dorrotka41 07.03.08, 21:37 Czy po czterdziestce jeszcze jest na co czekać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polam5 Re: 40 lat mineło 07.03.08, 23:16 No pewnie. Czeka sie zeby sie dzieci z domu wyprowadzily, pies zdechl....i wtedy zaczyna sie zycie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorrotka41 Re: 40 lat mineło 08.03.08, 00:00 Witam. Dziękuje za odpis ,ubawiłam się po pachy i takiego tekstu dziś potrzebowałam, i wiesz co chyba masz racje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: 40 lat mineło 08.03.08, 00:07 No nie chyab - to na pewno. wiem z praktyki.. Tylko ze dzieci sie wyprowadzja a my strasznie to przezywamy a jak sie juz przyzwyczaimy to one dochodz do wniosku ze zycie jest trudniejsze niz mysly wiec wracaja. A wiec na pewno nie bedzi enudno, jest na co czekac . A tak serio to naprawde jest fajnie - jak zalozysz ze pierwsze 20 lat uczylas sie zycia to tak naprawde przezylas dopiero 20 lat i w sumie odrabialas obowiazki rodzicielkie. Terasz masz przed soba nastepne 40 lat zycia w spokoju bo jez to co nas tak poganialo w zyciu okazuje sie ze niest az takie wazne. I jeszcze jedno spojrzenie. Jak jestesmy mlodzi to mamy ochote robic mase rzeczy i mamy czas ale nie may na to srodkow. Potem mamy troche wiecej srodkow i ochote ale nie mamy czasu. A po 40-ce mamy czas, mam nadzije ze ciagle mamy ochote i najwazniejsze mamy srodki.. Odpowiedz Link Zgłoś
ada-24 Re: 40 lat mineło 11.03.08, 12:37 Moja Mama ma 45 lat i mowi ze nie czuje tego wieku .Ja mysle ze to wszystko zalezy od naszego charakteru od nastawienia do zycia Mam sasiada ktory ma 82 lata i 5 lat temu wzial drugi swoj slub koscielny w zyciu Byl wdowcem Teraz ponownie sie ozenil z pania 10 lat mlodsza od siebie ,tez wdowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
azimkaitd Re: 40 lat mineło 11.03.08, 12:48 Nie ma znaczenia ile sie ma lat..zalezy jak sie czujemy.Jestem po 40 i zakochana w 30 latku,podobam sie młodszym.. Odpowiedz Link Zgłoś
ada-24 Re: 40 lat mineło 11.03.08, 13:20 Sa mezczyzni ktorzy kocha sie w mlodszych kobietach Tylko ja nie chcialabym mlodszego poniewaz uwazam ze my kobiety szybciej sie starzejemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ona.op Re: 40 lat mineło 12.03.08, 11:35 Piekny wiek .To dopiero polowa życia.Teraz kliedy dzieci dorosle maja swoje zycie rodzice moga miec czas dla siebie i milo go spedzac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiole-tta80 Re: 40 lat mineło 16.04.08, 13:46 oczywiści że tak życie dopiero się rozkręca jeszcze tyle przed nami Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: 40 lat mineło 16.04.08, 14:16 facetci po 40-tce są fajni, niestety większość ma zony:( Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: 40 lat mineło 16.04.08, 17:54 Boshe , cały schizool;-))) Wariat:-)) Przyznaj sie nam w koncu ile sam masz?;pp;-) N.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: 40 lat mineło 16.04.08, 19:33 nezja napisała: > Boshe , cały schizool;-))) Wariat:-)) > Przyznaj sie nam w koncu ile sam masz?;pp;-) > > N.;-) cześć nezja,jestem przemek ,mam 17 lat,interesuję się grami komputerowymi i hip hopem,napisz mi mejlem swoje gg,to chętnie nawiąże z Tobą znajomość p.s. mam nadzieję,że nie jesteś stara;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.kinia333 Re: 40 lat mineło 16.04.08, 21:05 na innym forum czytalam ,ze ten nudzirz schizooo ma 49 lat!! Boszeeeeeeeeeeee a ja myslalm ,ze ma 15!! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Nawet, gdy nic się nie dzieje, 16.04.08, 18:42 zawsze można mieć nadzieję, że coś zacznie się dziać :) Tymczasem stało się, że wiosna przyszła: dla młodych, starych i dla czterdziestolatków też, i zaraz krew szybciej krąży w żyłach, i chce się, czego się wcześniej nie chciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Nawet, gdy nic się nie dzieje, 16.04.08, 20:23 no,ja np zakochałam się w rowerze i wszędzie go ze sobą ciągam:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ilona.3 Re: 40 lat mineło 16.04.08, 20:26 dorrotka41 napisała: > Czy po czterdziestce jeszcze jest na co czekać? Wczoraj poczułam< motyle> w brzuchu,a mam po 50-ce,cudne uczucie i chyba na nie czekałam. Odpowiedz Link Zgłoś