mandiko 12.04.08, 19:25 Tu druga część filmiku o naszych milusińskich kotkach. Ten może trochę mniej drastyczny :) ,ale też sama prawda. Nieprawdaż? www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna71 Re: Kotecki :)) 12.04.08, 19:57 Buahahahaha!!!!!!!!!!:DDDD Znam, znam, od kilku dni, ale niezmiennie mnie rozwala!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandiko Re: Kotecki :)) 12.04.08, 20:05 Bogna, nie wiem, jak Twoje, ale moje dwa koty ewidentnie znają te filmy, bo wszystkie te sztuczki trenują na co dzień. I jeszcze z twórczym wkładem własnym:) No dają popalić jak nie wiem co! Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Kotecki :)) 12.04.08, 20:10 Moich pięć chyba potajemnie na youtube siedzi, jak śpimy, albo w chacie nas nie ma;) I oglądają i się kształcą.... A to "wchodzenie" w momencie jak się drzwi otworzy to już wcześniej jakoś miały przećwiczone....;) Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Sama się rozwaliłam 14.04.08, 14:09 Otworzyłam sobie ten filmik w osobnej zakładce,a że mi się długo ładował to w tym samym czasie przeszłam sobie do innej zakładki wiadomości poczytać. Jak ten kotek zaczął miauczeć ( a ja dalej w innej zakładce wiadomości czytała) to sobie pomyślałam: boże śniadanie jadłam, a żołądek znowu mi daje o sobie znać..... Odpowiedz Link Zgłoś