o+o-o 30.12.01, 23:31 sa proznia, bogata w swoje wymiary i tajemnice o:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o+o-o Re: marzenia 30.12.01, 23:39 :-) Spojrzenia, kiedy jest dobrze... n ....a kiedy jest zle nie myslimy ze, moze byc naprawde... lzy oczyszczaja dusze o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 31.12.01, 00:02 ... i oczy ... :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: marzenia IP: *.qc.sympatico.ca 31.12.01, 00:30 ...otwarte ciekawie na swiat daja gwarancje szczescia perelki jak migdaly pokochaly przestrzen inne wymiary otchlani kosmosu o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 31.12.01, 00:38 Najwazniejsze - nic nie przeoczyc... n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 31.12.01, 01:38 jest pozno zegar wybil godzine dwunasta dawno olowiany zolnierzyk juz... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 31.12.01, 02:01 Jeszcze troche i zaspiewalabym... "Spiewamy bluesa o czwartej nad ranem..." ... /Swoja droga, piekna piosenka.../ Ale moze to lepiej. Oszczedze katorgi. Spiewam okropnie. n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: marzenia IP: *.qc.sympatico.ca 31.12.01, 02:17 bluesa bedziemy miec w Sylwestra :) mi rowniez slon na ucho nadepnal co to bylby za duet z nas :))) zgroza! trzeba sie wyspac, zgoda? dobranoc O:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 31.12.01, 02:21 > bluesa bedziemy miec w Sylwestra :) > oj nie... to nie bedzie blues... dalam sie zaciagnac tam, gdzie chyba o bluesie nie slyszeli... :-) > mi rowniez slon na ucho nadepnal > co to bylby za duet z nas :))) > zgroza! > Podobno chciec to moc... Ciekawe... :-) > trzeba sie wyspac, zgoda? > Zgoda... :-) dobranoc przed zasnieciem... :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: marzenia IP: *.qc.sympatico.ca 31.12.01, 02:24 Gość portalu: nadja napisał(a): > > > bluesa bedziemy miec w Sylwestra :) > > > > oj nie... > to nie bedzie blues... > dalam sie zaciagnac tam, gdzie chyba o bluesie > nie slyszeli... > :-) > > > mi rowniez slon na ucho nadepnal > > co to bylby za duet z nas :))) > > zgroza! > > > > > Podobno chciec to moc... > Ciekawe... > :-) > > > > trzeba sie wyspac, zgoda? > > > > > Zgoda... > :-) > > > > > dobranoc > > > przed zasnieciem... :-) > > > > n. usmiecham sie o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 31.12.01, 02:31 Wiec ja tez. To widac. :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: marzenia 30.12.01, 23:39 marzenia rodzą się w ciszy w załamaniach dłoni w płatkach powiek a nie w ferworze jarmarku huczący żywioł nie zniszczy nocy pachnącej maciejką Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: dla Nadji ;)))) 30.12.01, 23:50 ona nosi imię wysokiego słonecznika który zakochany bardzo odwraca wniebowziętą głowę z tysiącem złotawych źrenic w szerokie liście rojem pszczół opada słońce więc dźwięczny słonecznik w niebiesko rzucony złoto a Van Gogh – który istniał tylko w wyobraźni aniołów sadzi go na płótnie i przykazuje świecić H.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: dla ;)))) IP: *.qc.sympatico.ca 30.12.01, 23:56 ...to niemozliwe to nie mozliwe powtarzal zlote roniac pestki o:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: dla ;)))) 31.12.01, 00:01 możliwe.. ...ja znam słowa które jak atropina rozszerzają źrenice zmieniają kolor światła... ....kocham tę tęczę Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 31.12.01, 00:36 ....znamy slowa tajemnicze rozkosznie bola TY wiesz ja razow nie licze z pochylona glowa szukam miejsca gdzie swierszcze gdzies blisko moze za .... kominem ? o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: dla Nadji ;)))) IP: *.devs.futuro.pl 31.12.01, 00:38 I to dla mnie...? :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: dla Nadji ;)))) 31.12.01, 00:46 marzenia niosa radosc chronia mocniej niz najwieksza gwiazda maja moc Gwiazdy Polarnej ktora wskazuje droge samotnym zeglarzom o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: dla Nadji ;)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.12.01, 00:55 i te swierszcze srebrne setkami zlotych zrenic slonecznikowej jazni za kominem na wystawie pelnej jasnosci cykania jak budzik nieznosny topimy go w falach marzanne nieustanna bez przecinkow i kropek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon dla Pan Poetek (?) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.12.01, 01:06 jam zeglarz samotny w gwiazde polarna wpatrzony co jak stary kalendarz zrywa dla mnie kartki chmur a we mgle naszych marzen sniezynki moich lez topnieja w cieple twych ust goracym oddechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: dla Pan Poetek (?) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.12.01, 01:11 zamiast "oddechu" lepsze byloby "tchnieniu" ot tak. frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i polecialo........ Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: dla Pan Poet 31.12.01, 01:12 nie powiem,ze gwiazda nasza jest wspolna nie powiem,ze nasza powiem otwarcie zatanczmy czardasza!!! o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: dla Pan Poet 31.12.01, 01:21 nie widzisz dzisiaj horyzontu wzrok sokolow drazni mgla te szlachetne ptaki nie maja zyrokompasu stopia sie we lzach o:) Odpowiedz Link Zgłoś