konradbryw 15.04.08, 15:27 W wyniku zakładu między Krystianem Hanke a Marcinem Łukawskim ok. 7:30 zostały dziś nadane w eter dwie piosenki z płyty "Pocztowa trąbko graj". Myślę, że teraz będzie kultowa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Kamiś, słuchawszy rano Trójki? 15.04.08, 22:33 Ja słuchawszy, ale akurat tego nie usłyszawszy; za to widziawszy w TV materiał n/t Błogosławionej PP, gdzie najpierw wypowiadał się niejaki DJ PP Radeo, a zaraz potem pokazano słynny już kalendarz PP, z radeopodobnym listonoszem ;> Co zważywszy na połączenie materiałów, wprawiło mnie w wesołe drgawki :D Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Kamiś, słuchawszy rano Trójki? 17.04.08, 08:31 konradbryw napisał: > W wyniku zakładu między Krystianem Hanke a Marcinem Łukawskim ok. > 7:30 zostały > dziś nadane w eter dwie piosenki z płyty "Pocztowa trąbko graj". > Myślę, że tera z będzie kultowa. ;) LOOOOOOOOOOOOOOOOOL! A taką mieliśmy nadzieję, że to zniknie w pomroce dziejów... :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami a propos Trójki... 19.04.08, 21:19 ... to jutro (niedziela) o 13:30 będzie Tatusia mego utwór (słuchowisko takie. o!) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: a propos Trójki... 19.04.08, 22:33 the_kami napisała: > ... to jutro (niedziela) o 13:30 będzie Tatusia mego utwór (słuchowisko takie. > o!) :-) To ja poproszę w mp3, bo będziemy wtedy zwiedzać straż pożarną. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: a propos Trójki... 19.04.08, 22:46 konradbryw napisał: > the_kami napisała: > > > ... to jutro (niedziela) o 13:30 będzie Tatusia mego utwór (słuchowisko t > akie. > > o!) :-) > > To ja poproszę w mp3, bo będziemy wtedy zwiedzać straż pożarną. :) OK :) Odpowiedz Link Zgłoś