Dodaj do ulubionych

Taka sprawa......

IP: 190.1.2.* 02.08.01, 12:30
Mam taka sprawe. Czy jest w naszej pieknej stolicy chocby jedna, jedyna,
fantastyczna - kobieta, ktora ma ochote po prostu pogadac lub popisac sobie (no
przeciez, ze nie "popisac sie"). Jesli tak - czekam z niecierpliwoscia na
kontakt.

Serdecznie pozdrawia

LK
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Taka sprawa...... IP: *.cust.poz.supermedia.pl 02.08.01, 12:33
      jestem kobieta, fantastyczna, ale nie ze stolicy...
      • Gość: lkraw Re: Taka sprawa...... IP: 190.1.2.* 02.08.01, 12:42
        A skad jestes Olu?
        • Gość: gp Re: Taka sprawa...... IP: *.bund.de 02.08.01, 12:43
          no przeciez z Poznania - otworz oczy !
        • Gość: ola Re: Taka sprawa...... IP: *.cust.poz.supermedia.pl 02.08.01, 12:44
          mysle,ze odleglosc nie wielkiego znaczenia, przynajmniej w mojej sytuacji
          • Gość: lkraw Re: Taka sprawa...... IP: 190.1.2.* 02.08.01, 12:45
            Co masz na mysli Olu?
            • Gość: ola Re: Taka sprawa...... IP: *.cust.poz.supermedia.pl 02.08.01, 12:49
              siedzac w jednym gabinecie ze swoim ukachanym nie mysli sie o odleglosciach
    • Gość: M Re: Taka sprawa...... IP: 195.205.73.* 02.08.01, 13:44
      Wygląda na to, że jestem drugą fantastyczną i ze stolicy
      ale Dolnego Śląska i co Ty na to?
      • Gość: lkraw Re: Taka sprawa...... IP: 190.1.2.* 02.08.01, 14:20
        W zwiazku z tym..... bardzo sie ciesze!
        • Gość: M Re: Taka sprawa...... IP: 195.205.73.* 02.08.01, 14:38
          Wobec tego ja też i też nie przeszkadza mi, że nie jesteś z mojej stolicy.
          Czy też jesteś fantastyczny?
          • Gość: lkraw Re: Taka sprawa...... IP: 190.1.2.* 02.08.01, 14:46
            No wiesz - nie mnie to oceniac, czy jestem fantastyczny, czy nie....
            • Gość: M Re: Taka sprawa...... IP: 195.205.73.* 02.08.01, 14:50
              Wiem, ale gdybyś miał napisać o sobie 10 dobrych rzeczy, to zanalazłbyś aż tyle?
              Taka autoreklama.
              Będą to czytać kobiety na tej stronie, więc warto.
              A poza tym, gdybym uznała, że nie mnie oceniać czy jestem fantastyczna nie
              mogłabym odpisać na Twój post.
              A o czym chciałeś porozmawiać?
              • Gość: lkraw Re: Taka sprawa...... IP: 190.1.2.* 02.08.01, 14:55
                Chcialem porozmaiwac o zyciu i jego przejawach. Niektórzy nie sa wstanie
                zroumiec, ze mozna sie spotkac - tak normalnie - na kawe, herbate i
                najnormalniejsza rozmowe. Boja sie, krzywia i wola gadac przez i-net, czasami
                nie wiedziac, ze rozmawiaja z kims kto jest po drugiej stronie ulicy. Nie
                uwazacie, ze to troche glupie i nie naturalne?
                • Gość: M Re: Taka sprawa...... IP: 195.205.73.* 02.08.01, 14:59
                  Gość portalu: lkraw napisał(a):

> Chcialem porozmaiwac o zyciu i jego przejawach. Niektórzy nie sa wstanie
                  > zroumiec, ze mozna sie spotkac - tak normalnie - na kawe, herbate i
                  > najnormalniejsza rozmowe. Boja sie, krzywia i wola gadac przez i-net, czasami
                  > nie wiedziac, ze rozmawiaja z kims kto jest po drugiej stronie ulicy. Nie
                  > uwazacie, ze to troche glupie i nie naturalne?

Nie sądzę, chyba nie należałoby tak uogólniać.
                  Niektórzy te rozmowy traktują zapewne jako przerywnik - rozrywka w pracy.
                  Niektórzy może wolą występować anonimowo i I-net daje im tę możliwość.

• Gość: lkraw Re: Taka sprawa...... IP: 190.1.2.* 02.08.01, 15:13
                    Zgadzam sie z Toba, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze ludzie coraz mniej ze
                    soba rozmawiaja i coraz trudniej im to przychodzi.
                    • Gość: M Re: Taka sprawa...... IP: 195.205.73.* 02.08.01, 15:18
                      Tylko się nie obraź , bo mówię to z uśmiechem.
                      Co tutaj robisz, dlaczego nie jesteś na kawie?
                      • Gość: lkraw Re: Taka sprawa...... IP: 190.1.2.* 02.08.01, 15:20
                        Ha - dobre pytanie! Tak sie sklada, ze jestem w pracy i, od razu uprzedzam
                        Twoje kolejne pytanie, jestem sam w pokoju ;)))
                        • Gość: M Re: Taka sprawa...... IP: 195.205.73.* 02.08.01, 15:29
                          Więc dokładnie tak jak ja, a zatem sądzę, że właśnie dlatego się spotkaliśmy.
                          A to dowód na to, że I-net bywa całkiem pożyteczny.
                          • Gość: lkraw Re: Taka sprawa...... IP: 190.1.2.* 02.08.01, 15:35
                            Po raz kolejny sie z Toba zgadzam. Ja nie potepiam i-netu - wrecz przeciwnie,
                            uwazam, ze jest jak najbardziej OK. Jednak nie moze sie on stac jedyna rozrywka
                            w oderwaniu od rzeczywistosci!
                            • Gość: M Re: Taka sprawa...... IP: 195.205.73.* 02.08.01, 15:38
                              To prawda.
                              Więc idę na kawę, skończyłam pracę na dziś.
                              Do jutra!
                              • Gość: Ellen Re: Taka sprawa...... IP: *.wardynski.com.pl 02.08.01, 15:41
                                No widzisz, jak Ci się panny zmieniają - jedna idzie, druga się zjawia.
                                Bingo - jestem z Wwy.
                                Czy woda na kawę już zagotowana?
                                • Gość: lkraw Re: Taka sprawa...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 18:07
                                  Cala przyjemnosc po mojej stronie!!!!

Oczywiscie, ze woda zagotowana - pod numerem 0 603 128 216 lub lkraw@mail.e.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka