Dodaj do ulubionych

Błękitne Krwie

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 18:51
Ok potomki!
Chrząkniijcie mi tu wyniośle!

HA!
Obserwuj wątek
    • samanta1 Re: Błękitne Krwie 04.01.02, 19:10
      Ja tam markiza nie jestem ale hrabinia od owiecek i baranow! Jak jestem zla gotuje sie we mnie blekitna krew i
      zmrazam swym dystyngowanym wzrokiem.Amen
      • Gość: XpOver Re: Błękitne Krwie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 19:56
        A jak jesteś dobra to nic?
        • Gość: samanta Re: Błękitne Krwie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 19:59
          wowczas obdarzam iscie krolewska laska i lagodnym spojrzeniem
          • kitek1 Błękitny Okres 04.01.02, 20:00
            i malujesz, jak Picasso,
            • dzwoneczek3 Re: Błękitny Okres 04.01.02, 20:30
              Hmmm..na reklamach wlasnie tak to pokazuja....blekitny okres.czasami nawet ze skrzydelkami;)
              • kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 20:33
                samantka ma blekitna krew, a nie skrzydelka, zaraz Cie sprowadzi do parteru, to
                poczujesz, ze zyjesz,
                • dzwoneczek3 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 20:37
                  samantka to brzmi dosyc delikatnie a ja mam serce jak dzwon i dam sobie rade (bez obrazy !:) Nie sugerowalam
                  nic zwiazanego z samanta ..taka skojarzanka tylko z reklama:)
                  • kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 20:59
                    juz samantka na tyle bystra, ze i podtekstow sie domysla, o co chodzi z tymi
                    skrzydelkami i jej jakoby blekitna krwia,
                    • samanta1 Re: Błękitny Okres Kitek 04.01.02, 21:01
                      O w morde jeza! Dostrzegles kitek u mnie cien intelektu???? Dzieki Ci laskawco ! Masz plusa!;)))))))))
                  • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 20:59
                    skrzydelka to ja bede miala jak red bulla sobie chlapne a kotlowac sie z dzwoneczkiem na dzien dobry nie bede.A
                    co! taka jestem!:)
                    • dzwoneczek3 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:05
                      No i prosze ..ocalalam!:)
                      • kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:08
                        podpuszcza Cie, ale powiedz jakiego nicka kiedys mialas, tu nikt nie zajrzy,
                      • Gość: XpOver Re: Błękitny Okres dzwoneczku, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:08
                        bardzo ładne, szlachetna skojarzanka, dzwoneczku3!
                        • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:10
                          kto kogo kitus podpuszcza,he? Szczujesz na mnie dzwoneczki?;)
                          • kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:12
                            chce ich posluchac, jak im serduszko zawali,
                            • Gość: XpOver Re: Błękitny Okres dzwoneczku, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:16
                              To nie podpuszczanie to szczucie,
                              tego to nie lubię!
                              • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku,X cos tam 04.01.02, 21:17
                                Hmmm...czyzbysmy po raz pierwszy mieli to samo zadnie? koniec swiata:)
                                • Gość: XpOver Re: Błękitny Okres dzwoneczku,X cos tam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:20
                                  to samo zadnie?
                                  zmysłowość niezamierzona jak mniemam?
                                  • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku,X cos tam 04.01.02, 21:21
                                    mnie o zmyslowosc posadzasz??? No przestan bo sie zarumienie.......:)
                            • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:16
                              Jak Ci kitus dzwony w serduszku zawala to bedzie to podchodzilo pod zawal;))))))
                              • kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:20
                                mnie o to chodzi, a w towarzystwie tego debilka xpowerka, moze cos z tego
                                bedzie,
                                • Gość: XpOver test dla kitka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:21
                                  znasz skutki tarczycy?
                                  • samanta1 Re: test dla kitka 04.01.02, 21:22
                                    ja znam...........:)))))))))))
                                    • kitek1 Re: test dla kitka 04.01.02, 21:24
                                      cos sie glupio pyta, jak to skutki tarczycy,
                                      • Gość: XpOver Kitek, zazdroszczę Ci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:29
                                        W wielu sentencjach i przysłowiach jesteś najbliższy szczęścia
                                        ale jednemu zaprzeczę i Ci nie ustąpię
                                • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:22
                                  a mowia ze to ja jestem agresywna...fe Kitus!;)
                                  • Gość: XpOver Re: Błękitny Okres dzwoneczku, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:26
                                    Jest szlachetną rzeczą, byle g... się nie przejmować
                                    a co do agresji, zawsze schlebia atakowanemu.
                                    • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:36
                                      niechby zle ,ale mowia o nas:)
                                      • kitek1 kichnela samantka, 04.01.02, 21:37
                                        na zdrowie,
                                        • samanta1 Re: kichnela samantka, 04.01.02, 21:39
                                          Ty kitus zlosliwoscia cosik plujesz dzisiaj a ja lodem po podrozy;)
                                          • kitek1 Re: kichnela samantka, 04.01.02, 21:41
                                            e tak se z nudow cosik pisze,
                                            • samanta1 Re: kichnela samantka, 04.01.02, 21:45
                                              a mnie sopelki odpadaja..tez tak se:)
                                      • Gość: XpOver Re: Błękitny Okres dzwoneczku, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:43
                                        właśnie pogadałoby się o kitku, ale ni ma o czym...
                                        gdybyż mu ...dosrać choć było można! ale ni ma gdzie...

ale o nas to się mówi:)
                                        choć do tej pory mieliśmy inne zadnia
                                        • kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:46
                                          a wal gdzie chcesz z calym poverem swojej dupki,
                                        • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:47
                                          lubimy blyszczec??:)
                                          • kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:49
                                            szybka blyskotliwa kariera, a nie zanudzanie ludzi katarem,
                                            • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:54
                                              po pierwsze to bylo do X-a , po drugie katar kogos tak wspanialego jak ja urasta do problemu wartego
                                              przedyskutowania na forum:)
                                              • kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:57
                                                to chyba tylko ty i twoj wysoko zadarty nos tak uwazaja,
                                                • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 21:59
                                                  oczywiscie ze tak! Ale co ja kuwa moge na to poradzic ze tak siebie lubie?:)
                                                  • kitek1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 22:01
                                                    widze, i codziennie watek poswiecony swojemu katarowi otwieraj,
                                                  • samanta1 Re: Błękitny Okres dzwoneczku, 04.01.02, 22:02
                                                    tylko siedem..podobno tyle trwa katar:) kitus..zgage masz? Cos taki narowisty?:)
                                          • Gość: XpOver Samanto chroń mnie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 21:54
                                            Ja nie błyszczę jam światłem,
                                            samanto tak na uszko chciałbym z niepokojem zapytać, materia jest delikatna...
                                            powiedz mi, co to oznacza jak facet z czułością się wypowiada o moim tyłku?
                                            jesteś w tejże materii o jakże mi bliższa...
                                            • samanta1 Re: Samanto chroń mnie! 04.01.02, 21:57
                                              Drogi X-e (jak to mawiala sp.Monika) Ciebie nie trzeba chronic albowiem sam robisz to doskonale.Co doTwojego
                                              tylka...hmmmmm...moze niech sie zainteresowany wypowie jakie fascynacje go inspiruja?:)
                                              • Gość: XpOver Re: Samanto chroń mnie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:01
                                                ...on już powiedział... powiedział...
                                                "wal gdzie chcesz" powiedział
                                                fekalista makabryczny! udawajmy parę, może zrezygnuje z?
                                                • samanta1 Re: Samanto chroń mnie! 04.01.02, 22:04
                                                  nikt nie uwierzy w taka pare.My??? tacy wrogowie od niepamietnych czasow para?;))))) Nie...nikt tego nie kupi
                                                  :)))
                                                • kitek1 Re: Samanto chroń mnie! 04.01.02, 22:04
                                                  ty z gowienkiem, a ona ze nosowym sluzem, a fe.....
                                            • kitek1 Re: Samanto chroń mnie! 04.01.02, 21:59
                                              ja w koncu pojalem w czym twoj xpover tkwi, i dlatego tak delikatnie, niesmialo
                                              ucieszylem sie ze swojego odkrycia,
                                              • Gość: XpOver ale ja kocham samantę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:04
                                                wiedziałem że nie będzie łatwo
                                                dobrze nam razem samanto...
                                                już tyle lat
                                                przytul mnie mocniej jeszcze!
                                                • kitek1 klejcie sie wydzielinami.......... 04.01.02, 22:05
                                                  amen,
                                                  • Gość: XpOver modlitwa odrzuconego zboczeńca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:07
                                                    ale luja!
                                                • samanta1 Panowie.... 04.01.02, 22:06
                                                  a poza tym wszyscy zdrowi???????:)))) Myslalam ze jestem zdrowo postrzelona ale Wam tez nic nie
                                                  brakuje!Kurde,przynajmniej cos sie dzieje:)))
                                                  • samanta1 Kitek 04.01.02, 22:09
                                                    na chwile swoje hrabiostwo odloze na polke tylko po to zeby Ci powiedziec ze jestes popierdolony bardziej jak
                                                    ustawa przwiduje! Cham i to taki z ktorym nie warto slowa zamienic! poczucia humoru tyle w Tobie co w
                                                    padlinie.Jak masz skolatane nerwy i nie potrafisz sie madrzej odgryzac to zamknij twarz ! Glupi ,niekumaty dupek
                                                    zoledny !
                                                  • kitek1 i vice versa, 04.01.02, 22:12
                                                    jak mowil byly prezydent, ale mam nadzieje, ze juz o katarze przestaniesz
                                                    pitolic,
                                                  • Gość: XpOver Katar mija, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:17
                                                    a zasrańcem zostaniesz.
                                                  • Gość: XpOver Samanto wracaj na piedestał! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:15
                                                    jak rzekł Pan w Ferdydurke
                                                    a w mordę chłopu!
                                                    oj biorom po gembie od Państwa, dyć, że biorą!
                                                  • samanta1 Re: Samanto wracaj na piedestał! 04.01.02, 22:27
                                                    Nie spadlam z niego i na pewno nie spadne za sprawa jakiegos tam kitka .Partner do klotni musi
                                                    miec przynajmniej przecietne IQ a tego kitek niestety najwyrazniej nie ma!
                                                  • Gość: XpOver Re: Samanto wracaj na piedestał! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:35
                                                    przecież sama n to powiedziałaś że na chwilę swe hrabiostwo odkładasz, by z
                                                    ulgą z bluzgą na kitka
                                                    mnie się wydaje, że przeciętny to kitek1 jest
                                                    i tylko za wysokie progi jak na lisie nogi...
                                                    [ cytuję literaturę w jego zasięgu :) ]
                                                  • samanta1 Re: Samanto wracaj na piedestał! 04.01.02, 22:40
                                                    wyczytales to w jakims watku czy sam wydedukowales? (moj nick):) Poza tym zbyt wiele krwi drogi X-e
                                                    przelalismy na tym forum bym teraz wierzyla wTtwoje przyjazne uczucia wzgledem mojej
                                                    osoby.Jestem glupia ale nigdy nie mowilam ze jestem idiotka;) powiedzmy ,ze ciagnelam rozpoczeta
                                                    przez Ciebie zabawe,oki?:)
                                                  • Gość: Xpover Re: Panowie.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:11
                                                    samanta, jak mnie ktoś namawia i to czule, bym oddał stolec to to że to jest na
                                                    dodatek facet to zgroza, a nie radość :)

i jeszcze jedno przyjrzyj się metodyce udupiania kitka1,
                                                    modelowe jest
                                                    jak powiedziałem ze wszystkich przysłów jednemu zaprzeczę i nie ustąpię :)
                                                    kitek na tarczy cy co?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Panowie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:20
                                                    Rozmowe z kitkiem uwazam za zamknieta ,przynajmniej z mojej strony.Moge mu tylko przeslac jedynie to :mIm
                                                  • Gość: kitek1 tarczy, czy tarczycy............. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.01.02, 22:24
                                                    nadal tego nie rozrozniasz,
                                                  • Gość: XpOver Re:tarczy, czy tarczycy..widzisz, ignoranta!..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:30
                                                    perły przed wieprze
                                                    gry słów nie jarzysz
                                                    dzwoni dzwoneczek
                                                    gdzie on gdzie, płacze kiteczek1
                                                  • Gość: samanta Re:tarczy, czy tarczycy..widzisz, ignoranta!..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:45
                                                    to bylo zbyt trudne dla kogos kto wylacznie studiuje wydzieliny ludzkie. Mow do niego latwiejszym
                                                    jezykiiem X-e
                                                  • Gość: leziox Re:litosci wolam IP: *.arcor-ip.net 04.01.02, 22:56
                                                    Luudzie.Ja czytać nie nadążam.Tak sie dzisiaj rozpisaliście,jak maszyna
                                                    drukarska w ruchu nieustannym-płodni tu wszyscy jak króliki.I żeby to był tylko
                                                    jeden wątek.Pomimo to gratuluje wydajności-w latach 50-ch byliby z was
                                                    stachanowcy na 102.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka