krzysztof.r.m 05.07.01, 00:59 Dobrze zjem, niegorzej wypije, bankiety, wesela , imprezy, obsluze sam lub z kompania. Wolne terminy - sierpien promocje. Nie zwlekaj!!! Twoj najlepszy gosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: BANKIETY... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 19:25 Optymista mysle ze moge cie umowic ze znajoma ktora w celach harytatywnych moze przygarnela by cie na imprezke. Ale najpier mosial bys udowodnic ze umiesz sie dobrze zachowywac na spotkaniach towarzyskich Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: BANKIETY...(Andrzejowi) 05.07.01, 19:51 No widzisz, Ty jestes porzadny chlop. Ale jak Ty mi Jedrus kolezanke zorganizujesz jesli Tys sobie z kobitkami do filmu nie poradzil? Dobra jest , wierze Ci i czekam Pozdrowionka i dbaj o Twojego skarba (!) krm Jedrus to sie nie mierzy od kregoslupa, ale juz dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: BANKIETY... IP: *.chello.pl 05.07.01, 20:40 Kurcze, tak się uśmiałam, że aż sie popłakałam. Gdybyś tak zaczął pisać teksty do reklam może zaczęłabym je oglądać. pzdr. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: BANKIETY...(Ani) 07.07.01, 17:34 Pozdrawiam, i nie placz juz prosze krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: BANKIETY... IP: 195.205.132.* 08.07.01, 16:14 Ja tez mogę coś zjeśc i cos (szlachetnego) wypić... mogę nawet porozmawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: BANKIETY... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 16:28 A ja mam taki humor do bani ,że zadowolę się czystą! Bez zakąski! Odpowiedz Link Zgłoś