onl3 02.05.08, 21:09 GRZECH!!CO MU ZROBILISCIE??kTO POWIEDZIAL ZLE SLOWO NASZEMU KROLOWI?? Bo Go nie widze .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mix.er Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 21:20 onl3 napisała: > GRZECH!!CO MU ZROBILISCIE??kTO POWIEDZIAL ZLE SLOWO NASZEMU KROLOWI?? > Bo Go nie widze .. króluje na forach u dziadka i litery, po co go wywołujesz?...niech sobie tam siedzi, przynajmniej jest spokój...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 22:05 Spoko mixserku. Nie miej nerwa, bo ci żyłka pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 22:15 mix.er napisał: > > króluje na forach u dziadka i litery, po co go wywołujesz?...niech sobie tam > siedzi, przynajmniej jest spokój...hehe... po to ze chce! Zawsze to Krol a poddani maja byc cicho!! Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 03.05.08, 17:03 mix.er napisał: > > króluje na forach u dziadka i litery, po co go wywołujesz?...niech sobie tam > siedzi, przynajmniej jest spokój...hehe... Daleko ci do Grzecha- posiada madrosc ,jest inteligentnym czlowiekim i nie chodzi za Toba jak cien .Ty wszedzie za nim chodzisz. Masz jakis uraz na jego punkcie Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 22:06 Cześć i wieczorek. Mam się dobrze. Nawet bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 22:13 grzech_o_1 napisał: > Cześć i wieczorek. Mam się dobrze. Nawet bardzo dobrze. o!!!!!!!!!!!!!!! Co slychac w swiecie Krolow?>??? Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 03.05.08, 18:25 grzech_o_1 napisał: > Cześć i wieczorek. Mam się dobrze. Nawet bardzo dobrze. To mnie cieszy Zapodalbys jaki temacik na forum bo ja nie mam pomysla Tylko z kim tu rozmawiac jak same jakieś ''przypadki'' na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 22:18 Grzes gdzie jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 22:50 onl3 napisała: > Grzes gdzie jestes?? Coś nie widać zeby byl chetny do rozmowy z Toba Wyczuł prowokacje Grzech nie jest laikiem dziewczyno . Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 23:06 Sprawa prosta. Dłuuuugi weekend. Na wszystkich forach zastój. Pozdrófka i miłego dalszego weekendowania.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 23:13 Jestem. Ale odpoczywam i weekenduję. Relaks od for. Tak jak prawie wszyscy. Dziś byłem na wsi u wujka. Sadziliśmy ziemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 23:14 grzech_o_1 napisał: > Jestem. Ale odpoczywam i weekenduję. Relaks od for. > Tak jak prawie wszyscy. > > Dziś byłem na wsi u wujka. Sadziliśmy ziemniaki. Juz sie sadzi ziemniaki?? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 03.05.08, 00:05 1 - 3 maj. Tradycyjnie, najlepszy termin. Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 03.05.08, 16:51 grzech_o_1 napisał: > 1 - 3 maj. Tradycyjnie, najlepszy termin. Jestes rolnikiem z wyksztalcenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys9 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 02.05.08, 23:51 Prosze .Sam fanki Grzecha. Ja tam wole sobie wybrac innego ,mniej obskakiwanego przez forumowe dziewczyny . Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 03.05.08, 00:04 Wolna wola. Nastały czasy demokracji. Do ołtraza nie ciągnę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys9 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 03.05.08, 00:23 grzech_o_1 napisał: > Wolna wola. Nastały czasy demokracji. Do ołtraza nie ciągnę.:) Bo ja sie nie dam zaciagnac:) Odpowiedz Link Zgłoś
obt37 Re: Gdzie jet moj ulubiony forumowicz? 04.05.08, 11:58 pierdzi od rana w stolek i smrod roznosi po calym portalu Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Też cię nie usunę. Forumowicze 04.05.08, 13:07 mają fajną lekturę. Na temat ciebie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Też cię nie usunę. Forumowicze 04.05.08, 18:57 to ziemniaków sie nie sieje? czy sadzić a siać to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys9 Re: Też cię nie usunę. Forumowicze 04.05.08, 21:22 grzech_o_1 napisał: > mają fajną lekturę. Na temat ciebie oczywiście. Ja to bym was obu czasem wziela za fraki i wyrzucila:)Nie mozecie sie porozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Niestety Kaprysku. To niemożliwe. 04.05.08, 21:40 Robi swoje. Takiego się wyuczył rzemiosła i zdobył papiery czeladnicze. Przecież go nie pozbawię z trudem nabytego zawodu. Musi człeczyna jakoś na kawałek chleba zarabiać. Niczym dziennikarzyna pośledni, który każde gó___no napisze. Ale jutro to wszystko wywalę. Bo fora publiczne, to nie śmietniki dla łachudrów. Przecież to i dzieci czytają. Jaki wzorzec? Jaki? Wieczorka.:))) Grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Też cię nie usunę. Forumowicze 04.05.08, 22:14 skoro nie moga sie porozumiec, to moze niech stna obaj na dueli i zakoncza ten spor obopolnym zejsciem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
peiekna-sara Re: Też cię nie usunę. Forumowicze 04.05.08, 23:32 dziadek_54 napisał: > skoro nie moga sie porozumiec, to moze niech stna obaj na dueli i > zakoncza ten spor obopolnym zejsciem :)) Dziadku!!Nie zycz nikomu zejscia!!Moze tylko wtedy jak sie beda seksić z piekna powiedzmy sara?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Też cię nie usunę. Forumowicze 05.05.08, 09:39 Ja nikomu niczego nie zycze !!!! wskazuje tylko honorowe wyjscie z sytuacji. :)) Odpowiedz Link Zgłoś