Gość: inka IP: *.ceron.pl 10.09.03, 14:40 za nim podejmiesz decyzje o stalym zwiazku sprawdz z kim sie zadajesz moj majl ewa592 zanim sie zastanowisz z kim zyc zastanow sie moj majl ewa592@interia.pl 2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 uwarzajcie na wodnika 10.09.03, 14:44 Inka, dlaczego mamy uważac na wodnika? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: uwarzajcie na wodnika 10.09.03, 14:50 może co prała w rzece i jej się wodnik przestraszył...........to znaczy Ją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uwarzajcie na wodnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 14:52 "zanim sie zastanowisz z kim zyc zastanow sie"- to brzmi ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uwarzajcie na wodnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 14:59 oki,zanim się zastanowię zastanowię się czy się zastanowić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: uwarzajcie na wodnika IP: *.ceron.pl 12.09.03, 21:25 i nic ssie ie dowiedzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uwarzajcie na wodnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 23:31 Gość portalu: inka napisał(a): > i nic ssie ie dowiedzialam a co chciałaś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: nie ma co uwazac! wodniki sa the best!!! IP: 217.7.150.* 10.09.03, 15:05 dzieki za uznanie, bo juz sie przestraszylem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: nie ma co uwazac! wodniki sa the best!!! IP: *.ceron.pl 10.09.03, 15:05 saqqara napisała: > dlaczego to koty Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nie ma co uwazac! wodniki sa the best!!! 10.09.03, 15:38 jak to 'koty'? i jesli koty, to co? pytam o konsekwencje bo ja sie ogolnie na tych wrozbach to nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: nie ma co uwazac! wodniki sa the best!!! IP: *.ceron.pl 10.09.03, 17:04 ciekawi cie a kim jestes to moze ci wyjasnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa592 Re: to chyba oczywiste 11.09.03, 15:58 jak rak zyje z wodnikiem bo u mie ten sam ukad raku uwazaj na wodnika Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: uwarzajcie na wodnika 10.09.03, 16:29 ja się zadałam, ale nie z Wodnikiem. Mogłas szybciej pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta ja wiem dlaczego nalezy uwazac IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 16:38 wodnik nadaje sie na kumpla,przyjaciela z ktorym nigdy sie nudzic nie bedziesz ,dobrze sie zabawisz ,ale na stalego partnera nie nadaje sie zupelnie.To tak jakbys sobie sprawila dziecko a nie partnera,,,albo i gorzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: ja wiem dlaczego nalezy uwazac 10.09.03, 17:56 ja sobie sprawiłam skorpiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: ja wiem dlaczego nalezy uwazac IP: *.ceron.pl 10.09.03, 18:02 ciekawe to skad wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta do inki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 19:48 skąd? z kątowni he,he Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara wodnik dzieckiem??? 11.09.03, 09:08 No nie, Samcia, przestan:)) faktem jest ze moi ex na nude nie mogli narzekac, ale zeby mi ojcowac musieli? a jesli chodzi o partnerstwo... no coz, nie ukrywam, chadzam wlasnymi drogami ale dla zwiazku jestem w stanie swoje drogi zmienic i dopasowac do polowki. kita sie w strone partnera nie odwracam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wodnik dzieckiem??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 09:09 szaki pierdolo,ja mowilam o wodnikach plci meskiej a ty wygladasz mi na kobite;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wodnik dzieckiem??? 11.09.03, 09:11 Wodnik płci męskiej jest takoż sam dobry, jak wodniczka płci pięknej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wodnik dzieckiem??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 09:22 na kumpla !!!!!!I nie odstapie od swojego pogladu!!!!!!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wodnik dzieckiem??? 11.09.03, 09:21 kurcze, a jaka roznica czy to wodnik czy wodnica? i jedno i drugie to bydelko na potege:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wodnik dzieckiem??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 09:23 a taka ze u kobiety bedzie to uchodzilo za wrodzony wdziek a u faceta okropna wada,no!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wodnik dzieckiem??? 11.09.03, 09:25 Ja nie jestem wodnikiem, ale znam wiele wodniczek (uroczych) i wodników (fajnych) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wodnik dzieckiem??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 09:27 ja tez! Ka czytaj do cholery co pisze...Mowilam ,ze wodniki sa super jako towarzystwo ale nie nadaja sie na meza,ojca dzieciom...Rozumie?No!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: wodnik dzieckiem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 09:32 a ja zgadzam się z samantą-wodniki płci męskiej to uroczy wprawdzie ale jednak koszmarrr:) Gość portalu: samanta napisał(a): > ja tez! Ka czytaj do cholery co pisze...Mowilam ,ze wodniki sa super jako > towarzystwo ale nie nadaja sie na meza,ojca dzieciom...Rozumie?No!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wodnik dzieckiem??? 11.09.03, 09:28 aaa tak, wdzieku to ja mam tyle co rozpedzony kombajn bizon, hehehehe:)))) ps. pozdrawiam Bizona ktory wdzieku ma ze hohoho:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wodnik dzieckiem??? 11.09.03, 09:37 Nei ma dwóch takich samych wodników/wodniczek :-) To tak, jak z dwiema krolami wody :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wodnik dzieckiem??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 09:42 ale pewne cechy sa dominujace i zadne ascendenty ,srendy tu nie pomoga.Ogolnie odradzam wszystkim kobietom meza-wodnika.No,chyba ze maja duzy instynkt macierzynski i beda sie nim opiekowac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wodnik dzieckiem??? 11.09.03, 10:08 facet wodnik mi sie jeszcze nie trafil, wiec sie nie zapieram. ale tez nie zgodze sie ze wodniki faceci to takie niedolegi a wodnice to takie siup, samodzielne. jak wodniki to wodniki, bez wzgledu na plec a ja odradzam chlopa barana, bo to baran zupelnie doslownie jest;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wodnik dzieckiem??? 11.09.03, 10:32 Nie dowiem się nic na temat faceta barana, bo akurat gustuję w ... kobietach :- PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: uwarzajcie na wodnika IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 19:55 Z tego, w jaki sposób piszesz wynika, że wodnik to jakiś potwór. Bardzo jestem ciekawa, co takiego chcesz nam przekazać, więc napisz coś więcej, bo chciałabym porównać z posiadanymi danymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: uwarzajcie na wodnika 11.09.03, 09:55 czytałam na forum Kobieta, że wodnik zrujnował jej życie. Wczoraj więcej szczegółów nie ujawniała. :) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: uwarzajcie na wodnika 11.09.03, 10:14 Bo nie umiał załączyc pralki, miał kolesi obleśnych i takie tam jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: uwarzajcie na wodnika IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 10:19 w dodatku cały czas był mokry i z gatek wystawały mu wodorosty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: uwarzajcie na wodnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 10:23 hehe, zabawne, ale to inna "inka" zaczęła temat, więc przytyków tych może nie zrozumieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: uwarzajcie na wodnika IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 10:28 biorąc pod uwagę adresy to ta sama Inka zaczęła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: uwarzajcie na wodnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 10:32 o przytykach to było do Makarego do Marianny - nie te same, porównaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta wodnik moi drodzy.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 10:35 Jest niesamowity...Leb ciegiem w chmurach nosi i z reguly nie lubi jesli sprowadzac go na ziemie. Dowcipny gawedziarz,dusza towarzystwa.Serce na dloni nosi .Odda ostatnia koszule...zony tez.Pozyczy koledze ostatni pieniazek,nie martwiac sie co rodzina bedzie jadla.Ciagle trafia na zlote interesy ,na ktorych zawsze wychodzi jak Zablocki na mydle ,ale dobrych rad nie poslucha,bo on przeciez wszystko wie:))Uduchowiony,ulanska fantazja,czarujacy kochanek...ale maz,fe!!!:)Co do kobiet...hmmm...podobne sa,ale to w koncu kobiety i zawsze mozna zwalic ,ze blondynka,nie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: uwarzajcie na wodnika 11.09.03, 10:41 czekaj, czekaj, to Ty nie jesteś brchanowa foremka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: uwarzajcie na wodnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 10:46 zalezy kogo pytasz, i może skończymy z foremką, bo to nudne, to raz, a dwa, mówiłam, że nie nosze z mysla o Tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: uwarzajcie na wodnika 11.09.03, 11:16 A jak byś nazwała zdrobniale kobietę piszącą na forum ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: uwarzajcie na wodnika IP: 195.94.193.* 11.09.03, 12:20 www.if.pw.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś