Gość: XpOver IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 18:51 Ok potomki! Chrząkniijcie mi tu wyniośle! HA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta1 Re: Błękitne Krwie 04.01.02, 19:10 Ja tam markiza nie jestem ale hrabinia od owiecek i baranow! Jak jestem zla gotuje sie we mnie blekitna krew i zmrazam swym dystyngowanym wzrokiem.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Błękitne Krwie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 19:56 A jak jesteś dobra to nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Błękitne Krwie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 19:59 wowczas obdarzam iscie krolewska laska i lagodnym spojrzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: Błękitny Okres 04.01.02, 20:30 Hmmm..na reklamach wlasnie tak to pokazuja....blekitny okres.czasami nawet ze skrzydelkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 20:33 samantka ma blekitna krew, a nie skrzydelka, zaraz Cie sprowadzi do parteru, to poczujesz, ze zyjesz, Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 20:37 samantka to brzmi dosyc delikatnie a ja mam serce jak dzwon i dam sobie rade (bez obrazy !:) Nie sugerowalam nic zwiazanego z samanta ..taka skojarzanka tylko z reklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 20:59 juz samantka na tyle bystra, ze i podtekstow sie domysla, o co chodzi z tymi skrzydelkami i jej jakoby blekitna krwia, Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres Kitek 04.01.02, 21:01 O w morde jeza! Dostrzegles kitek u mnie cien intelektu???? Dzieki Ci laskawco ! Masz plusa!;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 20:59 skrzydelka to ja bede miala jak red bulla sobie chlapne a kotlowac sie z dzwoneczkiem na dzien dobry nie bede.A co! taka jestem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:05 No i prosze ..ocalalam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:08 podpuszcza Cie, ale powiedz jakiego nicka kiedys mialas, tu nikt nie zajrzy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Błękitny Okres dzwoneczku, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:08 bardzo ładne, szlachetna skojarzanka, dzwoneczku3! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:10 kto kogo kitus podpuszcza,he? Szczujesz na mnie dzwoneczki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:12 chce ich posluchac, jak im serduszko zawali, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Błękitny Okres dzwoneczku, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:16 To nie podpuszczanie to szczucie, tego to nie lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku,X cos tam 04.01.02, 21:17 Hmmm...czyzbysmy po raz pierwszy mieli to samo zadnie? koniec swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Błękitny Okres dzwoneczku,X cos tam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:20 to samo zadnie? zmysłowość niezamierzona jak mniemam? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku,X cos tam 04.01.02, 21:21 mnie o zmyslowosc posadzasz??? No przestan bo sie zarumienie.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:16 Jak Ci kitus dzwony w serduszku zawala to bedzie to podchodzilo pod zawal;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:20 mnie o to chodzi, a w towarzystwie tego debilka xpowerka, moze cos z tego bedzie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver test dla kitka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:21 znasz skutki tarczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: test dla kitka 04.01.02, 21:24 cos sie glupio pyta, jak to skutki tarczycy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Kitek, zazdroszczę Ci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:29 W wielu sentencjach i przysłowiach jesteś najbliższy szczęścia ale jednemu zaprzeczę i Ci nie ustąpię Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:22 a mowia ze to ja jestem agresywna...fe Kitus!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Błękitny Okres dzwoneczku, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:26 Jest szlachetną rzeczą, byle g... się nie przejmować a co do agresji, zawsze schlebia atakowanemu. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:36 niechby zle ,ale mowia o nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: kichnela samantka, 04.01.02, 21:39 Ty kitus zlosliwoscia cosik plujesz dzisiaj a ja lodem po podrozy;) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: kichnela samantka, 04.01.02, 21:45 a mnie sopelki odpadaja..tez tak se:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Błękitny Okres dzwoneczku, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:43 właśnie pogadałoby się o kitku, ale ni ma o czym... gdybyż mu ...dosrać choć było można! ale ni ma gdzie... ale o nas to się mówi:) choć do tej pory mieliśmy inne zadnia Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:46 a wal gdzie chcesz z calym poverem swojej dupki, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:49 szybka blyskotliwa kariera, a nie zanudzanie ludzi katarem, Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:54 po pierwsze to bylo do X-a , po drugie katar kogos tak wspanialego jak ja urasta do problemu wartego przedyskutowania na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:57 to chyba tylko ty i twoj wysoko zadarty nos tak uwazaja, Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:59 oczywiscie ze tak! Ale co ja kuwa moge na to poradzic ze tak siebie lubie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 22:01 widze, i codziennie watek poswiecony swojemu katarowi otwieraj, Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 22:02 tylko siedem..podobno tyle trwa katar:) kitus..zgage masz? Cos taki narowisty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Samanto chroń mnie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:54 Ja nie błyszczę jam światłem, samanto tak na uszko chciałbym z niepokojem zapytać, materia jest delikatna... powiedz mi, co to oznacza jak facet z czułością się wypowiada o moim tyłku? jesteś w tejże materii o jakże mi bliższa... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanto chroń mnie! 04.01.02, 21:57 Drogi X-e (jak to mawiala sp.Monika) Ciebie nie trzeba chronic albowiem sam robisz to doskonale.Co doTwojego tylka...hmmmmm...moze niech sie zainteresowany wypowie jakie fascynacje go inspiruja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Samanto chroń mnie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:01 ...on już powiedział... powiedział... "wal gdzie chcesz" powiedział fekalista makabryczny! udawajmy parę, może zrezygnuje z? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanto chroń mnie! 04.01.02, 22:04 nikt nie uwierzy w taka pare.My??? tacy wrogowie od niepamietnych czasow para?;))))) Nie...nikt tego nie kupi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Samanto chroń mnie! 04.01.02, 22:04 ty z gowienkiem, a ona ze nosowym sluzem, a fe..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Samanto chroń mnie! 04.01.02, 21:59 ja w koncu pojalem w czym twoj xpover tkwi, i dlatego tak delikatnie, niesmialo ucieszylem sie ze swojego odkrycia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver ale ja kocham samantę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:04 wiedziałem że nie będzie łatwo dobrze nam razem samanto... już tyle lat przytul mnie mocniej jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver modlitwa odrzuconego zboczeńca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:07 ale luja! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Panowie.... 04.01.02, 22:06 a poza tym wszyscy zdrowi???????:)))) Myslalam ze jestem zdrowo postrzelona ale Wam tez nic nie brakuje!Kurde,przynajmniej cos sie dzieje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Kitek 04.01.02, 22:09 na chwile swoje hrabiostwo odloze na polke tylko po to zeby Ci powiedziec ze jestes popierdolony bardziej jak ustawa przwiduje! Cham i to taki z ktorym nie warto slowa zamienic! poczucia humoru tyle w Tobie co w padlinie.Jak masz skolatane nerwy i nie potrafisz sie madrzej odgryzac to zamknij twarz ! Glupi ,niekumaty dupek zoledny ! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i vice versa, 04.01.02, 22:12 jak mowil byly prezydent, ale mam nadzieje, ze juz o katarze przestaniesz pitolic, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Katar mija, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:17 a zasrańcem zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Samanto wracaj na piedestał! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:15 jak rzekł Pan w Ferdydurke a w mordę chłopu! oj biorom po gembie od Państwa, dyć, że biorą! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanto wracaj na piedestał! 04.01.02, 22:27 Nie spadlam z niego i na pewno nie spadne za sprawa jakiegos tam kitka .Partner do klotni musi miec przynajmniej przecietne IQ a tego kitek niestety najwyrazniej nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Samanto wracaj na piedestał! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:35 przecież sama n to powiedziałaś że na chwilę swe hrabiostwo odkładasz, by z ulgą z bluzgą na kitka mnie się wydaje, że przeciętny to kitek1 jest i tylko za wysokie progi jak na lisie nogi... [ cytuję literaturę w jego zasięgu :) ] Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanto wracaj na piedestał! 04.01.02, 22:40 wyczytales to w jakims watku czy sam wydedukowales? (moj nick):) Poza tym zbyt wiele krwi drogi X-e przelalismy na tym forum bym teraz wierzyla wTtwoje przyjazne uczucia wzgledem mojej osoby.Jestem glupia ale nigdy nie mowilam ze jestem idiotka;) powiedzmy ,ze ciagnelam rozpoczeta przez Ciebie zabawe,oki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xpover Re: Panowie.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:11 samanta, jak mnie ktoś namawia i to czule, bym oddał stolec to to że to jest na dodatek facet to zgroza, a nie radość :) i jeszcze jedno przyjrzyj się metodyce udupiania kitka1, modelowe jest jak powiedziałem ze wszystkich przysłów jednemu zaprzeczę i nie ustąpię :) kitek na tarczy cy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Panowie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:20 Rozmowe z kitkiem uwazam za zamknieta ,przynajmniej z mojej strony.Moge mu tylko przeslac jedynie to :mIm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek1 tarczy, czy tarczycy............. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.01.02, 22:24 nadal tego nie rozrozniasz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re:tarczy, czy tarczycy..widzisz, ignoranta!..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:30 perły przed wieprze gry słów nie jarzysz dzwoni dzwoneczek gdzie on gdzie, płacze kiteczek1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re:tarczy, czy tarczycy..widzisz, ignoranta!..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:45 to bylo zbyt trudne dla kogos kto wylacznie studiuje wydzieliny ludzkie. Mow do niego latwiejszym jezykiiem X-e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re:litosci wolam IP: *.arcor-ip.net 04.01.02, 22:56 Luudzie.Ja czytać nie nadążam.Tak sie dzisiaj rozpisaliście,jak maszyna drukarska w ruchu nieustannym-płodni tu wszyscy jak króliki.I żeby to był tylko jeden wątek.Pomimo to gratuluje wydajności-w latach 50-ch byliby z was stachanowcy na 102. Odpowiedz Link Zgłoś