igua 14.03.08, 23:15 twardym trzeba być a nie mientkim ain't no sunshine, ale może z tym darkness everyday to przesada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igua Re: i.nes 15.03.08, 16:02 coś trzeba zrobić mam poczucie, że coś trzeba zrobić, ale nie wiem co :D Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: i.nes 17.03.08, 09:07 igua napisała: > coś trzeba zrobić > mam poczucie, że coś trzeba zrobić, ale nie wiem co :D > Może zacznijmy od robienia dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: i.nes 17.03.08, 17:52 zewsi napisał: > igua napisała: > > > coś trzeba zrobić > > mam poczucie, że coś trzeba zrobić, ale nie wiem co :D > > > > Może zacznijmy od robienia dzieci? zewsi, ja na razie mówię pass ale Ty się zabierz do roboty, jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: i.nes 19.03.08, 11:40 igua napisała: > zewsi napisał: > > > igua napisała: > > > > > coś trzeba zrobić > > > mam poczucie, że coś trzeba zrobić, ale nie wiem co :D > > > > > > > Może zacznijmy od robienia dzieci? > > zewsi, ja na razie mówię pass > ale Ty się zabierz do roboty, jak najbardziej no, a ja będę patrzeć ;P lecę po popkorn! Odpowiedz Link Zgłoś