zwierz_futerkowy 16.04.08, 19:02 ....że świat jest przwrotny; bo czyż to nie KOBIETA potrzebna jest MĘŻCZYŹNIE, aby mógł stać się.. prawdziwym mężczyzną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.i.o.s.n.a Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 19:30 Wiesz to z własnego doświadczenia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 19:33 nie; ja sam jestem gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 19:37 Gej czy nie gej, uczucia w nim te same przecież, a i zdolność samodzielnego myślenia nie inna :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 19:40 :D jak byłem mły chciałem zostać księdzem, ale zmieniłem zdanie po pierwszej erekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 19:44 Nie wiedziałam, że erekcja może mieć tak doniosłe znaczenie w wyborze drogi życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 19:51 A potem, kim zamarzyłeś sobie zostać, skoro już nie księdzem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 19:56 już nie marzę. w życiu wszystko powinno przyjść samo w sposób naturalny. dobrze mieć mrzenia, ale czasem pościg za nimi w ostatecznym rozrachunku staje się stratą czasu. PS ostatnio z niepokojem zauważyłem iż deszcz żle wpływa na wspomnianę erekscję. Dziwne, a wydawało by się że "powinien dzialać" właśnie kiedy mokro... hmmm. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 20:00 To chyba zależy od tego, co przy niskim ciśnieniu na zewnątrz robi ciśnienie własne :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 20:07 ... jak tu nie przyznać racji kobiecie :))))) do miłego, uciekam do pracy :) miłego wieczoru wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 20:21 miłego,miłego.....:)) Ja własnie z pracy wróciłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tak sobie myślę...... 17.04.08, 15:16 Jak to jest, ze kiedy Cie widze tu, to zawsze albo idziesz do pracy, albo wracasz z pracy? Nie moge tego pojac! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: tak sobie myślę...... 17.04.08, 15:14 Czasem wrecz trzeba, zeby sie nie rozpaskudzila nadmiernie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylenia Re: tak sobie myślę...... 16.04.08, 23:41 Zależy co się rozumie pod pojęciem prawdziwy mężczyzna. :) Odpowiedz Link Zgłoś