja wolę książki :-P Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 08:51 the_dzidka napisała: > Rozumiem, takie hobby. Ja wolę książki :-P Książki czytam w autobusie. Rano jest luźniej, więc się łatwiej czyta. No i można wcześniej wyjść. Też zostaje więcej czasu na inne zajęcia. W tym czytelnictwo. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 08:52 the_dzidka napisała: > Rozumiem, takie hobby. Ja wolę książki :-P Prawda? Każdy ma jakieś zbo... pasję :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 08:58 > Prawda? Każdy ma jakieś zbo... pasję :-DDDD Marna to pasja, bo marna, ale się zawsze jakas ostała... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 09:06 the_dzidka napisała: > Marna to pasja, bo marna, ale się zawsze jakas ostała... Oj, widzę, że nie łapiesz. Na pasje trzeba mieć czas. Ograniczając sen (wczoraj w wybiórczej pisali, że mężczyźni w ogóle krócej spać potrafią - ja zszedłem poniżej 6h na dobę w tygodniu pracy, w weekendy dłużej, chyba że imprezuję), mamy więcej czasu na pasje. Dziś poważnie się zastanawiam, czy z kawki nie pobiec od razu na piwo/szanty, tylko perspektywa spotkania się tam z mamą mnie odstrasza. :D K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 09:09 > Oj, widzę, że nie łapiesz. Na pasje trzeba mieć czas. Mnie się wydaje, że jak ma się prawdziwą pasję, to się zawsze czas znajdzie. > Dziś poważnie się zastanawiam, czy z kawki nie > pobiec od razu na piwo/szanty, tylko perspektywa spotkania się tam z mamą mnie > odstrasza. :D A mama co tam robi?! Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 09:25 the_dzidka napisała: > Mnie się wydaje, że jak ma się prawdziwą pasję, to się zawsze czas znajdzie. No żesz mówię, że znajduję! Ty taka zawsze niełapiąca? ;> > A mama co tam robi?! To samo, co ja. Ale boję się, że ją mogą jakieś Soseny złapać i pod rurę położyć, jak się dowiedzą, że to moja mama. A wtedy to ja pewnie będę musiał znaleźć sobie jakieś miejsce do nocowania. Przyjmuję zgłoszenia. ;) K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 09:31 > No żesz mówię, że znajduję! Ty taka zawsze niełapiąca? ;> Przecież mówiłam, że jestem dzisia potwornie śpiąca!! > To samo, co ja. Ale boję się, że ją mogą jakieś Soseny złapać i pod rurę > położyć, jak się dowiedzą, że to moja mama. A wtedy to ja pewnie będę musiał > znaleźć sobie jakieś miejsce do nocowania. Przyjmuję zgłoszenia. ;) ?!?! Ja nie rozumiem, o czym Ty mówisz. I tym razem to chyba nie jest li tylko efekt bycia spiącą... Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 10:09 the_dzidka napisała: > ?!?! Ja nie rozumiem, o czym Ty mówisz. Boś nigdy w Gnieździe pewnikiem nie była. Niech Ci Kami, Jakubek czy Cat wytłumaczą. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 09:14 the_dzidka napisała: > Marna to pasja, bo marna, ale się zawsze jakas ostała... Moja gorsza, nie przejmuj się :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 09:33 > Moja gorsza, nie przejmuj się :-))) Czyli jaka? Ja się nie przejmuję, bo we mnie nowa pasja dojrzewa. Bezpośrednio zresztą związana z nauką :-)) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 09:18 konradbryw napisał: > To się naprawdę nie ma czym chwalić. Ja codziennie w pracy jestem jakoś 7.36- > 7.40. Czasem 7.20. A jak się nie wyrobię na autobus, to 7.50. To ja się powtórzę o 7:20 wyłaziłam spod prysznica dziś :-D > P.S. Kami, ja Cię ładnie proszę - nie wypominaj mi zboczeń. :P Przecież nic nie powiedziałam, nie? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nie kłóćmy sie o to :-) 27.08.03, 09:27 the_kami napisała: > Przecież nic nie powiedziałam, nie? :-DDD niom. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: PIERWSZY!! :P 27.08.03, 09:11 Poczekajcie do poniedziałku - już ja Wam pokaże ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: PIERWSZY!! :P 27.08.03, 09:15 catalina1 napisała: > Poczekajcie do poniedziałku - już ja Wam pokaże ;-PP Hyhyhy - tu Cię boli? :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: PIERWSZY!! :P 27.08.03, 09:35 Jak to mówiła moja Babcia: "Nie strasz, nie strasz, bo się zes... nu nie obudzisz" :-P Na upartego ja mogę, wstając z łózka za pięć siódma, włączyć kompa i walić post "Pierwsza"!! Ale jako sztuka dla sztuki... nie warto... Zresztą, od kiedy ilość przechodzi w jakość?... :-P Odpowiedz Link Zgłoś