zwierz_futerkowy 18.03.08, 13:09 że ogórki, mają tą przewagę nad innymi roślinami iż kobiety z lubością kładą je sobie na twarz. ( w sumie to nie wiem co z tego wynika, ale buraki niech czerwienieją z zazdrosci) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: tak sobie myślę... 18.03.08, 13:11 :DD Ogórek sprawdza się na tłustej lub mieszanej cerze:p Innych przypadków ogórków nie skomentuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: tak sobie myślę... 18.03.08, 13:39 menk.a napisała: > Innych przypadków ogórków nie skomentuję;) Ależ my jesteśmy bardzo ciekawi tego komentarza ! :P Nie daj się prosić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: tak sobie myślę... 18.03.08, 14:26 arogancka_agrafka napisała: > menk.a napisała: > > > > Innych przypadków ogórków nie skomentuję;) > > Ależ my jesteśmy bardzo ciekawi tego komentarza ! :P > Nie daj się prosić ;)) > > To nie forum kulinarne:P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tak sobie myślę... 18.03.08, 19:00 To może jeszcze dodam, że ogórek wybiela piegi, jak ktoś je posiada, a jak nie, to też wybiela :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Marzenko. Dlaczego ogórek nie śpiewa? 18.03.08, 20:24 Ano... Buziaki Menka. Tak rzadko i trudno Cię spotkać.:))) members.chello.pl/j.uhma/bajka doradca.wombb.edu.pl/polski/biuletyn_3.html galczynski.kulturalna.com/a-7196.html Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: tak sobie myślę... 18.03.08, 13:56 Truskawki tez klada ( jesli nie sa uczulone ) A juz kostka lodu to dopiero cos ... ;) Rowniez pozdrawiam -- Żaden dobry uczynek nie ujdzie bezkarnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
green-aria Re: tak sobie myślę... 18.03.08, 17:07 Banan też jest niezły(na twarz). Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: tak sobie myślę... 18.03.08, 20:24 Tak, to zadziwiające, ze tyle warzyw i owocow można uzyc na tak różne sposoby... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tak sobie myślę... 18.03.08, 21:10 Ciekawe, czy znalazłoby się coś, czego można użyć tylko na jeden, ściśle określony sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: tak sobie myślę... 18.03.08, 21:13 Z dziedziny warzywno - owocowej czy niekoniecznie? Odpowiedz Link Zgłoś